Tapatalk με το ζόρι!

mixalis_cof

Banned
28 July 2013
122
Σχετικά με το Tapatalk. Όποτε μπαίνω στο AVclub με ταμπλετ ή smartphone φορτώνει η mobile έκδοση πετάγονται δύο pop ups για να εγκαταστήσουμε το Τapatalk. Δεδομένου ότι το Android έχει 85% μεγαλύτερη διείσδυση από το Ιpad και Ιphone, αξίζει κάθε φορά να αναγκαζόμαστε να πατάμε δύο φορές κλείσιμο των παραθύρων των προτροπών να βάλουμε Τapatalk; Μα κάθε φορά να χρειάζονται δύο κλικ, καταντά εκνευριστικό και παρωχημένο. Δεν υπάρχει μια ρουτίνα ένα cookie κάτι να καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται να αρνούμαστε το tapatalk 20 φορές την ημέρα;

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον firefox για android που εχει επιλογη τις σελιδες να τις ανοιγει σε desktop mode, κι οχι mobile. Eτσι θα γλυτωσεις και το συγκεκριμενο που αναφερεις.

Re: Απάντηση: Tapatalk με το ζόρι!

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον firefox για android που εχει επιλογη τις σελιδες να τις ανοιγει σε desktop mode, κι οχι mobile. Eτσι θα γλυτωσεις και το συγκεκριμενο που αναφερεις.

Ναι υπάρχουν τρόποι να το αποφύγεις, αλλά δεν είναι σωστό, ολόκληρο το forum όταν φορτώνει η mobile έκδοση να χρειάζεται 2 φορές κλικ ώσπου να εμφανιστεί κανονικά.

Το σωστό είναι μπαίνεις στην mobile έκδοση χωρίς δύο ενοχλητικά pop ups μιας εφαρμογής.

Το "σωστό" είναι να επιλέγεις ποιο θέμα/αναγνώστη θα έχεις, ανά συσκευή (στυλ cookies). Εμένα μου την σπάει και αυτό το "tapatalk με το ζόρι" της αρχής, αλλά και το ότι ακόμα και αν επιλέξω πλήρες θέμα, όταν πάω π.χ. στην δεύτερη σελίδα (κάνοντας χρήση των "νέων μηνυμάτων"), θα με ξαναγυρίσει στο mobile θέμα...

εχεις δικιο και εμένα με εκνευρίζει αυτό...θα κοιτάξω να το απενεργοποιήσω.

Re: Απάντηση: Tapatalk με το ζόρι!

Το "σωστό" είναι να επιλέγεις ποιο θέμα/αναγνώστη θα έχεις, ανά συσκευή (στυλ cookies). Εμένα μου την σπάει και αυτό το "tapatalk με το ζόρι" της αρχής, αλλά και το ότι ακόμα και αν επιλέξω πλήρες θέμα, όταν πάω π.χ. στην δεύτερη σελίδα (κάνοντας χρήση των "νέων μηνυμάτων"), θα με ξαναγυρίσει στο mobile θέμα...

αυτο το ειχα λύσει εγω, αλλα τελικά με ενα clear cache / cookiew λυθηκε και πλεον μενει πάντα στο desktop theme. Καποιο bug του chrome mobile φαίνεται να ειναι.

με τον AOSP browser, του έκανα όλα clear, μπήκα πάλι, πάτησα νέα μηνύματα στο mobile site, επέλεξα πλήρες site, πήγα στην δεύτερη σελίδα... και πάλι mobile style :-(

Με Android tablet, με τον Android browser, αν και σεταρισμενος για desktop το site γυρίζει όλο στη mobile έκδοση. Είμαι στο σπίτι με wifi και δε μπορώ να σερφαρω.....