Ταξίδι στο Βερολίνο

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,617
Land of Dystopia
Φίλοι μου, αύριο πρώτα ο Θεός πετάγομαι για επαγγελματικό ταξίδι στο Βερολίνο.
Στα πλαίσια επίσημης πρόσκλησης μεγάλης εταιρίας φωτογραφικών ειδών, για την γνωριμία με τα νέα επιτεύματα του διάσημου Ιαπωνικού κατασκευαστή.
Εννοείται και θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.:music-smiley-005:
Θα είμαι μέχρι την Πέμπτη 19-10. Οπότε θα προλάβω να δώ αρκετά καλά το Βερολίνο. Εχετε να μου προτείνεται μέρη?:ernaehrung004:

Κανε μια βολτιτσα στην ΠοτσνταμΠλατσε( φτου μ αυτη τη γλωσσα) θα δεις το Sony center.Τεραστιο εμπορικο με γυαλινο θολο και με πολλα καφε ,εστιατορια κ.λ.π.Εκει κοντα ειναι και 2 μεγαλα club.Μην ξεχασεις το check point Charlie ,για ιστορικους λογους.Μονο αυτα προλαβα να δω ,μ εφαγε η IFA.KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

Απάντηση: Re: Ταξίδι στο Βερολίνο

Nikos Arvanitakis said:
Κανε μια βολτιτσα στην ΠοτσνταμΠλατσε( φτου μ αυτη τη γλωσσα) θα δεις το Sony center.Τεραστιο εμπορικο με γυαλινο θολο και με πολλα καφε ,εστιατορια κ.λ.π.Εκει κοντα ειναι και 2 μεγαλα club.Μην ξεχασεις το check point Charlie ,για ιστορικους λογους.Μονο αυτα προλαβα να δω ,μ εφαγε η IFA.KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

Αμ, εσυ ειδες κι αυτα......εγω δεν ειδα τιποτα με τον αλλο το τρελο που εμπλεξα....

(Φαντασου να μην μας εσωνες εκεινη τη μερα απο την τεραστια ουρα στα ταξι......ακομη εκει θα ημασταν.......χαχαχα-bye- )

Re: Απάντηση: Re: Ταξίδι στο Βερολίνο

Browser said:
Αμ, εσυ ειδες κι αυτα......εγω δεν ειδα τιποτα με τον αλλο το τρελο που εμπλεξα....

(Φαντασου να μην μας εσωνες εκεινη τη μερα απο την τεραστια ουρα στα ταξι......ακομη εκει θα ημασταν.......χαχαχα-bye- )
Θα ξε-πληρωσεις στην εδω εκθεση:flipout: :flipout:

Να πας οπωσδήποτε στο εβραϊκό μουσείο του Liebeskind. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακό κτίριο από το Sony Center. Και να κάνεις βόλτα στην Frankfurter Alee. Μην αναλώσεις όλον τον ελεύθερο χρόνο σου σε Ku'damm και Sony Center. Το ανατολικό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Βραδάκι για μπίρες πηγαίντε KulturBrauerei.

Re: Απάντηση: Ταξίδι στο Βερολίνο

Πέτρος Μακρής said:
kit kat

δε λεω τιποτα αλλο...

Τι φορούσες και σε βάλανε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταξίδι στο Βερολίνο

suria said:
Τι φορούσες και σε βάλανε;

θα φτιαξω καινουριο username, θα δηλωσω μονιμος κατοικος Βλαδιβοστοκ και μετα θα απαντησω...-bye-

Eki_65 said:
Φίλοι μου, αύριο πρώτα ο Θεός πετάγομαι για επαγγελματικό ταξίδι στο Βερολίνο.
Στα πλαίσια επίσημης πρόσκλησης μεγάλης εταιρίας φωτογραφικών ειδών, για την γνωριμία με τα νέα επιτεύματα του διάσημου Ιαπωνικού κατασκευαστή.
Εννοείται και θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.:music-smiley-005:
Θα είμαι μέχρι την Πέμπτη 19-10. Οπότε θα προλάβω να δώ αρκετά καλά το Βερολίνο. Εχετε να μου προτείνεται μέρη?:ernaehrung004:

Θα σου προτινω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας στο : DEUTSCHES TECHNISCHES MUSEUM !!!!

ειναι μεσα στην πολη και στην εισοδο εχει ενα αεροπλανο κρεμασμενο ......

εχει τα ΠΑΝΤΑ !!!!!!! απο αργαλειους μεχρι τρενα και αεροπλανα και οτι εχει σχεση με τα ηλεκτρονικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ κυριωλεκτικα !!!!!!!!!!

ΜΗΝ πας με γυναικα !!!!!! θα βαρεθει ........

ειναι η ΧΑΡΑ των ανδρων εκει περα !!!!!!!

Μετα θα πας στο μουσειο GATOW που εχει Ρωσικα αεροσκαφη MIG και ελικοπτερα αλλα και πολλα αεροπλανα του Β, Παγκοσμιου γερμανικα και ρωσικα και Αγγλικα .....

πηγαινε και στα δυο και ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ !!!!!!!!