Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Το πρώτο, κορυφή...!!!:Banane0:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Τατσόπουλος αύριο θα πηδ@ει στα κάτω πετράλωνα όσες το επίθετό τους αρχίζει από Α μέχρι και την Αναγνωστοπούλου

Μην χαίρεστε στην επαρχία, τώρα Τατσόπουλος και στα Τρίκαλα….

Οι όμοροι νόμοι ανησυχούν με το τι θα γίνει όταν o Τατσόπουλος “τελειώσει” με το Λεκανοπέδιο. ..

“-καλά, αυτός ο τατσόπουλος φανταστικός συγγραφέας… – μόνο φανταστικός; γα..ει λέμε..”

60575_471167116258817_1638319122_n.jpg

Last edited by a moderator:
Ωραιααααααα.....Ο βλακέντιος Τατσοπουλος μπηκε στη θεση του,εγινε ατακα,ανεκδοτο,μπλουζακι,τοιχοκολληθηκε,τιτιβιστηκε,χλευαστηκε,και εν τελει πηρε αυτο που του αξιζε απο τον κοσμο του οποιου το κοινο αισθημα προσεβαλλε.Μια χαρα.
Για τους πραγματικα επικινδυνους θα υπαρξει κανενα δημοκρατικο-ανθρωπιστικο αντανακλαστικο τοσο γρηγορο οσο αυτο του (επιβεβλημενου) χαβαλε;;Για τους τιμητες των ναζι;Για τους σαπιοκοιλιαδες που αυτοι τα εφαγαν;Για τους πρετεντερηδες και τους μανδραβεληδες που εδω και τρια χρονια σαδιστικα θυμιζουν στους Ελληνες ποσο αχρηστοι ειναι;Για τα αξιοθρηνητα ανθρωπαρια που απολυουν και καταστρεφουν κατα το δοκουν;Για τους γκολντεν νταβατζηδες οι υπαλληλοι των οποιων ασκουν καθημερινα τηλεφωνικα ψυχολογικη βια στον κατεστραμμενο κοσμο "για τις δοσεις που εχουν καθυστερησει" ;;
Να χαρω εγω παλικαριά.
Α,και ναι,δεν εχω ιδιεταιρη ορεξη για χαβαλε με αυτα που βλεπω να συμβαινουν γυρω μου,και κοντα μου.Ορεξη θα εχω οταν θα δω τον κοσμο να σηκωσει αναστημα και να παρει φορα,οχι οταν τα βαζει με τον καθε γραφικο ανοητο που παρεμπιπτοντως ειναι και παντελως ακινδυνος απλα επειδη δεν εχει τα αρ@@ια να τα βαλει με αυτον που πραγματικα τον πηδαει,η μπαινει στη σειρα για να το κανει.

Αυτοι που μας πηδανε (και μην εχεις την εντυπωση οτι θα χορτασουν ποτε) ειναι ΝΤΟΠΙΟΙ αλητες και σαπροφυτα.
ΟΙ ΕΞΩ ..... αυτοι που δινουν το παραδειγμα εδω και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ .... τους ξερει η κυρα Κατινα και ο μπαρμπα Μητσος ????

Νατοι ....

http://aftermathnews.wordpress.com/2012/06/01/rothschild-and-rockefeller-families-join-forces-for-some-extra-added-wealth-and-power/

Μην ξεχασω ... οριστε και η φωτοβολα ΔΙΑΝΟΙΑ της ελευθερα :laugh: αυτορυθμιζομενης αγορας !

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Greenspan,_Alan_(Whitehouse).jpg

Last edited:
Αυτοι που μας πηδανε (και μην εχεις την εντυπωση οτι θα χορτασουν ποτε) ειναι ΝΤΟΠΙΟΙ αλητες και σαπροφυτα.
ΟΙ ΕΞΩ ..... αυτοι που δινουν το παραδειγμα εδω και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ .... τους ξερει η κυρα Κατινα και ο μπαρμπα Μητσος ????

Νατοι ....

http://aftermathnews.wordpress.com/...forces-for-some-extra-added-wealth-and-power/
Να συμφωνησω.Επειδη τους Ροτσιλντ και τους Ροκφελερ ομως μπορουμε να τους πολεμησουμε μονο καμια θερινη νυχτα εξακολουθω να περιμενω την αντιδραση του Ελληνα απεναντι στους δηλωμενους και γνωστους μακελαρηδες του.Και αυτοι δεν ειναι οι καβουρογαμοδεινοσαυροι τυπου Τατσο.Ως τοτε η ουρα αναμονης μεγαλωνει.

Ειναι τοσοι πολλοι Νικο.
Υπαρχει ολοκληρη σχολη σκεψης "live and let die" απο την εποχη του παππου μου. Ο καθεις για την παρτη του (κανε οτι θες
αρκει να μην σε πιασουν). Για τουλαχιστον εναν αιωνα το ελληνικο ασυνειδητο ισορροπει στην γνωστη σχιζοφρενικη σταση :
το πρωι Σοσιαλιστης, το βραδυ Καπιταλιστης !

ΤΙ ΦΩΣ να δουμε .... ?

Ειναι τοσοι πολλοι Νικο.
Υπαρχει ολοκληρη σχολη σκεψης "live and let die" απο την εποχη του παππου μου. Ο καθεις για την παρτη του (κανε οτι θες
αρκει να μην σε πιασουν). Για τουλαχιστον εναν αιωνα το ελληνικο ασυνειδητο ισορροπει στην γνωστη σχιζοφρενικη σταση :
το πρωι Σοσιαλιστης, το βραδυ Καπιταλιστης !

ΤΙ ΦΩΣ να δουμε .... ?
Στα πολιτικα νηματα του avclub ολα αυτα τα συζηταμε χρονια.Οσον αφορα τη λογικη του "κανε οτι θες αρκει να μη σε πιασουν" δε συμφωνω,μου φερνει πολυ στο "μαζι τα φαγαμε"..Εν πασει περιπτωσει οπως ειπα αυτα συζητουνται χρονια σε αλλα νηματα,ας μη βγουμε Ο.Τ.Και επιμενω οτι θεωρω τσαμπα μαγκια να ειναι η χωρα τρεις μερες στον αστερισμο του πεους του τυπου ενω θα επρεπε να κρυβονται ολοι οι δοσιλογοι απο την οργη του κοσμου.Κατα τα λοιπα εχουμε και ανωτερο...dna με αγωνιστικες περγαμηνες.

Aγωνιστικες περγαμηνες ΟΤΑΝ εξαντληθει το ξυγκι της μυγας.
Δυστυχως (η ευτυχως) υπαρχει ακομα ξυγκι ...

Αλλιως ... τι να σκεφτω ?
Οτι υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που θελουν να σβησουν φρονιμα και υσηχα ?
Σαν το κουταβι στα σκουπιδια ?

Nικο

Εχω την αισθηση (για να μην πω σιγουρια) οτι ο Ελληνας αντεχει τα ΠΑΝΤΑ αν τον βρασεις σε σιγανη φωτια.
Το γνωστο παραδειγμα με τον βατραχο που ανεβαζεις την θερμοκρασια μισο βαθμο ΑΡΓΑΑΑΑ-ΑΡΓΑΑΑΑ μεχρι
να βρασει περιχαρης ο βατραχος. Εαν κοντραρεις τον Ελληνα ΑΠΟΤΟΜΑ και ΕΚΕΙ που ποναει (ταβερνα-
καφενειο-γεματο ψυγειακι-καλοριφερακι-σκουτερακι-παραλιακι) τοτε θα πεταχθει εξω απο την κατσαρολα
και θα σωθει (η τουλαχιστον θα τρεξει να σωθει). ΟΜΩΣ ... αν του ροκανιζεις το εισοδημα λιγο-λιγο καθε
εξαμηνο, ο νεοελληνας ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και ειναι απεριγραπτη η πικρα μου, οτι στρουθοκαμηλιζει και ΔΕΝ
βλεπει τι ερχεται, σε βαθος πενταετιας ΕΣΤΩ. ΔΕΝ θελει να δει ... !!!! ΣΗΜΕΡΑ θελει να βλεπει και ετσι ανα-
κουφιζεται, κρυβεται απο τον εαυτο του και την αξιοπρεπεια του, την αυτοεκτιμηση του, τον αυτοπροσ-
διορισμο του ως Ελληνα.

"Τι εγινε ? Καιγεται το σπιτι του γειτονα ? Αφου δεν καηκαμε εμεις ... καλα να παθει !!!!"

Η μιλαω αγνωστα πραγματα ? Λογια που δεν ενεδρευουν να πεταχθουν εξω απ'την ψυχη του καθενος μας ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ??? Τετοια που να μας φοβαται το Κρατος
(το οποιο κρατος) Η τετοια που να μας δινει οποιαδηποτε σημασια η Τροϊκα ? Αφου πηραμε και ευσημα
οτι ειμαστε λαος "αντοχης". Δηλαδη, ειμαστε με ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ... υποζυγια, ταγαρια, χαλακια.
Απο το λιγο που ξερω, τα καλα παιδια ... η τα πεταει σε κανα υπογειο ο μπαμπας, η τα κατακλεβει σε
καμια αλανα ο αλητης. Δεν εχουν αλλη καταληξη τα καλα παιδακια, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ !

Τα κακα παιδια, δεν μπορουν να γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ κακα. Κατι πρεπει να χασουν.
Το σπιτακι τους, το αυτοκινητακι τους, την δουλιτσα τους, το γκομενακι τους .... ΚΑΤΙ που θα τους
τσουξει την ψυχουλα. Μεχρι στιγμης, συγχωρεσε μου την "μαχθηρια", αλλα βλεπω αμαξια να κυκλοφορουν,
κοσμο να ψωνιζει (τα βασικα αγαθα, ΑΚΟΜΑ, κυκλοφορουν), καφετεριες να κλεινουν και να ανοιγουν καινουργιες,
ανεργοι να γυριζουν πισω στους γονεις τους και να στεγαζονται-σιτιζονται, δημοσιοι υπαλληλοι να δουλευουν
στις εφοριες, καναλαρχες να συνεχιζουν τις πρωινες "ζωνες" τους, δελτια ειδησεων να γινονται μεγαλυτερα
σε διαρκεια, δημοσια εργα να προχωρουν (η αναπλαση της παραλιας θεσ/νικης εχει θρεψει τσεπαρες οχι αστεια),
οιικοδομοι να φευγουν απο τις πανακριβες κατοικιες και να επικεντρωνονται στις ανακαινισεις, το ιδιο και
οι ηλεκτρολογοι, το ιδιο και ολοι οσοι ασχολουνται με την οικοδομη .... να μην μακρυγορω ..... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. Βλεπω μια οικονομικη δυσπραγια αλλα σε καμια περιπτωση κατι που θα πεταξει
τον βατραχο εξω απο την κατσαρολα.

Χαιρομαι, φυσικα.
Οσο μπορει να χαρει καποιος που βλεπει συμπολιτες του να ζοριζονται και να κλεινονται σπιτια τους.
ΑΛΛΑ .... οι ΕΞΩ απο δω, με τους χαρτοφυλακες και τα γρηγορα περπατηματα, την ματια γερακιου και
την ψυχη βρυκολακα ... ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ενα πραγμα σκεφτονται : EXEI ΠΟΛΥ ΞΥΓΚΙ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΤΗ Η ΑΓΕΛΑΔΑ που λεγεται Ελλαδα. Και δεν θα σταματησουν μεχρι η αγελαδα να αφυδατωθει ΠΛΗΡΩΣ.
Προγραμματιζουν σε βαθος 20ετιας, οχι εξαμηνου. Αργα-αργα αλλα σταθερα ... σχεδον ανεπαισθητα αλλα
αταλαντευτα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ..... αλλα οχι αποτομα και οχι απο ολους μαζι.
Σημερα τον SR , αυριο τον Νικο, μεθαυριο τον Dipie, παραμεθαυριο τον Kosh, μεχρι να φτασουνε στους
αλλοδαπους εν Ελλαδι. ΕΚΕΙ ισως να σταματησουν. Αλλα ΜΟΝΟ σ'αυτους ..... εμεις θα τα δωσουμε ΟΛΑ.
Δηλαδη, τι νομιζετε οτι κανει ο τσαρος της (εκαστοτε) οικονομιας ?

"Τους δικαστικους να τους βαλουμε, σημερα, χερι η αυριο ? Οχι μωρε, βαλαμε χερι και στους στρατιωτικους
και θα χουμε καμια λαχταρα ! Ισως τους γιατρους και τους ακαδημαικους να τους βαλουμε χερι που δεν
τους φοβομαστε καθολου. Ας πεθανουν ασθενεις, ας μεινουν στουρναρια οι φοιτητες. Τι χασαμε ?
Τους αγροτες ομως δεν τους ελεγχουμε τα @@, εχουν ενα μποστανακι να φανε ντοματουλες, εχουν
και τους νταλικερηδες φιλαρακια και τους ταιζουν .... ΠΩΣ θα τους γονατισουμε αυτους τους δερβισηδες ???

Η μιλαω υποθετικα σεναρια και διαλογους ?
Που δεν γινονται απο κανεναν τσαρο της οικονομιας ?

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΙΩΠΗΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Τα εβαλε ποτε ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ με καποια ξενα συμφεροντα ... η φιλησε χερακι και ποδιτσα και
ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ?

Last edited:
Το πρόβλημα ειναι ο επιλεκτισμος...

Οπως και σε αλλα πράγματα....

Επιλεκτικος χαβαλέ, επιλεκτική ευαισθησία, επιλεκτική μνήμη....

Ο Τατσόπουλος το ξεκίνησε! Γιατί δηλαδή μόνο την μισή Αθήνα; Αυτό είναι επιλεκτισμός! Θα έπρεπε αμέσως να διορθώσει με νέα δήλωση και να δώσει ελπίδα και στις υπόλοιπες Ελληνίδες (και Έλληνες; δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε αποκλείσει αυτή την περίπτωση). :ADFADF1:

Πάντως το λέει και το όνομα,ε; Τατσόπουλος. Το "Τατσο" δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει, αλλά το άλλο μισό είναι ξεκάθαρο!!! :Banane0:

Και μια προσωπική παράκληση: Μην χαλάτε το νήμα με άσχετα θέματα. Άσχετα με τον Τατσόπουλο δηλαδή! Αν και εδώ που τα λέμε, τώρα πια δεν είμαστε σίγουροι τι και ποιοι ΔΕΝ έχουν σχέση με τον Τατσόπουλο!.......

Ωραιααααααα.....Ο βλακέντιος Τατσοπουλος μπηκε στη θεση του,εγινε ατακα,ανεκδοτο,μπλουζακι,τοιχοκολληθηκε,τιτιβιστηκε,χλευαστηκε,και εν τελει πηρε αυτο που του αξιζε απο τον κοσμο του οποιου το κοινο αισθημα προσεβαλλε.

Ποιον προσέβαλε ο Τατσόπουλος; Δεν χρειάζεται να τον διαβάλουμε τον άνθρωπο! Δεν προσέβαλε κανένα. Απλώς είπε ένα ανέκδοτο για να γελάσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή!

O Nικος με παροτρυνε να μιλησουμε για πραγματικους αλητες (και οχι γκασμαδες).
Αλλα, βεβαια, ΔΕΝ φταιει ο Νικος ! Ηξερα οτι εβγαινα αγριως offtopic .... ηθελα να
κανω κατι ελαφρως σοβαροτερο απο το να ποναει το στομαχι μου απο τα γελια
για τις σταυροφοριες ανιδιοτελους αγαπης του Mister Jump-Μachine.

Αλλα μου φυγε, τωρα ...
Θα κατσω φρονιμος :laugh:

Keep calm.jpg

εμένα με προβληματίζει η απάντηση-δήλωση Τατσόπουλου με διαφορετικό τρόπο. Οταν σε κατηγορούν για "αδερφή" και προσπαθείς να δικαιολογηθείς κάνοντας μνεία των επιδόσεων σου, τότε μάλλον κάτι φοβάσαι κι αυτό θέλεις να κρύψεις. Επίσης με προβληματίζει που ολοένα και περισσότεροι βουλευτές θεωρούν φυσιολογικό να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο. Επίσης με ξενίζουν οι σοβαροφανείς αναλύσεις για την σεξιστικότητα και ομοφοβικότητα της δήλωσης Τατσόπουλου. Πολύ ηθικοπλαστική έχει γίνει η δημοκρατική αριστερά και μάλλον η ουτοπία της παραπεριορίζεται στο πολιτικά ορθό.

Τατσόπουλος: "Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός" - Τα χώνει σε left.gr και Αυγή...

Δεν ξέρω αν αισθάνεσαι σαν ήρωας του Κάφκα, που κοιμήθηκε άνθρωπος και ξύπνησε κατσαρίδα, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να κοιμάσαι "ομοφυλόφιλος" για τους Χρυσαυγίτες και να ξυπνάς "ομοφοβικός" για τους συντρόφους σου. Απευθύνομαι κυρίως σ' εκείνους -στο left.gr, στην "Αυγή" και όπου αλλού- που χωρίς να μπουν καν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά στη συνέντευξή μου, άρχισαν να με στηλιτεύουν για σεξισμό και ομοφοβία, δύο ιδιότητες τόσο ξένες προς την ιδιοσυγκρασία μου όσο η πολιτική ορθότητα και η σοβαροφάνεια.

Διευκρινίζω λοιπόν για τελευταία φορά -επειδή, συμφωνώ απολύτως, πρέπει και να ασχοληθούμε με απείρως σοβαρότερα πράγματα: στην επίμαχη φράση που απομονώθηκε από τη συνέντευξή μου στο CRASH, για εμφανέστατα προβοκατόρικους εμπορικούς λόγους, ΧΛΕΥΑΖΩ τα σεξιστικά πρότυπα της "Χρυσής Αυγής" κι επ'ουδενί ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με αυτά. Οποιος διαβάσει τη συνέντευξη και είναι στοιχειωδώς καλοπροαίρετος, το αντιλαμβάνεται αμέσως.

Ας μου επιτραπεί επίσης να προσθέσω ότι για ένα άτομο που έχει δεχτεί ανελέητο ηλεκτρονικό πόλεμο από τη "Χρυσή Αυγή" επί διετία, με απειλές θανάτου και -κυρίως- σεξιστικές λοιδορίες, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άδικο να κατηγορείται ως ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ με τους εχθρούς του. Ελεος. Η μνήμη των ανθρώπων -θέλω να πιστεύω εν τη αφελεία μου- διαρκεί περισσότερο από λίγα εικοσιτετράωρα και, αν ακόμη χρειαστεί περιστασιακά κάποια βοήθεια, υπάρχουν αναρίθμητα άρθρα και βιβλία για να υπενθυμίσουν σε όσους πάσχουν από επιλεκτική αμνησία ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο άνθρωπος που τόσο εύκολα αποφασίζουν να ρίξουν στα σκυλιά."

http://news247.gr/eidiseis/politiki...ylofilos_kai_ksupnhsa_omofovikos.2023829.html

H Υπόθεση (sic!) Τατσόπουλου ανέδειξε μια κοινωνική παθογένεια. Όχι τη ρήση, του Βουλευτή, Συγγραφέα, Άντρα Τατσόπουλου! Αλλά τις απαντήσεις σε αυτήν.

Ο Τατσόπουλος είπε δημόσια, αυτό, που λογιω λογιω υστερικοί της αγαμίας ή υστερικοί της σαβουρογαμίας, λένε σε ιδιωτικούς χώρους όταν υπάρχει κοινό να τους ακούσει, πριν πέσει η καζούρα! Με αφήνει παγερά αδιάφορη αν ο Τατσόπουλος είναι ομοφυλόφιλος, ομοφοβικός , κλειστοφοβικός, αγοραφοβικός ή ...ότι –φίλο- ή -φοβικός. Αυτό θα το ...λύσει με την οικογένεια, τους φίλους ή τον γιατρό του.

Πόσο μας αφορά όλους εμάς? Όσο η κάθε χυδαιότητα των διαφόρων ναρκισσιστικών τηλε-περσόνων, που υγιώς υπόκεινται σε σάτιρα, σε χαβαλέ ή ...κοινωνική κριτική.

Αλλά πόσο αφορά κομματικούς ή πολιτικούς χώρους? Διόλου!
Ή τουλάχιστον τη πολύχρωμη Αριστερά, την Ανθρωποκεντρική Αριστερά...διόλου!

Πέρασαν πολλά χρόνια από το 68. Μια χρόνια που από την Πράγα μέχρι το Μπερκλευ, οι φωνές έγιναν κραυγή και συντάραξαν κόσμους! Με το πολιτικό και κοινωνικό ζητούμενο της κάθε μιας χώρας, πολιτικού ζητήματος αλλά και κοινωνικού υπόβαθρου. Αλλά ο Παρισινός Μάης του 68, ήταν αυτός, που με εναρκτήριο λάκτισμα την ανάγκη αλλαγής του άρρωστου κ καταρρέοντος μικροαστισμού των κοινωνικών δομών, έδωσε όλη τη συγκλονιστική κινηματική κοινωνική έκρηξη. Κι αν ένα μήνα μετά ο ΝτεΓκωλ πήρε ...πανηγυρικά τις εκλογές, η κοινωνική κατάκτηση ήταν εκκωφαντική. Κι με αυτό το κεκτημένο πορεύτηκε ο Δυτικός κόσμος.

Κι έτσι, μισό αιώνα μετά, θα περίμενα από κάθε πολιτικό χώρο να δώσει μια απάντηση σε κάθε kinky δημοσιογραφικό ερώτημα: «Αν ο Τατσόπουλος σχολιάζει Δημοσίως το κρεβάτι του, εμείς θεσμικά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι αυστηρά είναι Ιδιωτικό»
Θα περίμενα από τους φίλους του, να του πουν «Φιλάρα, το Αντριλίκι-ανεξαρτήτως φύλου κ γένους - στη Συγνώμη φαίνεται»
Όσο για τη ...μισή Αθήνα, ε, υποθέτω ότι είχε καταλάβει με την ...πρώτη, ότι ο Τατσόπουλος είναι τόσο μαλάκας, όσο ακριβώς φαίνεται.

http://agauch-katerina.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html?spref=tw

Ο Τατσόπουλος κάνει προσωπικη πολιτική και προβολή της πλάκας..Οσοι τον υποστηρίζουν απο προοδευτική σκοπιά κάνουν ένα μεγάλο σφάλμα ..Ο Τατσόπουλος ειναι παιδί -κατασκευή τών media ..Ξεχνούν επίσης πώς ο Τατσόπουλος επίτηδες τόχει ρίξει σε κόντρες με τους Κασιδιάρηδες και αυτό δεν ειναι πολιτική αντιπαράθεση με τους Ναζί,αλλά κατιναριό...Αυτό δά έλειπε νά απαντάς στον Κασιδιάρη στό στύλ ''ποιός την έχει πιό μεγάλη''..Ο τύπος εχει κάνει χοντρά foul και στην ουσία αργά ή γρήγορα θα γίνει ο νεος Ψαριανός..και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει (που το εύχομαι ολόψυχα)να πάει να βρεί τους κολλητούς του σαν τον φαιδρό Θανασάκη Χειμωνά και τον Ρένο Χαραλαμπίδη..

Ανάξιος λόγου .

Απ´εκεί και πέρα σιγά που οσοι αντέδρασαν (και παμπολλοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ) μην νοιώθουν πουριτανοί...Αλλά ο Πετράκης μολις τον είπε ο Κασιδιάρης '''αδελφή'' βγήκε να τήν μετρήσει..Ε αυτά ειναι καραγκιοζιλίκια..

Και ποιό κρεβάτι του σχολίασε?????????Πούλησε ''αντρίλα'' της πλάκας...

Τελικά μερικοί δήθεν υποστηρικτές τού κατασκευασμένου παιδιού τού life-style δίνουν τά καλυτερα πατήματα στην δεξιά..

Last edited:
Σπυρο

Θα μου συγχωρεσεις ενα πολυ ριζοσπαστικο σχολιο για τους βουλευτες μας :
ΟΣΟΙ πολεμουν με "ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ", ΔΕΝ ειναι και ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ....

(οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα).

Σε μια εποχή που τα πολιτικά κόμματα αναζητούν νέες συναινέσεις και διερευνούν τις δυνατότητες μεταξύ τους συνεργασιών, ο «αιρετικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος ταράζει και πάλι τα νερά.

«Δεν αποτελεί για μένα ταμπού να συνεργαστώ με ένα πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ», είπε ο κ. Τατσόπουλος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα. Και προτού ο ακροατής προλάβει να αντιληφθεί πλήρως τι είπε και τι εννοούσε ο συγγραφέας, ο κ. Τατσόπουλος ξαναχτύπησε λέγοντας: «Δεν αποτελεί για μένα ταμπού να συνεργαστώ με ένα σοσιαλιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ»...

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ». Και συνέχισε ο κ. Τασόπουλος: «Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν. Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ».

http://www.protothema.gr/politics/a...-tin-patriotiki-nd-kai-to-sosialistiko-pasok/

:ADFADF1:

Ποιο ακριβως κομματι του εναπομειναντος πασοκ ειναι σοσιαλιστικο δηλαδη ?