Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Από τους 400.000 χιλιάδες, οι 220 χιλιάδες έχουν ανύπαντρη κάρτα. Αυτή είναι η αλήθεια. Μην ξεχνάτε πως η πελατειακή βάση της Nova δημιουργήθηκε και εμπλουτίστηκε επί εποχής Multichoice. Η συνδρομητική βάση της Nova δεν δημιουργήθηκε επί Forthnet ;)
100 χιλιάδες είναι οι Pace, αμφιβάλω αν είναι παραπάνω. Το αναφέρει εμμέσως άλλωστε και η PACE στα εμπορικά στοιχεία του 2012 για την νότια και ανατολική Ευρώπη.

Αυτός είναι και ο λόγος στασιμότητας στα HD και η τιμολογιακή πολιτική της να χρεώνει τα HD με 5 Ευρώ.
Επειδή δεν τα πιάνει η πλειοψηφία, οπότε χρεώνουν και πληρώνουν μόνο όσοι μπορούν να δουν ;)

Aν έχουν πάνω από τους μισούς συνδρομητές σε ανύπαντρη, την πειρατεία δεν θα την λύσουν ποτέ.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

ειναι μεγαλο νουμερο ακομα...

πρεπει να ξεκινησουν κατα τη γνωμη μου πιο οργανωμενη καμπανια αντικαταστασεις δωρο το δεκτη εννοειται και πχ 12 μηνες τα hd

Και για πάντα να μου προσφέρουν τα HD δεν πρόκειται να δεχτώ αντικατάσταση ... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ κλειδωμένη κάρτα !! Και καμιά σχέση με πειρατεία και συναφείς @@@ίες , απλά δεν έχω όρεξη να μεταφέρω δέκτη πέρα-δώθε στο εξοχικό... άει σιχτίρ πια !! :mad::angry:

Ουτε εγω προκειται να δεχτω κατι τετοιο ,προτιμω να κοψω την συνδρομη παρα να δεχτω τον αθλιο δεκτη τους

Αρα θα μεινεις χωρις συνδρομητικη τβ

Αν και όταν με φέρουν προ τετελεσμένου γεγονότος (οριστική παύση λειτουργίας ελεύθερης κάρτας) τότε θα σταθμίσω τις επιλογές μου. Προς το παρόν πάντως 2 φορές έχω αρνηθεί την ενεργοποίηση της κάρτας για τον PACER HD 831 που ήδη μου έδωσαν μαζί την Χριστουγ. προσφορά...

Re: Απάντηση: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Από τους 400.000 χιλιάδες, οι 220 χιλιάδες έχουν ανύπαντρη κάρτα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η δική μου εκτίμηση (περί 100.000) βασίζεται σε ανάλυση των EMM. Από αυτά μπορείς να δεις πόσες χονδρικά είναι οι νέες κάρτες. Εσένα η εκτίμησή σου που βασίζεται;

Γιατι μονο με ανυπαντρες καρτες μπορουν μονο οι κλεφτοκοταδες να μοιραζουν σημα μεσο ιντερνετ ??????? με παντρεμενες δεν γινεται___?????? λεω εγω τωρα!!!!

οτι κλειδωνεται με ανθρωπινο χερι με το ιδιο ξεκλειδωνεται

Γιατι μονο με ανυπαντρες καρτες μπορουν μονο οι κλεφτοκοταδες να μοιραζουν σημα μεσο ιντερνετ ??????? με παντρεμενες δεν γινεται___?????? λεω εγω τωρα!!!!

Προς το παρον δεν.

Οπως ουτε του οτε μοιραζεται. Προς το παρον

Συ είπας!

παντως παιδες το να εισαι νομιμος στην ελλαδα ειναι κακο πραγμα ε !!!!! γιατι το λεω αυτο

Γιατι νιωθω λιγο Μ....ας εγω να πληρωνω επι 12 χρονια φουλ πακετο νοβα 62 ευρο και ο αλλος που ειναι στα πολυ διπλα μου να βλεπει 5 χρονια δωρεαν μεσο ιντερνετ !!!!!!!!!! και μην ακουσω την ελληνικη ατακα ε τοτε ρε φιλε καντο και εσυ αυτο γιατι αυτα μας φεραν εδω που ειμαστε σημερα σαν ελληνες!!

το ειπα και το ξαναλεω δεν φταιεει ουτε οι πανδρεμενες καρτες ουτε οι απαντρευτες καρτες ουτε αυτοι που τις ξεκλειδωνουν ,αλλα φταιεει απλα και μονο η εταιρια που τους δινει το δικαιωμα να κανουν αυτα που κανουν!!!! βρε αδελφε κατεβασε τιμες στα φυσιολογικα πλαισια ,και μετα θα δεις ουτε κουνουπι παρανομο δεν θα περπατα στην πιστα βαρεθηκα τις παπαριες της εταιριας

Τα έχουμε ξαναπεί η τιμη κάνει τη διαφορά.
Αν έσπαγε το πακέτο του ΟΤΕ ποιος θα έδινε 10-15 ευρώ σε server όταν με 19,90 το έχει νόμιμο και απροβλημάτιστο.
Απλά μαθηματικά είναι απλά η nova λειτουργεί όπως η πλειοψηφία των επιχειρήσεων ακόμα και σήμερα με την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία.
1,50 ευρώ έχει το λίτρο το γάλα και 1 ευρώ το μισόκιλο (και αν είναι μισόκιλο) το ψωμί τουλάχιστον στο νησί που μένω.
Μην πω για τα pampers, χέσιμο και 50λεπτο.
Όσο για τα 62 ευρώ που λες μου θυμίζει τη διαφήμιση της aegean που ο ένας ταξιδέυει με 20 ευρώ και ο διπλανός του με 100.

ωραια το περιέγραψες το θεμα φιλε μου μα ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες ολα ......

γνωστη μου που είναι συνδρομήτρια στην Nova εδώ και δεκαετία,την πληροφόρησαν προχτές με τον γνωστό τρόπο του Νταή ότι δεν της στέλνουν ξανά σήμα για να ανοίξει η Κάρτα!Την οποια Κάρτα Δούλευε σε CI Irdeto 10 Χρονια χωρίς προβλήματα,αλλα τελευταία σταματούσε αρκετές Φορες να παίζει (υπόψιν σε Αναβαθμισμένο Irdeto CI)έτσι ώστε έπρεπε κάθε φορα να τους πάρει τηλέφωνο να της την ανοίξουν πάλι.
Την αναγκάζουν λοιπόν να μείνει χωρίς Ελληνικά Κανάλια τουλάχιστον για μια Εβδομάδα,καθώς πρέπει να της στείλουν οι συγγενείς από Ελλάδα τον 831,τον οποιο της πάσαραν με τον γνωστό περίτεχνο τρόπο της Nova "έχετε μούφα Δεκτες και για αυτό κολλάει η Κάρτα αλλα πάρτε τον Δικό μας που είναι και πολύ μουράτος και ας βλέπει μονο Hotbird".
Η Κυρια είναι έξω φρενων,αλλα κρατάει τα Νεύρα της για την στιγμή που λήγει η προπληρωμένη Συνδρομή της.
ΚΑΙ αυτήν την έδιωξε τελικά η Πολιτική της Nova απέναντι στους Συνδρομητές Ελεύθερης Κάρτας.

Ενας γνωστος μου πολυ απλα επειδη βλεπει μονο νοβα, απλα τον αλλαξε.

Πως ειναι δυνατον να εχεις γνωστους που παντα αντιδρουν μονο με αυτον τον τροπο;

Απάντηση: Re: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Mεγάλη δυσφήμηση οι γνωστοί για τη nova τελικά.

Ναι,ειδικά εδώ στο εξωτερικό λόγω του γνωστού Προβλήματος του Pace με τον δεύτερο Δορυφόρο (Astra)όλο και περισσότερος Κόσμος κουνάει Μαντήλι.
Μεθαύριο με κάλεσαν μάλιστα να κάνω πρόσθεση Lnb σε Κεντρική Εγκατάσταση (Astra+Hotbird) ώστε να γίνετε λήψη και του Eurobird.

Η Κυρια είναι έξω φρενων,αλλα κρατάει τα Νεύρα της για την στιγμή που λήγει η προπληρωμένη Συνδρομή της.
ΚΑΙ αυτήν την έδιωξε τελικά η Πολιτική της Nova απέναντι στους Συνδρομητές Ελεύθερης Κάρτας.

Εγω απλα θα τους εκοβα και θα απαιτουσα να μου επιστρεψουν το προπληρωμενο υπολοιπο.
Αν δεν δουλευε αυτο τοτε, μηνυσεις. Ελεος πια το νταβατζιλικη.

Ναι,ειδικά εδώ στο εξωτερικό λόγω του γνωστού Προβλήματος του Pace με τον δεύτερο Δορυφόρο (Astra)όλο και περισσότερος Κόσμος κουνάει Μαντήλι.
Εσυ τελικα κουνησες μαντηλι ;

Last edited by a moderator:
ς πρέπει να της στείλουν οι συγγενείς από Ελλάδα τον 831,τον οποιο της πάσαραν με τον γνωστό περίτεχνο τρόπο της Nova "έχετε μούφα Δεκτες και για αυτό κολλάει η Κάρτα αλλα πάρτε τον Δικό μας που είναι και πολύ μουράτος και ας βλέπει μονο Hotbird".

Μόνο ελάχιστα από τα κανάλια του Hotbird θες να πεις.