Spartiatis
AVClub Fanatic
- 3 December 2007
- 10,197
Εσενα Μιμη, σε φανταζομαι να εχεις χτυπησει μια ολοσωμη πορτα μπροστα, και η πετουγια ξερεις που θα ειναι![]()
Γιά πές ................ γιά πες!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:
Εσενα Μιμη, σε φανταζομαι να εχεις χτυπησει μια ολοσωμη πορτα μπροστα, και η πετουγια ξερεις που θα ειναι![]()
Γιά πές ................ γιά πες!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:
Όχι Χρήστο!!!!
Μην του λες τέτοια κι αρχίσει να λέει θα φύγουμε όλοι για μπάνιο.. δεν έχει Θεό ο άτιμος!
Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!Μα ιδεα ειναι να χτυπησεις μια κοκκινοσκουφιτσα σε ολη την πλατη, ιδεα και μια ταραντουλα στον λαιμο, ιδεα και μια κληματαρια στην κνημη...
Τι να σου πουμε εμεις ? Τι θα εκανε ο καθενας μας ?
Ο καθενας χτυπαει τατουαζ για τους προσωπικους του λογους,
Τι να σου πω, κατι σαν και αυτο θα ειναι too much ?
Μη ψάχνεις άλλο .......................
![]()
Πολυ σωστα τα λες...!!!Θα ήταν δύσκολο να μέναμε στο θέμα (?)....
Μπορεί όντως να χρειάζεται την βοήθειά μας κάποιος...
Ακόμα και αν είναι αρνητική/αντίθετη από αυτή που μπορεί αρχικά να φανταζόταν ανοίγοντας το νήμα τούτο...
Το ταττοο δεν είναι κάτι απλό να το κάνεις, να το μετανοιώσεις, να το σβήσεις. Την ΜΠ@@τσισες. Το φοράς.
Γιατί αν κάποιος σκέφτεται τα λεϊζερ... (Α) Να το ξανασκεφτεί! Στην Ελλάδα είμαστε ανίκανοι εντελώς να αφαιρέσουμε ΣΩΣΤΑ ταττοο.... (Β) Πονάει 10 φορές περισσότερο από το actual "χτύπημα" του ίδιου του ταττοο... (τουλάχιστον για όποιους πονέσανε στο ταττοο)...
Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω το παλληκάρι... ούτε ηλικία, ούτε κάποιο background που μπορεί να τον οδήγησε στην απόφαση.
Εν πρώτοις και εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά αφελές/ανωριμο/αστείο να ποστάρεις σε φόρουμ για κάτι τέτοιο... μετά όμως βλέποντας ότι (μάλλον) σοβαρολογεί, θέλω να προσφέρω όσο και όπου μπορώ.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και λάθος.
Πολυ σωστα τα λες...!!!
χωρις πλακα τωρα οντως ψαχνομαι γενικα και ηθελα καποιες ιδεες. το ξερω οτι ειναι προσωπικο θεμα, το που και τι θα κανεις αλλα επειδη δεν ηξερα καθολου τι να κανω γ αυτο και ζητησα "βοηθεια" σε διαφορα θεματα πανω στο ταττοο.
γενικα να ξερεις οτι εκανε μια φιλη μου και ζηλεψα!!!
εχει κανει εναν αγγελο αλλα δεν ξερω αν ηθελα να κανω κ εγω κατι αντιστοιχο. μου αρεσει κ αυτο αλλα εχω κολησει.
παντα μου αρεσε η ιδεα του ταττοο αλλα δεν το επερνα αποφαση.
ένα απλό τατού είναι ...
αν μάλιστα δεν είναι και σε εμφανές σημείο σιγά τα ωά .....
δεν είναι απόφαση ζωής .....
ήμαρτον δλδ ........
Κανά καλό στούντιο ? Όσο το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ βέβαια!!!:singer:Ακόμα και το πιο απλό.... το πιο μικρό... αν πάς σε @@ καλλιτέχνη και όχι το αντίστροφο, όταν μετά από λιγοστά χρόνια "απλώσει" και ξεθωριάσει... ε, εγώ προσωπικά θα ξενέρωνα.
Άλλος πιθανόν όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.