n_olympios said:6. Ο Δώρος απάντησε λάθος (καλή προσπάθεια αλλά δεν έχει λουκουμάκι για σένα). Θα τα συνδέσεις στα surround και όχι στα surround back. Τα surround back είναι τα πίσω κεντρικά, αυτά που στο 5 αναπαράγουν το πίσω κεντρικό κανάλι x2 (στα συστήματα EX-ES).
Μελίδης Μιχάλης said:Ηλία αφού κατάφερες να τα στήσεις πάλι καλά.
Θα έρθουμε με τα ντεσιμπελόμετρα, τα πολύμετρα και τα φασματοσκόπια μετά το 15γουστο. Δεν θα αφήσουμε και τα νησιά για τα παλιοηχεία και τα παλιοDVD.
ilias said:Να πω και κάτι που με προβλημάτισε... σε 3 dvd που είδα , νοικιασμένα, ο ήχος έκανε κάτι μικροδιακοπές ανά 30-40 λεπτά περίπου, σα να κόβεται στιγμιαία το ρεύμα...την πρώτη φορά νόμισα ότι ήταν το dvd, αλλά μετά, αφού έγινε σε όλα, υποψιάζομαι τον ενισχυτή?
κάτι που μου κίνησε την περιέργεια ήταν ότι μια από τις διακοπές συνέβη τη στιγμή που έκλεισε ο ανεμιστήρας (τον έχω για δροσιά δική μου και του προβολέα) αλλά σε ξεχωριστή πρίζα από τον ενισχυτή (στην ίδια με το sub).
η μόνη άλλη ηλεκτρική συσκευή που δουλευε στο σπίτι εκείνη την ώρα (και ανοιγόκλεινε) είναι το ψυγείο (σε άλλο δωμάτιο φυσικά). λέτε να έχει σχέση? δηλαδή με το on/off του ψυγείου να επηρεάζεται ο ενισχυτής?
κα κατι άλλο.... να τον ρίξω πάνω στο ups του προβολέα ή δεν είναι απαραίτητο?
.
ilias said:τελικα επιβεβαιωθηκε πως ο ενισχυτης επηρεάζεται από τις υπόλοιπες ηλεκτρικες συσκευες.... όταν σβηνω τα φωτα κανει διακοπη (όχι όταν τα αναβω) άρα λογικα και οι διακοπες που ειχα παρατηρησει χθες οφείλονται στο ψυγειο.....
την αιτια την βρηκαμε... η θεραπεία ποια είναι???
Ο ενισχυτής αυτός (που θα οδηγήσει τα 2 εμπρός κεντρικά ) μπορεί να είναι ένας απλός ολοκληρωμένος στερεοφωνικός ή κάτι άλλο (τελικός?).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.