Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 28 March 2009 #21 Η διαφορά στο φυσικό μέγεθος , στην συνημμένη φωτογραφία , αντικατοπτρίζει και την διαφορά στην ηχητική τους απόδοση :grandpa: Attachments ΓΒΆ.jpg 114.7 KB · Views: 17
Η διαφορά στο φυσικό μέγεθος , στην συνημμένη φωτογραφία , αντικατοπτρίζει και την διαφορά στην ηχητική τους απόδοση :grandpa:
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,609 28 March 2009 #22 Re: Απάντηση: Ταξίδι στην χαμένη νιότη Δημήτρης Ν. said: Η διαφορά στο φυσικό μέγεθος , στην συνημμένη φωτογραφία , αντικατοπτρίζει και την διαφορά στην ηχητική τους απόδοση :grandpa: Click to expand... πέρασα σήμερα απο 'κει πολύ σκόνη ρε παιδί μου.... δεν καταθαρίζουν ποτέ αυτοί ? και όλα τα cd τους, άτιμα. Κοινώς κόβουν φάτσα και λένε.... Εχει αρχίσει να μου τη δίνει το σκηνικό:violent-smiley-030:
Re: Απάντηση: Ταξίδι στην χαμένη νιότη Δημήτρης Ν. said: Η διαφορά στο φυσικό μέγεθος , στην συνημμένη φωτογραφία , αντικατοπτρίζει και την διαφορά στην ηχητική τους απόδοση :grandpa: Click to expand... πέρασα σήμερα απο 'κει πολύ σκόνη ρε παιδί μου.... δεν καταθαρίζουν ποτέ αυτοί ? και όλα τα cd τους, άτιμα. Κοινώς κόβουν φάτσα και λένε.... Εχει αρχίσει να μου τη δίνει το σκηνικό:violent-smiley-030:
Έκτωρ Κατσίκης Supreme Member 17 June 2006 3,014 Θεσσαλονίκη - Κρανιά Ασπροποτάμου 29 March 2009 #23 supersonic said: (φυσικά του παρελθόντος, σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιες μουσικές) Click to expand... Αυτό μου έλεγε και η μάνα μου όταν άκουγα το Sgt. Peppers (αναφερόμενη στον βαφτιστικό του Σακελλαρίδη) :BDGBGDB55::BDGBGDB55: Δημήτρη μεγειά τη δισκάρα
supersonic said: (φυσικά του παρελθόντος, σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιες μουσικές) Click to expand... Αυτό μου έλεγε και η μάνα μου όταν άκουγα το Sgt. Peppers (αναφερόμενη στον βαφτιστικό του Σακελλαρίδη) :BDGBGDB55::BDGBGDB55: Δημήτρη μεγειά τη δισκάρα