tannoy westminster

stathis gour

New member
20 August 2007
29
μπορειτε να μου πειτε ποιος είναι ο μικροτερος σε διαστάσεις χωρος που μπορουν να παίξουν σωστα τα ηχεία αυτά?

χωρίς να το έχω δοκιμάσει θα έλεγα πάνω από 50 τμ. ή έστω εκεί γύρω

Επειδή δεν βλέπω να παίρνεις απαντήσεις....

Ε μα καλά τώρα ενδιαφέρεται κάποιος για αυτό το ηχείο και δεν ξέρει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει?
Σα να ρωτάμε αν είναι εύκολη στο παρκάρισμα μια Ferrari
Είναι ?

Σοβαρα τωρα. Οταν πας σε ενα τετοιο ηχειο, δεν το προσεγγιζεις με το μεγεθος του χωρου που χρειαζεται. Μια τετοια ειδικη σχεδιαση με οτι και αν συνεπαγεται εγω θα ξεκινουσα απο το πως ακουγεται αυτο, αν οδηγειται, και φυσικα στο τελος και η συνεργασια με το χωρο. Παντως ειναι μεγαλο ηχειο σε ογκο.ΙΜΗΟ

Ε μα καλά τώρα ενδιαφέρεται κάποιος για αυτό το ηχείο και δεν ξέρει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει?
Σα να ρωτάμε αν είναι εύκολη στο παρκάρισμα μια Ferrari
Είναι ?

ειναι πολύ ευκολο
τη δινεις στο παρκαδορο

τωρα σωθηκες

Ε, όχι δα.
Απλά σε τέτοιες ερωτήσεις είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος με ακρίβεια τετραγωνικών. Είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο.

Θα έλεγα κι εγώ περίπου 50τμ. (που είπε πιο πάνω ο supersonic) ως ελάχιστο χώρο για ακρόαση.

Το ηχείο είναι μεγάλο. Μπροστά του το Canterbury μοιάζει μικρό.

Ε, όχι δα.
Απλά σε τέτοιες ερωτήσεις είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος με ακρίβεια τετραγωνικών. Είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο.

Θα έλεγα κι εγώ περίπου 50τμ. (που είπε πιο πάνω ο supersonic) ως ελάχιστο χώρο για ακρόαση.

Το ηχείο είναι μεγάλο. Μπροστά του το Canterbury μοιάζει μικρό.

εργαζοσαστε εκει?

δεν ειναι μονο τα τετραγωνικά, αν το δειτε από κοντα ειναι μεγάλο, πολύ μεγάλο και με τεράστιο πλάτος
θελει απίστευτο χωρο εγκαταστασης
στα δικά μου 50 δεν χωράει

εργαζοσαστε εκει?

δεν ειναι μονο τα τετραγωνικά, αν το δειτε από κοντα ειναι μεγάλο, πολύ μεγάλο και με τεράστιο πλάτος
θελει απίστευτο χωρο εγκαταστασης
στα δικά μου 50 δεν χωράει

Ναι εξ' άλλου το γράφω στην υπογραφή.

Φυσικά και συμφωνώ ότι δεν είναι μόνο τα τετραγωνικά. Γι' αυτό μίλησα για το χώρο (κάπως γενικά είναι η αλήθεια).
Και εννοείται ότι τα 50τμ, αφορούν τις ελάχιστες διαστάσεις όπως είπα. The bigger the better.

Βέβαια ακόμα κι έτσι, με ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά με περισσότερη ακρίβεια, γιατί αν του ζητηθεί επικοινωνεί με τον κατασκευαστή για όποιες περαιτέρω πληροφορίες είναι αναγκαίες.

Α, ναι, και δεν είμαι συνηθισμένος στον πληθυντικό.
Λεωνίδας. -bye-