Ταυτόχρονη λήψη 9°E (ΟΤΕ ΤV), 13°E, 19.2°E με κάτοπτρο 1,1 μ.

Στην εγκατάσταση μου με τρια lnb για 9 13 και 19,2 και disecq4x1 συνδέω το καλώδιο σε δέκτη του εμποριού και από το Loop out δίνω σήμα στο δέκτη του ΟΤΕ. Στο δικό μου δέκτη έχω κάρτα νοβα. Μέχρι σήμερα όλα δουλεύουν άψογα. Ενόψη της αντικατάστασης της κάρτα νοβα με παντρεμένη με δέκτη νόβα, θελώ να ξέρω αν μπορεί το lnb του hotbird να αλλαχθεί με ένα με τέσσερις εξόδους, ώστε μία έξοδος να οδηγηθεί στο disecq και να δουλεύει ο δέκτης μου και ο δέκτης του οτε όπως σήμερα και τις άλλες δυο εξόδους να τις οδηγήσω στον δέκτη 865 της ΝΟΒΑ που αν συνεχίσω με νοβα μονο με αυτό το δέκτη θα το κάνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα με κατέβασμα 2 νέων καλωδίων προς το δωμάτιο που θα είναι ο δέκτης. Μία τέτοια υλοποίηση θα επέτρεπε σε δύο δέκτες να είναι ταυτόχρονα ανοικτοί και να βλέπουν και οι δύο κανάλια του hotbird; Θα μπορώ στο δέκτης του οτε να βλέπει πχ priemere league και να έχω ανοικτό το δέκτη της νόβα σε superleage και να κάνω ζάπινγκ (Ο κάθε δέκτης θα δίνει σήμα σε αλλα HDMI της TV); Σας ευχαστιστώ πολύ

Το quad (τετραπλό lnb) που χρειάζεσαι λειτουργεί σαν ουσιαστικά σαν 4 μονά lnb, οπότε όπως τα περιγράφεις θα είναι. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα χρειαστείς βέβαια έξτρα καλώδια από την ταράτσα.