Tannoy Reveal 601a ενεργά ... εντυπώσεις

78 ευρώ το τεμάχιο αυτή τη στιγμή. https://www.skroutz.gr/s/393418/Tannoy-Reveal-601A.html

εκπληκτική τιμή !!! δεν νομίζω να μπορεί να αγορασθεί κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα με 6,5 γούφερ ... απλά, επειδή είχα τα 501 να επισημάνω ότι είναι ανελέητα με μέτριες ηχογραφήσεις ... όμως με καλές, απλά παραμιλάς ...

Θελω ενα σετ καλα ηχεια για τον υπολογιστη και media player για μουσικη και καμια ταινια αντιστοιχα. Ειχα στο μυαλο μου τη λυση ενισχυτη πακετο με dali zensor 1 η 3 /q acoustics 2020i/monitor audio bx2 και εχω κανονισει να παω να ακουσω οποια βρω. Αυτο εδω ομως ειναι ακρως δελεαστικο!! Με 156 ευρω ειμαι ετοιμος ενω η αρχικη λυση ηταν 500-600 ευρω.. Δεν ξερω ομως καθολου αν θα ικανοποιησει αυτο που θελω ο monitor χαρακτηρας των ηχειων μιας και δεν εχω ξαναακουσει monitor και φοβαμαι οτι θα ειναι κουραστικα και πολυ flat. Δημοκήδη μπορείς να με βοηθήσεις?

Είναι απλό ! Με 156 ευρώ παίρνεις πολύ καλά ηχεία τα οποία εμπεριέχουν και έναν καλό ολοκληρωμένο ενισχυτή ... τα ηχεία είναι μόνιτορ με την έννοια ότι, ό,τι τα ταϊζεις αυτό σου δίνουν ... δεν πολυσυγχωρούν ατελείς ηχογραφήσεις και μπορούν με αυτές να γίνουν επιθετικά, στις υψηλές κυρίως συχνότητες ... ωστόσο, σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να χάσεις ... θα τα δοκιμάσεις, θα πειραματισθείς με τις κλίσεις, τις συχνότητες αποκοπής των υψηλών, κλπ. κλπ. και στην χειρότερη, αν δεν σου αρέσουν τα δίνεις για πχ. 120 ευρώ (θα φύγουν σαν φρέσκα κουλούρια σε αυτήν την τιμή) και θα έχεις κάνει την δοκιμή σου με σκάρτα 40 ευρώ ... για μένα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τα πάρεις ...

Τα Reveal,τα έχω ακούσει σε σπίτι φίλου και είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους .

Θα συμφωνήσω ότι είναι πεντακάθαρα...Αλλά είναι και απαιτητικά στο τι θα το ταΐσεις ...

Για να είμαι πιο σαφής ...Επιζητούν καθαρότητα και από την πηγή...Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη σειρά ...Αλλά γενικότερα και στα ομοκεντρικά της .

Αν το καταφέρεις ...Είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσεις με την συγκεκριμένη εταιρία .

Είναι απλό ! Με 156 ευρώ παίρνεις πολύ καλά ηχεία τα οποία εμπεριέχουν και έναν καλό ολοκληρωμένο ενισχυτή ... τα ηχεία είναι μόνιτορ με την έννοια ότι, ό,τι τα ταϊζεις αυτό σου δίνουν ... δεν πολυσυγχωρούν ατελείς ηχογραφήσεις και μπορούν με αυτές να γίνουν επιθετικά, στις υψηλές κυρίως συχνότητες ... ωστόσο, σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να χάσεις ... θα τα δοκιμάσεις, θα πειραματισθείς με τις κλίσεις, τις συχνότητες αποκοπής των υψηλών, κλπ. κλπ. και στην χειρότερη, αν δεν σου αρέσουν τα δίνεις για πχ. 120 ευρώ (θα φύγουν σαν φρέσκα κουλούρια σε αυτήν την τιμή) και θα έχεις κάνει την δοκιμή σου με σκάρτα 40 ευρώ ... για μένα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τα πάρεις ...

Δεν το λες και αυστηρό monitor το 601a, κατά πως το έχω ακούσει δηλαδή.

Εμένα απλώς μου κάνει εντύπωση η "σπασμένη" τιμή. Σπασμένη τιμή θα πει μία μόνο τιμή χαμηλή και όλες οι υπόλοιπες διαφορετικές. Ας παραγγελθούν πρώτα και αν όντως υπάρχουν έχει καλώς. Αλλιώς μου κάνει για κράχτης.

Δεν το λες και αυστηρό monitor το 601a, κατά πως το έχω ακούσει δηλαδή.

τι να σου πω .... το 501α με το οποίο έζησα έναν χρόνο, παρά τις συστάσεις που το συνόδευαν για πιο 'χαλαρό' χαρακτήρα ήταν ακριβώς όπως το περιγράφω στα προηγούμενα ποστς ... ίσως το 601α λόγω του μεγαλύτερου γούφερ να γεμίζει καλύτερα και να μην φαίνεται η επιθετικότητα στις υψηλές όταν η ηχογράφηση είναι μέτρια ... γενικώτερα είναι πολύ καλές επιλογές και το 501 και το 601, ενώ στην τιμή που μιλάμε είναι 'no brainer' που λένε και στο χωριό μου ... τα παίρνεις με κλειστά τα μάτια ... ο μόνος λόγος που άλλαξα τα 501 ήταν γιατί έχουν μέσα τους ολοκληρωμένο και εγώ ήθελα μόνον τελικό στάδιο γιατί έχω πάρει εξαιρετικό προ/ντακ...

εύχομαι καλορίζικα σε όσους παρήγγειλαν ... η τιμή είναι τόσο χαμηλή που δελεάζομαι να πάρω ένα ζευγάρι να κάθεται αμοιβό στην αποθήκη μου ...

Παιδιά να αναφέρω ότι το ένα και μοναδικό κομμάτι που πουλήθηκε παίζει στο δωμάτιο μου τώρα...
διαβάζοντας το thread το πρωί, δελεαστηκα από την τιμή και πήρα ένα τηλ στο μαγαζί...
μου είπαν ότι έχουν απόθεμα, έκανα κράτηση τηλεφωνική και πέρασα από το κατάστημα το μεσημέρι...
όταν μπήκα μεσα, ένιωσα σαν να ήμουν ο χιλιοστος πελάτης...
-που είσαι ρε φίλε και έχουν σπάσει τα τηλεφωνα από το πρωί; με νύχια και με δόντια κρατάω το τελευταιο ζευγάρι...
τα υπολοιπα ειναι ιστορία...απλά μου εξήγησε ότι για λόγους ξεσκαρταρισματος, καθώς είχαν ένα τελευταιο ζευγάρι και δεδομένου οτι έχουν βγει τα καινούργια, γι'αυτο και η τιμή χάρισμα...(μεταξύ μας από οτι έχω προλάβει να ακούσω και η κανονικη τιμή χάρισμα είναι...)
Για πρώτη φορα στη ζωή μου νιώθω τόσο τυχερός, η ακόμη καλύτερα στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή...επίσης να ζητήσω συγνωμη εάν το στερησα από κάποιο μέλος, αλλά δεν ήξερα ότι επρόκειτο για ένα ζευγάρι, παρά μόνο όταν έφτασα στο κατάστημα

Ευχαριστώ αμφότερους...πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση...ειδικά εάν υπολογισει κανείς και το κόστος κτήσης τους.
Σε πρώτη ακρόαση, φαίνεται να ειναι πιο ξεκούραστο σε σχέση με τα m audio bx5 που ειχα μια σύντομη επαφή στο παρελθον
Κακές ηχογραφήσεις ειναι απλά ανεκτές, ενώ οι καλές όνειρο...
Και πάλι ευχαριστώ

καλοάκουστα ... λίγο μπερδεύθηκα, το πρωί το μέλος manosss ανέφερε ότι τα παρήγγειλε ... τι θα του πουν τώρα ;;;

πάντως και με τα philips x2 που περιμένεις, έτσι θα νοιώσεις ... σαν να κέρδισες κάποιο (ηχητικό) λαχείο ... trust me ...

Kαλησπέρα και από μένα! Αδερφέ dimmanoukas πρώτα από όλα σου εύχομαι καλοάκουστα και σου εύχομαι να κατα ευχαριστηθείς το λαχειό που σου έπεσε! :) Εγώ φταίω που ενώ είχα δει την τιμή από χθες το απόγευμα αντί να τα χτυπήσω μόνος μου πόσταρα την τιμή στο μεγαλύτερο forum ήχου και εικόνας της χώρας. :P
Όσον αφορά το μαγαζί djmania.gr όχι μόνο θα υπάρξει μπέρδεμα αλλά αν δεν τιμήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας θα έχουν και πρόβλημα μαζί μου! Σας ενημερώνω ότι έχω κάνει την παραγγελία από το πρωί , μου έχει έρθει mail ότι η παραγγελία μου είναι confrimed και έχουν αφαιρεθεί και τα χρήματα απο τον λογαριασμό μου.....
Η αυριανή μέρα θα έχει ενδιαφέρον....

Υποθέτω ότι έχουν κάνει τα κουμάντα τους και απλά ο φίλος dimmanoukas να πήρε πράγματι το τελευταίο.
Μπορεί και για λόγους που μπορεί ο καθένας μας να καταλάβει,να το είπαν σκόπιμα ότι ήταν το τελευταίο.
Είδομεν