Tannoy HTS-101 με ποιον ενισχυτή;

nickape

New member
7 December 2007
95
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν τα συγκεκριμένα ηχεια συνδυαζονται καλα με τον denon 1713 η τον pioneer 422 η μήπως έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εναλλακτικη

Ευχαριστω

Απάντηση: Tannoy hts-101 με ποιον ενισχυτη;

Καλημέρα φίλε μου, από προχθές είμαι και 'γω κάτοχος αυτού του home cinema και χαίρομαι για την αγορά ιδιαίτερα γιατί άκουσα και ακούω πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο σύστημα που διαθέτουμε, λοιπόν στο ζουμί τώρα καταρχήν απ' ότι κατάλαβα τα ηχεία αυτά είναι απαιτητικά σε ρεύμα δηλαδή θέλουν καλό ενισχυτή, αν θα είδες σε προηγούμενο θέμα που ρωτώ για τι ενισχυτή να αγοράσω (Harman Kardon AVR 165 ή Pioneer VSX 322) μου απάντησαν τον Harman, πάντως θα πάρω σήμερα τηλέφωνο στην εταιρία Wavemotion για ένα καινούργιο μοντέλο της Harman (AVR 170) αν έχει έρθει στην Ελλάδα που απ' ότι φαίνεται πρέπει να είναι ένα σκαλί πάνω απ' τον AVR 165. Επιμένω σε Harman γιατί το 1998 είχα αγοράσει ένα μοντέλο της (AVR 20II αν το γράφω σωστά) και είχα μείνει από την απόδοσή του, θα ενημερώσω μόλις πάρω απάντηση (τιμή και το πότε θα 'ρθεί).

Re: Απάντηση: Tannoy hts-101 με ποιον ενισχυτη;

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δε κάνει τίποτα, προς το παρών και 'γω έχω μείνει με τα <<Tannoy>> στο χέρι. Θα δώ τι τιμή θα βγεί αυτή τη εβδομάδα στα καταστήματα ο Harman Kardon AVR 170 αλλιώς πάω να αγοράσω τον AVR 165 και απευθείας παραγγελία καλώδια της Belden 2x2,5 νομίζω ότι θα βγεί καλό σα σύνολο. Καλοάκουστα σ' ότι και να διαλέξεις.

Re: Tannoy hts-101 με ποιον ενισχυτη;

Παίδες, τα ηχεία αυτά δεν είναι καθόλου απαιτητικά σε ρεύμα.

Συνεπώς διαλέξτε ενισχυτή αναλόγως του ήχου του.

Ok, ευχαριστύμε πολύ Λεωνίδα.