Ταξιδακι στο HONG KONG

Re: Απάντηση: Re: Ταξιδακι στο HONG KONG

Μπελλος Ευαγγελος said:
ολα αυτα στο χονγκ κονγκ τα εχουν ;;;;;;;; :flipout: :flipout:

......... και εγω νομιζα πως εμεις εδω τα φτιαχνουμε ....... χεχεχε... :grinning-smiley-043

Εννοεις?

Λοιπόν στο Hong Kong υπάρχει ένας κεντρικός δρόμος με καμιά 40αριά μαγαζιά με ηλεκτρονικά. Δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του αλλά θα τον βρεις εύκολα ρωτόντας. Ξεκινάς από το πρότο με παζάρια, πας στο δεύτερο με τις τιμές του πρώτου και συνεχίζεις ώς στο τέλος του δρόμου που η τιμή έχει φτάσει περίπου στο μισό και μετά αμα θέλεις ξανακάνεις τη βόλτα να δεις αν θα κατέβει κι άλλο. Εκεί υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.

Πρόσεχε τους πωλητές γιατί είναι πολλοί σε κάθε μαγαζί και σε πρήζουνε να πάρεις ότι θέλουν αυτοί. Και μιλάμε για γάτες που ξέρουν τη δουλειά τους άριστα, όχι σαν τους ευρωπαίους με τις γραβάτες που δεν έχουν ιδέα.

Αποφάσισε απο εδώ τι θέλεις να αγοράσεις (συγκεκριμένα μοντέλα) και πάρε μαζί σου τις τιμές Ελλάδας για να ξέρεις κάθε φορά τι κερδίζεις.

Εκεί θα δεις και μοντέλα που δεν έχουν έρθει ακόμα Ευρώπη. Αυτά είναι πιο δύσκολο να υπολογίσεις τι κερδίζεις.

Αυτά ίσχυαν πριν 5 χρόνια που πήγα εκεί. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια. Ελπίζω να βοήθησα.

Re: Απάντηση: Ταξιδακι στο HONG KONG

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε μια λίστα με παραγγελίες .

XAXA! Mέσα και εγώ.
A! Nτίνο ένα θα σου πώ...
WON TON!:grinning-smiley-043 :flipout:

Aν δεν δοκιμάσεις αυθεντικά τοπικά WON TON θα χάσεις... XA!:flipout:
Kαι κάτι άλλο. Mε τί θα πας? Mε το τανκερ σου? (avatar):flipout:

MHTΣ said:
Aν δεν δοκιμάσεις αυθεντικά τοπικά WON TON θα χάσεις... XA!:flipout:
Kαι κάτι άλλο. Mε τί θα πας? Mε το τανκερ σου? (avatar):flipout:

Δεν το "επιασες"
Δευτερον δεν ειναι τανκερ, και δεν ειναι δικο μου...

Ntinos1972 said:
Πρεπει οπωσδηποτε να "περασεις":firstprize: τον Panosgr βλεπω-bye-

Ποτέ δεν με απασχόλησε το θέμα ποσότητας μηνυμάτων θα έλεγα... Aπλά εκφράζομαι ελεύθερα...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Ταξιδακι στο HONG KONG

4_1_72.gif
WELCOME BACK!!!!

MHTΣ said:
Ποτέ δεν με απασχόλησε το θέμα ποσότητας μηνυμάτων θα έλεγα... Aπλά εκφράζομαι ελεύθερα...:grinning-smiley-043

MAGES TON IPIAME.
EIMAI MOLIS 20 MINUTES APO TO HONK KONG, ALLA DEN MPORO NA PAO, GIATI MPIKA KINA KAI AN VGO DEN XANAMPAINO. GIA AGGOURIA NAI GIA HTPC OXI!