Το "πολλα" , οπως πολλα πραγματα ειναι σχετικο ,οποτε ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας και για τον τροπο που το βλεπει. Εγω το βλεπω απο τη σκοπια που αναφερα πιο πανω και απο το βαρος που χρειαζομαι για τις κεφαλες που εχω. Εχω μια προτιμηση στα μαγνησιου.Τα βρισκω στο "ακουστικο μερος" να ειναι πιο κοντα σε αυτο που προτιμω, αλλα και σαν υλικο, αποδεδειγμενα θεωρειται αναμεσα στα καλυτερα. Επισης η σχεση ακαμψιας/damping του μαγνησιου ειναι υποδειγματικη. Επισης ειναι πιο ελαφρυ σε σχεση με το αλουμινιο σε ιδιου μεγεθους/παχους σχεδιασεις. Ισως να υπαρχουν και καλυτερα σε επι μερους σημεια, αλλα στο συνολο προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος. Εχω στη συλλογη μου headshells μαγνησιου απο 6 μεχρι 14 γρ. Ενδεικτικα αναφερω τα OSAWA OS-7MH, ADC LMG-1 , NAGAOKA MG-704 , Audio Craft , STAX , Kennwood ,JELCO HS-25........
H audio-technica εχει επισης καποια, οπως και αλλοι. Εχω δοκιμασει ξυλινα, αλουμινενια ,κεραμικα , stainless steel , απο ινες ανθρακα και αλλα.
Oτι προτιμα καποιος ειναι δεκτον.
Οσον αφορα "ευελικτο" βαρος, παρ'ολο του οτι συμφωνω μαζι σου οτι αφορα και τον βραχιονα και την κεφαλη, θα ελεγα οτι καπου στα 8-9 γρ ειναι ενα "ευελικτο" βαρος για πολλες περιπτωσεις και συνδυασμους μοντερνων κεφαλων και βραχιονων ???. Παντα βεβαια θα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, που δεν ειναι λιγες. Οποτε, φτου κι απ'την αρχη

Πηγαινοντας ξανα για μια στιγμη πισω στο θεμα τιμων, εχω μια απορια..... αν ενα jelco HS-25 μαγνησιου (12 γρ ) κοστιζει 70-80 ευρω , δικαιολογειται μια τιμη 300-400 ευρω για οποιοδηποτε headshell ? Αν δεις ενα Audio Craft AS-4PL σε αψογη κατασταση και τι λεπτομερεια εχει κυριως στο βισμα επαφης με το κολαρο του βραχιονα, τα υπολοιπα θα σου φανταζουν ερασιτεχνικα. Να βρω 1-2 φωτο να ανεβασω και γι αυτο και για αλλα.