Tattoos....

Πιστεύω ότι στον αυχένα θα είναι σούπερ.
Θα φαίνεται κ το καλοκαίρι εκτός αν έχεις πολύ μακρύ μαλλί.

Πες τα βρε Μιχάλη!!!!!
Έχω όντως πολύ μακρύ μαλλί, αλλά το καλοκαίρι τα έχω σχεδόν πάντα πιασμένα τα μαλλιά μου οπότε....:Banane0:
Δημήτρη το ξέρω πως κάνεις πλάκα!

Εγώ είμαι υπέρ του ΑΥΧΕΝΑ πάντως. +1 από εμένα.
Γενικά είμαι υπέρ του ταττού φτάνει να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το βαρεθείς κ να είσαι σίγουρη στο σχέδιο.

Στράτο είναι καλή φάση το τατού στον αυχένα..
Ειδικά εάν η γυναίκα που το φορά έχει στυλάκι και είναι και το τατού καλό τότε μιλάμε για μεγάλη επιτυχία..

Απάντηση: Re: Tattoos....

Ξαναλέω....
αυχένα;;;; :confused:

Πες μου γιατί το λες αυτό;
Μιχάλη είμαι απολύτως σίγουρη για το σχέδιο γιατί το έψαχνα 2 μήνες περίπου για να καταλήξω. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα, οπότε δεν νομίζω πως θα το μετανιώσω....

Λοιπόν θέλω την γνώμη σας...
Το σχέδιο που σκέφτομαι να κάνω είναι αυτό που έβαλα στο avatar μου, μου αρέσει όμως πολύ και αυτό....
View attachment 6449
Εσείς ποιό λέτε από τα 2;

Ρε Νικόλ δεν ήξερα ότι έχεις τέτοιου είδους ανησυχίες, προσωπικά πιστεύω ότι στους ταιριάζουν περισσότερο τα κινέζικα ιδεογράμματα που "τυλίγουν" συνήθως μπράτσα, υπό προϋποθέσεις πάντα ενώ στις γυναίκες :award: είναι περισσότερο politically correct, τα μικρά και πολύχρωμα :award:

Απάντηση: Re: Tattoos....

Γιατί μου φαίνεται απο τις περιπτώσεις μεγάλη επιτυχία ή μεγάλη ..... ;
Αν δεν δω φωτό ή live απόδειξη δεν πείθομαι!

Βρε καλό μου παιδί θα μου πεις γιατί έχεις κολλήσει με τον αυχένα;

Έχει κάνει ένας φίλος στον αυχένα, και είναι πολύ όμορφο Νικόλ. Απλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αυτό το σημείο πονά λίγο παραπάνω γιατί υπάρχει οστό.
Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά και στα τραιμπαλ, (ευχή), απο μια φυλή που είχε το όνομα. Κάθε ένα απο τα σχέδια αυτά συμαίνει μια ευχή για όποιον το φέρει επάνω του.(Μπορείς να επιλέξεις όποια σε εκφράζει).
Δεν νομίζω πάντως να το βαρεθείς, αν είσαι απόλυτα σύγουρη οτι θέλεις να το έχεις επάνω σου.
Εγώ πάλι δεν το έχω βαρεθεί,το αντίθετο μάλιστα, αν και πόνεσε παραπάνω απο ότι είχα κατά νού.
Καλή επιτυχιά λοιπόν..

Συγγνώμη που θα διαφοροποιηθώ από την πλειοψηφία. Προσωπικά δε μου αρέσουν τα τατουάζ, ούτε στους άντρες ούτε στις γυναίκες. Θα μιλήσω για τις γυναίκες μια και αυτές προσέχω περισσότερο. Κατά την προσωπική μου πάντα αισθητική, ένα τατουάζ αφαιρεί πολύ από μια ωραία γυναίκα και δεν προσθέτει τίποτα σε μια λιγότερο ωραία πέρα από χλευαστικά σχόλια (του τύπου "τώρα γιατί έκανε τατου το μπάζο"). Δόξα το θεό οι γυναίκες έχουν στο πρόσωπο τους και στο σώμα τους πολλά σημεία που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή και να γοητεύσουν. Η αισθητική μιας γυναίκας μπορεί να φανεί και στο ντύσιμο της (μεταξύ άλλων), δεν είναι ανάγκη να ζωγραφίσει το σώμα της.

Εμένα προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ότι συνήθως γίνεται για να δηλώσει σε κάποιους μαγκιά, σκληράδα, σεξουαλική απελευθέρωση - επιδεξιότητα (συγγνώμη για το αδόκιμο της έκφρασης). Προς θεού δεν εννοώ ότι όλοι και όλες το κάνουν για αυτούς τους λόγους. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που το θεωρούν τρόπο έκφρασης ή μορφή τέχνης. Σύμφωνα με την προσωπική μου πάντα εμπειρία η πραγματικότητα σπανίως συμβαδίζει με το σύμβολο. Εμένα κάτι τέτοιο με απωθεί και το θεωρώ επιτηδευμένο. Όπως δε μου αρέσει και το ντύσιμο που ξεσηκώνουν ορισμένες από τις αισθησιακές ταινίες (άσχετο με τα τατουάζ). Δεν είμαι πουριτανός, μου αρέσει το προκλητικό αλλά όχι το κραυγαλέο.

Φυσικά είμαι η μειοψηφία (τουλάχιστον στο thread), οπότε μη με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων τίποτα από όλα αυτά δεν αναφέρεται στι Νικόλ, τη Μνήμη ή αλλα άτομα στο Thread.

Νικολ εμενα θ ακουσεις...

Το τατουαζ πρεπει να γινεται κατω και δεξια ή κατω και αριστερα από τον αφαλό...:flipout: :flipout:

Βρε συ κοριτσι πραμα θα κανεις τατουαζ; Εγω σαν συντηρητικούρα λέω όχι!!

Συγνώμη παιδιά αλλά ΑΝΟΙΞΤΕ λίγο τους ορίζοντές σας....
Το τατουάζ δεν είναι χυδαίο, προκλητικό κτλ.
Απλά είναι μια μορφή έκφρασης.
Δεν έχω αλλά πολύ θα ήθελα να είχα.
Το σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί του άντρα πως σας φαίνεται ? (στο δεξί δεν κάνει γιατί είναι για τους ...μπιπ...! :) ) Γιατί από τέτοιο έχω. Θα με πείτε δλδ ότι είμαι κάπως ? Είναι κάτι που μ'αρέσει όπως κ το τατουάζ.

υγ: μην το πάρετε προσωπικά απλά είναι η αποψή μου έτσι ??? :)

Συμφωνώ μαζί σου Μιχάλη! Το σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί του άντρα μου αρέσει πάρα πολύ και περισσότερο με διαμαντάκι παρά με κρικάκι.....

Re: Απάντηση: Tattoos....

Συγνώμη παιδιά αλλά ΑΝΟΙΞΤΕ λίγο τους ορίζοντές σας....
Το τατουάζ δεν είναι χυδαίο, προκλητικό κτλ.
Απλά είναι μια μορφή έκφρασης.
Δεν έχω αλλά πολύ θα ήθελα να είχα.
Το σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί του άντρα πως σας φαίνεται ? (στο δεξί δεν κάνει γιατί είναι για τους ...μπιπ...! :) ) Γιατί από τέτοιο έχω. Θα με πείτε δλδ ότι είμαι κάπως ? Είναι κάτι που μ'αρέσει όπως κ το τατουάζ.

υγ: μην το πάρετε προσωπικά απλά είναι η αποψή μου έτσι ??? :)

Προσωπικά φίλε μου προτιμώ να ανοίγω τους ορίζοντες μου διαβάζοντας, ταξιδεύοντας και επικοινονώντας με ανθρώπους. Αν προσέξεις ξανά το post μου θα δεις ότι γράφω πως δεν το κάνουν όλοι για τους λόγους που προανάφερα. Και όχι δε σε θεωρώ "κάπως" επειδή έχεις σκουλαρίκι ή επειδή σου αρέσουν τα τατουάζ. Άλλωστε δε σχηματίζω άποψη για κάποιον χωρίς να τον γνωρίζω, γιατί δεν πιστεώ ότι τα ρούχα, τα σκουλαρίκια και τα τατού αποτελούν μορφή έκφρασης πιο σημαντική από το γραπτό και προφορικό λόγο και την άμεση επικοινωνία. Απλά έγραψα τη γνώμη μου γιατί το post ανοίχτηκε για να πούμε αν μας αρέσουν τα Tattoo ή όχι.

Να σαι καλά, και αφού τα τατού και τα σκουλαρίκια αρέσουν σε εσένα, μη δίνεις βάση στα δικά μας γούστα. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ ο ίδιος όμορφα με αυτό που κάνεις.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που ενώ θέλεις να ανοίξεις τους δικούς μας ορίζοντες, βάζεις μπιπ αντί για τη λέξη ομοφυλόφιλος. Θεωρείς την ομοφυλοφιλία ώς κάτι κατακριταίο, ή ήθελες να γράψεις το μειωτικό χαρακτηρισμό π...ης και μας προστάτεψες την τελευταία στιγμή;

Τελικά δέχεσαι το συμβολισμό στην εμφάνιση ; (σκουλαρίκι στο δεξί αυτί = ομοφυλόφιλος, τατου = κάτι άλλο) ή όχι

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Προσωπικά φίλε μου προτιμώ να ανοίγω τους ορίζοντες μου διαβάζοντας, ταξιδεύοντας και επικοινονώντας με ανθρώπους. Αν προσέξεις ξανά το post μου θα δεις ότι γράφω πως δεν το κάνουν όλοι για τους λόγους που προανάφερα. Και όχι δε σε θεωρώ "κάπως" επειδή έχεις σκουλαρίκι ή επειδή σου αρέσουν τα τατουάζ. Άλλωστε δε σχηματίζω άποψη για κάποιον χωρίς να τον γνωρίζω, γιατί δεν πιστεώ ότι τα ρούχα, τα σκουλαρίκια και τα τατού αποτελούν μορφή έκφρασης πιο σημαντική από το γραπτό και προφορικό λόγο και την άμεση επικοινωνία. Απλά έγραψα τη γνώμη μου γιατί το post ανοίχτηκε για να πούμε αν μας αρέσουν τα Tattoo ή όχι.

Να σαι καλά, και αφού τα τατού και τα σκουλαρίκια αρέσουν σε εσένα, μη δίνεις βάση στα δικά μας γούστα. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ ο ίδιος όμορφα με αυτό που κάνεις.

Σωστός!!!

Υ.γ Σπύρο μάλλον είχες δίκιο...