Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Ναι, και εγώ δυστυχώς έχω διαβάσει τα δύο από αυτά. (Η καρδιά του Κτήνους και Νεοέλληνες). Τα υπόλοιπα 16 ας τα διαβάσει κάποιος άλλος, εγώ αρνούμαι.

Ενας μέτριος συγγραφέας ειναι Κώστα..Κάτω του μετρίου..Ισως το ''Παυσίπονο'' το πρωτο του ειχε ενδιαφέρον,λογω τού εφηβικού-φοιτητικού χαρακτήρα του..

Κατά τά αλλα η γνωστή ομάδα παραλογοτεχνίας Χωμενιδη-Χειμωνά κ.λ.π.κατόρθωσε να αναρριχηθεί απο εποχής Σημίτη.

Απόψε το βράδυ ο Πέτρος Τατσόπουλος θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρού Κωστόπουλου, όπου αναμένεται να δώσει διευκρινίσεις για τη δήλωσή του περί... μισής Αθήνας!

Απο τωρα σας λεω οτι ο Κωστοπουλος θα ρωτησει αν ειναι και η γυναικα του στην μιση Αθηνα.

Κατι τετοια λεει για να σπασει ο παγος :D

papad_tats.jpg

Τι λαθος εννοει ? :Banane0:

Περί Τσατσόπουλου έγραψα...

Ο Σαμαράς είναι αντίστοιχου-ίσως μεγαλύτερου- διαμετρήματος...ταλέντο.

Πέρα απ' όσα άκρως σαδομαζοχιστικά κόλπα μας έχει κάνει...όταν μας είπε,ότι μίλησε με τον Θεό για να ψηφίσει το μνημόνιο, δεν είδα αντίστοιχο ενθουσιασμό για σχόλια.

Αυτός τα άξιζε περισσότερο...

Διακρίνω όντως κι εγώ,επιλεκτικές προτιμήσεις για διασκέδαση...

papad_tats.jpg

Τι λαθος εννοει ? :Banane0:

Πολιτικό λάθος εννοεί... Αφησε ακάλυπτες τις άλλες μισές αθηναίες ψηφοφόρους... Εγώ δεν βλέπω κανένα λάθος και δεν αλλάζει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο η δήλωση Τατσόπουλου στο πως τον βλέπω.... Αντρες είμαστε, τέτοιες κουβέντες τις λέμε... Προσοχή μόνο που τις λέμε...

Σιγά τα αυγά.
Απλά θέλησε να μοιραστεί μαζί μας, με ενα -προβοκατόρικο η αλήθεια είναι, τρόπο- την ενασχόλησή του με το παρκούρ.
Μπράβο του, αν και δεν του φαινόταν οτι είναι τόσο γυμνασμένος.

Πολιτικό λάθος εννοεί... Αφησε ακάλυπτες τις άλλες μισές αθηναίες ψηφοφόρους... Εγώ δεν βλέπω κανένα λάθος και δεν αλλάζει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο η δήλωση Τατσόπουλου στο πως τον βλέπω.... Αντρες είμαστε, τέτοιες κουβέντες τις λέμε... Προσοχή μόνο που τις λέμε...

Στην ουσία χάνονται ψήφοι.

Ήδη βλέπω παράπονα από Αθηναίες που ήταν στις άλλες μισές...:flipout:

18:40... Πετρούπολη... Φίλος μου στο τηλέφωνο, μου λέει οτι στις γύρω πολυκατοικίες ζευγάρια σκοτώνονται
18:43... Ζωγράφου... Ο δικηγόροι και ψυχολόγοι σε επιφυλακή, όλοι στα γραφεία τους stand-by...

18:48... Φήμες θέλουν τον Τατσόπουλο να βγαίνει για καφέ νωρίς... Τα περίπτερα στοκάρουν duo και durex...

Του αντιπαθούς και του υπερφίαλου πολλοί θα βρεθούν να κάνουν πανηγύρια με τις βλακείες του. Ούτε καν "καραμπίνες στημένες" χρειάζονται ούτε τίποτα. Έτσι είναι το νετ, για όσους δεν το έχουν -ακόμη- καταλάβει. Προ πάντων και αν μη τι άλλο, spontaneus and combustible.
Όσο για τα λοιπά... ε, ες αύριον τα σπουδαία. Πάντα υπάρχει χώρος για ένα διάλειμμα για γέλιο. Ιδίως με κάτι τόσο γελοίο.

Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Νέο σκάνδαλο με τη λίστα Τατσόπουλου

Ένα νέο σκάνδαλο με κρυμμένη λίστα σας αποκαλύπτει σήμερα το «Κουλούρι», καθώς ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο Αλέξης Τσίπρας κρατούσαν για μήνες στα συρτάρια τους την λίστα Τατσόπουλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του «έχει πηδήξει την μισή Αθήνα». Το νέο δεν βρίσκεται σε αυτή την δήλωση αλλά στο γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχαν κρατήσει σκόπιμα μυστική τη λίστα Τατσόπουλου.

Το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου, ύστερα από επίμονες ερωτήσεις εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η λίστα δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια προσωπική λίστα του Πέτρου Τατσόπουλου με άτομα τα οποία έχει κάνει έρωτα και την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο του κόμματος όταν ακόμη συζητούταν την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα. Όταν η ηγεσία αμφιταλαντεύονταν και έκλινε προς την μην συμμετοχή του κ. Τατσόπουλου, αυτός εμφάνισε την λίστα λέγοντας «Θα με ψηφίσει η μισή Αθήνα κι ορίστε ο λόγος». Έτσι, αποφασίστηκε η συμμετοχή του υποψηφίου στις εκλογικές διαδικασίες και έκτοτε η λίστα παρέμεινε ως ένα εσωτερικό έγγραφο αρχείου. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να δημοσιευτεί.»

Ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε επίσης ανακοίνωση που υπογράφεται όχι μόνο από τον δήμαρχο κ. Καμίνη, αλλά και από όλο το δημοτικό συμβούλιο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την λίστα Τατσόπουλου την παραλάβαμε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Το συγκεκριμένο έγγραφο υπάρχει ακόμα από την δημαρχία της Ντόρας Μπακογιάννη και μεταβιβάστηκε ανανεωμένο στην επόμενη δημοτική αρχή. Γι’ αυτόν το λόγο δεν ετέθη ποτέ θέμα λίστας, η παράδοσή της σε εμάς ήταν καθαρά εθιμοτυπική.»

Θέση υπέρ των δύο θιγόμενων θεσμών πήρε και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τονίζοντας: «Ορθώς δεν δημοσιοποιήθηκε η λίστα καθώς αφορά αυστηρά προσωπικά δεδομένα. Μάλιστα διατηρούμε έντονες αμιφβολίες για τη γνησιότητα της καθώς έχει εντοπιστεί πλήθος ονομάτων που αναφέρεται παραπάνω από μια φορά ενώ υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που παρουσιάζονται πολλά ονόματα μαζί (με μέγιστο τα 24 ονόματα) με την ένδειξη «παρτ.» Δεν μπορεί συνεπώς κάποιος να βασιστεί σε αυτά τα στοιχεία, πόσο μάλλον να τα δημοσιοποιήσει.»

Πέρα απ' όσα άκρως σαδομαζοχιστικά κόλπα μας έχει κάνει...όταν μας είπε,ότι μίλησε με τον Θεό για να ψηφίσει το μνημόνιο, δεν είδα αντίστοιχο ενθουσιασμό για σχόλια.

Αυτός τα άξιζε περισσότερο...

Έλα, πάρε και για αυτόν... :p

Τάμα στον Άγιο Εφραίμ για τη δόση των 31,5 δισ. έκανε ο Α. Σαμαράς

Σε τάμα προς τον Άγιο Εφραίμ προχώρησε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τις εξελίξεις σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας, ύψους 31,5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός «έταξε» στον Άγιο ότι, σε περίπτωση ευτυχούς για τη χώρα κατάληξης στο καθοριστικό Eurogroup της ερχόμενης Τρίτης, θα πάει με τα γόνατα μέχρι την ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, όπου και θα φιλήσει το -χρονολογούμενο από το 1426- σκήνωμα του Μεγαλομάρτυρα.

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό αναφέρουν πως ο κ. Σαμαράς, παρόλο που εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, είναι ιδιαιτέρως ανήσυχος σχετικά με τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών για την επόμενη δόση του ελληνικού προγράμματος, από την καταβολή της οποίας εξαρτάται απόλυτα το μέλλον της Κυβέρνησης συνεργασίας. Όπως σημειώνουν κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου, τα κόμματα της πλειοψηφίας έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες από την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων και του προϋπολογισμού, με το ΠΑΣΟΚ να φυλλορροεί και τη ΔΗΜΑΡ να αμφιταλαντεύεται, ως εκ τούτου μια ενδεχόμενη άρνηση καταβολής ολόκληρης της δόσης είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις.

«Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, η έκθεση της τρόικας αναμένεται θετική ενώ φαίνεται πως η επιμήκυνση του προγράμματος θα εγκριθεί. Όμως πώς να είναι κανείς σίγουρος;» διερωτάται στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά φυσώντας χαρακτηριστικά τον καπνό του τσιγάρου του, ενώ μονολογεί «μακάρι» και παραγγέλνει ένα ακόμα ουίσκι, για να συνεχίσει: «ο πρόεδρος κάνει ό,τι μπορεί, έχει κινήσει κυριολεκτικά γη και ουρανό».

Σε επικοινωνία του με το «Κουλούρι» το πρωθυπουργικό γραφείο δε θέλησε να σχολιάσει επισήμως τις πληροφορίες, ενώ από την πλευρά του, εκπρόσωπος του σκηνώματος του Αγίου Εφραίμ ανακοίνωσε πως το άφθαρτο λείψανο δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο για δηλώσεις.

Αν και θεωρώ ότι πρέπει να κυκλοφορήσουν ανέκδοτα για αυτούς που τον ψήφησαν και όχι για τον ίδιο...

Να αρχισουμε να βάζουμε ξεχωριστά νηματα για Βοριδηδες,Κουβέληδες,Αδωνιδες,ΓΑΠ,Μπαίζους και λοιπές δυνάμεις....

Υποθέτω πως θα ξεπερνούσαν τις εκατο χιλιάδες διαδικτυακές σελίδες..Η ολα τά σκάνδαλα οσων κυβέρνησαν απο το 2009-σήμερα..Θάχε ενδιαφέρον..
Και φυσικά αναλύσεις ''μαργαριτάρια'' από ''στελέχη'' του ΚΚΕ που συκοφαντούν Παπαδιαμάντη,Μισσιο και παμπολλους συγγραφείς..μιάς και δεν εχουν ''ταξικό περιεχόμενο''.:Banane0::Banane0:

Πως ειναι σαν συγγραφεας ?

Γιατι πλεον ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να διαβασω βιβλιο του - Οχι σημερα μετα την "εκθεση του" , απο την στιγμη που τον γνωρισα ως πολιτικο και ειδα μια δυο εκπομπες στις οποιες πηρε μερος ως ομιλητης. Πολυ αλαζονας.

Η Καρδιά του Κτήνους μου ψιλοάρεσε όταν την πρωτοδιάβασα, αλλά ήμουν 17-18 τότε, οπότε η τότε γνώμη μου δε μετράει (πλέον). Αλλά το γεγονός ότι δεν είχα ποτέ τη διάθεση να πιάσω άλλο βιβλίο του μάλλον κάτι λέει. Το "Νεοέλληνες" το διάβασα πρόσφατα, το δανείστηκα από ένα φίλο γιατί έτυχε να μην έχω κάτι καλύτερο να διαβάσω: μιά συλλογή από πορτραίτα γνωστών μορφών της νεοελληνικής πραγματικότητας, από το Μένη Κουμανταρέα μέχρι τον Τάκη Ζαχαράτο και τη Τζένη Χειλουδάκη. Μέτρια γραμμένα, με γλώσσα επιπέδου λυκειακής έκθεσης ιδεών,χωρίς διεισδυτικότητα και εν τέλει βαρετά.

χωρίς διεισδυτικότητα

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον εξάντλησε όλη τη διεισδυτικότητά του αλλού και δεν του είχε περισσέψει καθόλου για τα γραπτά του...

Λοιπόν, μπορεί να το γελάμε, αλλά ο Τατσό, επιτελούσε κοινωνικό έργο - τουλάχιστον την τελευταία 3ετίια... Με την αναδουλειά και την οικονομική δυσπραγία, ποιός έχει όρεξη να ασχολείται με τη γκόμενα? Εδώ παρεμβαίνει ο ήρωας και κάνει το καθήκον του... Φαντάζεσαι με τόσο άγχος, τόσες σκοτούρες στο κεφάλι, να πρέπει και να πηδήξεις το βράδυ μη γκρινιάζει η γκόμενα? Αγγαρεία... Ψήφο στον Τατσόπουλο...

Αν ο Τατσόπουλος ήξερε τι τού γίνεται θάχε απλά απaντήσει στον Νεοναζί τον Κασιδιάρη(μιάς και ο Νεοναζί και υπόδικος Κασιδιάρης του ειχε απευθυνθει) με τον πιό απλο τρόπο:''Ναι ρε φασιστοειδές ειμαι και ομοφυλόφιλος και άνεργος και Εβραίος και Ρομά και μετανάστης και Πακιστανός''..Και τότε το 90% τών φασιστοειδών θάχαν παει να κρυφτούν στις τρυπούλες τους....

Και βέβαια θάχαν κάνει μόκο και μπόλικοι επιθυμούντες την εξολόθρευση τών μειονοτήτων..So simple...:ADFADF1::ADFADF1: