Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

ποιά παγομάρα βρε Λάκη ?

πρώτα από όλους τον έκραξαν οι "δικοί" του , κάποιοι εξ αυτών άλλωστε τον έκραζαν εδώ και καιρό ....

http://www.left.gr/article.php?id=14356

αλλά και η δήλωση παπαδημούλη στο ίδο μήκος ήταν ...

στο φορουμ μας αναφερομαι.

Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Όταν κάνανε "χαβαλέ" αυτοί που τον κάνανε πείραζε κάποιους....
Όταν άρχισαν οι "βαθυστόχαστες αναλύσεις" πείραξε κάποιους άλλους....

Τίποτα τυχαίο βέβαια...

πιστεύεις οτι το συγκεκριμένο νήμα είναι κατάλληλο για "βαθυστόχαστες" αναλύσεις ?

όσο για τον χαβαλέ, όσο είναι χαβαλές ουδέν μεμπτόν ... αλλοίμονο ...
όταν γίνεται "χαβαλές" - τουτέστιν βγάζω τα απωθημένα μου υπάρχει θέμα .....

Και οι Ελληνοφρενεια πιθανως αντιΑριστεροι ειναι που του κανουν τρελλη πλακα .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πιστεύεις οτι το συγκεκριμένο νήμα είναι κατάλληλο για "βαθυστόχαστες" αναλύσεις ?

όσο για τον χαβαλέ, όσο είναι χαβαλές ουδέν μεμπτόν ... αλλοίμονο ...

Το πρόβλημα ειναι ο επιλεκτισμος...

Οπως και σε αλλα πράγματα....

Επιλεκτικος χαβαλέ, επιλεκτική ευαισθησία, επιλεκτική μνήμη....

tromaktiko.jpg

Για την επόμενη τετραετία δεν τον βλέπω να σταυρώνει σοβαρή γκόμενα... Καμμιά δεν θα θέλει να είναι "μια απο την μισή Αθήνα"... Καμμένο χαρτί... Ούτε για καφέ δεν θα βρίσκει παρέα... Ούτε φίλες ούτε φίλους... Εμπλεξε... lol

Για τη Ζαρουλια που είπε υπανθρωπους τους μετανάστες μέσα στη βουλή ανοίχτηκε θέμα ή η ευαισθησία μας εξαντλείται στη μαλακια που ειπε ο τατσοπουλος και ο κάθε τατσοπουλος;

Μην λες τέτοια ρε..... Εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα.....και για ελληνάρες....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Ζηλιαρηδες !:Banane0:

Περα απο το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φαιδρο της υποθεσης, ο Tατσοπουλος πληρωνει συνεπεστατα μια ΤΡΑΓΙΚΗ του αφηρημαδα :
ΞΕΧΑΣΕ οτι ειναι βουλευτης (και οχι καφετεριακιας της Κατω Μπιχλας που, μεταξυ τσιγαρου και φραπε, ... γμαει οτι
φερει εσοχη). Και ειναι ευκολο να διανοηθει κανεις ΓΙΑΤΙ !!! Μα γιατι ... ειναι τοσο ευκολο ΣΗΜΕΡΑ να γινει καποιος
βουλευτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκει να δηλωσει ... προοδευτικος !

Βεβαια, ΜΗΝ ξεχναμε απο την αλλη, οτι η Ελλαδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ γνωρισε Αντιπροσωπευτικη Δημοκρατια (μετα το 500 πΧ).
ΟΤΙ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ο κομματαρχης στην εκλογικη ΛΙΣΤΑ .... !!!!!. Οποτε, δεν εχει και πολυ βαση αυτο που διαβασα :
"εχουμε αυτους που αξιζουμε". ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ... και θα πηδαει απ'τα παραθυρα, ακομα και η ΧΑ.

Last edited:
Μάλιστα...άντε να πάμε για τις 100 σελίδες...για τις ανοησίες ενός πολιτικού φελλού,που η βλακώδης κι όπως πάντα κοψοχέρικη ψήφος του ελληνικού λαού έκανε βουλευτή μαζί με αμέτρητους άλλους ακόμη χειρότερους αρριβίστες,που δεν προκαλούν κάν το γέλιο,αλλά αυτοκτονίες...

Τα 586 ευρό του Βρούτση,ο φιλομνημονιακός Θεός του Σαμαρά,το έλα να μου τον γλ@ψεις του προέδρου τςη Βουλής Μεϊμαράκη,τα περί αντισυνταγματικών νομοθετημάτων του υπουργού Δένδια και τόσα άλλα εξοργιστικά ή βαρυσήμαντα...δεν τα σχολιάζουμε γιατί είναι ...σοβαρά...

Δώστε σπέρμα και κλειδαρότρυπα στον λαό...Αλλά για ανώδυνα κι ελαφρά θέματα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Θα βάλουμε νόμους και στον χαβαλέ τώρα;

Όποιου δεν του αρέσει ο χαβαλές συνήθως απλώς απέχει ή σχολιάζει από το θεωρείο όπως οι γέροι στα Μάπετς (και αυτοί μέρος του χαβαλέ είναι!)

Εξάλλου πουθενά στον χαβαλέ (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα) δεν είδα να μπλέκεται η δήλωση με την πολιτική ταυτότητα του δηλώσαντος. Άλλοι το κάνουν.

Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Bρε Dipie

Εγω ΤΩΡΑ το διαβασα το νημα.
Υπαρχει προβλημα ?

Γιατί σε σένα απευθύνθηκα;Γενικά μιλάω περί πολλών σελίδων...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Θα βάλουμε νόμους και στον χαβαλέ τώρα;

Όποιου δεν του αρέσει ο χαβαλές συνήθως απλώς απέχει ή σχολιάζει από το θεωρείο όπως οι γέροι στα Μάπετς (και αυτοί μέρος του χαβαλέ είναι!)

Εξάλλου πουθενά στον χαβαλέ (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα) δεν είδα να μπλέκεται η δήλωση με την πολιτική ταυτότητα του δηλώσαντος. Άλλοι το κάνουν.

θα βάλουμε ? ποιοί ?

εγώ βάζω ένα όριο στον χαβαλέ που κάνω ...

αν εσύ δεν έχεις ή δεν μπορείς να βάλεις κανένα όριο είναι δικαίωμα σου ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

θα βάλουμε ? ποιοί ?

εγώ βάζω ένα όριο στον χαβαλέ που κάνω ...

αν εσύ δεν έχεις ή δεν μπορείς να βάλεις κανένα όριο είναι δικαίωμα σου ...

Το "υπάρχει θέμα" δεν μπορεί παρά να αναφέρεται στον χαβαλέ που κάνουν άλλοι.

Και ναι αδυνατώ να συγκρατήσω το γέλιο όταν με πιάνει, δεν έχω τέτοιο έλεγχο πια ο άνθρωπος το ομολογώ. Και αυτό δεν κρύβεται το άτιμο, όπως και ο βήχας κοκ