Τάσο σε ευχαριστούμε.

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,214
Αθήνα
Στον πρωτεργάτη μαζί με τον Βλάση της κατηγορίας των φωτογραφικών Send οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά, το ταλέντο και τις γνώσεις που ώς Νομικός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να διοχετεύει στους συνομιλητές του.
Είναι ο δεύτερος τόσο πολύ "πυροβολημένος" συλλέκτης φακών που γνωρίζω:flipout::flipout:
Τάσο καλή συνέχεια!

Last edited:
Eιναι η δευτερη φορα που νομιζω οτι θα "χαθει" η φωτογραφικη κατηγορια με την αποχωρηση καποιου.

Η προηγουμενη ηταν με την αποχωρηση Βλαση. Ελπιζω να ειναι παντα μαζι μας και να μοιραζεται μαζι μας το ταλεντο του .

Σε ευχαριστουμε για ολα Τασο.

Last edited:
Ευχαριστω και εγω, αρκετες φορες που εδωσε την βοηθεια του.

Ελπιζω να συνεχισει την ιδια καλη δουλεια, εστω και μη διαχειριστής

Ευχαριστω και εγω φυσικα , γιατι μας ελυσε πολλες αποριες οταν αποφασισαμε να ασχοληθουμε με τις Dslr και τους παλιους φακους , που ευχομαι να τους χιλιασει .... αν και μαλλον θα θελει κι'αλλους μετα.-bye-

Και γιατι ειπαμε μας εγκατελειψε ετσι ξαφνικα και -υποθετω- δεν θα διαβασει καν το συγκεκριμενο θεμα (αρα ποιος ο λογος να ανοιχτει?)....??

Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!Και για μενα,καθοτι νεος,με βοηθησε πολυ.Οπως ολοι οι παλιοι του φορουμ....

ενα μικρο ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για ΟΛΑ οσα μοιραστηκες μαζι μας...

να εισαι καλα... και καλη συνεχεια...

Επειδή δεν κατάλαβα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Παει κάπου ο Τασος η απλά δεν θα είναι πια διαχειριστής; Ελπιζω μόνο το δεύτερο γιατί θα ήταν πολυ μεγάλη απώλεια για την παρέα μας.

Και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ!!

Πείτε μου όμως βρε παιδιά, είμαι στο σκοτάδι, τι ακριβώς έγινε;

Να σε ευχαριστήσω και εγώ για τη βοήθειά σου.. Καλή συνέχεια ότι και αν κάνεις...-bye-