Ταυτόχρονη λήψη 39, 42 και 46°E

Η 11135 Η εχει σε μενα το χαμηλοτερο σημα 6-6,5 db και το μεσημερι 5-5,5db με σπασιματα. H συχνοτητα του IDMAN ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΜΕ 11,5db.

Ενδιαφέρομαι για λήψη Turksat 42E και Αzerspace 46E με κέντρο τον Turksat. Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι πρέπει να κάνω?
Απ´ ότι έχω καταλάβει όπως κοιτάω το lnb του Τούρκου πίσω από το πιάτο,θα βάλω την μπάρα δεξιά του Τούρκου,θα κατεβάσω λίγο την μπάρα και θα στρεψω το lnb -27.1 μοίρες πρός τα αριστερά,δλδ προς την πλευρά του lnb του Τούρκου. Το lnb του Azerspace πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στο lnb του Τούρκου. Το πιάτο ειναι 1.00 μ
Ισχύουν τα παραπάνω ή κάπου είμαι λάθος? Μήπως η μπάρα θέλει λίγο λύγισμα ή όχι?
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει,ευχαριστώ πολύ

Κοιτα λιγο πιο πανω στο νημα σε προηγουμενη σελιδα υπαρχουν Foto που θα σε βοηθησουν.

Πανίσχυρο το σήμα του Azerspace στη συχνότητα του Idman. Έχω κέντρο 28,5Ε σε πιάτο 1,10χ1,20 και κατεβάζω την 11169Η από 46Ε με ποιότητα 73%.

Έχω LNB κανονικού μεγέθους τόσο στον 42Ε όσο και στον 46Ε και τα έχω τοποθετήσει κολλητά.

Εμένα μου κατεβάζει οριακά και τη συχνότητα 11095Η στη δέσμη Κεντρικής Ασίας!
Ξέρει κανένας πού είναι τα όρια της δέσμης αυτής;

Τις τελευταιες μερες παρατηρω σαφη βελτιωση της ληψης στις συχνοτητες 11135 και 11095 με σημα που φτανει και τα 8db.

Φαινεται να σταθεροποιειται το σημα στον AZERSPACE 46E σε ολους τους αναμεταδοτες με σημα παρακεντρα στις 42Ε σε 80 εκ κατοπτρο απο 9,5 εως 11,5 db.