Ταυτοποίηση κομματιού - Help

ΣΩΘΗΚΑΜΕ για δεύτερη φορά. Μπράβο ρε Μιχαλάκη αγόρι μου.

Μάνο τα έχουμε σχεδόν όλα και μάλιστα αν σου αρέσει το ύφος είμαστε χωμένοι βαθιά.

Τα περισσότερα τα έχουμε παρουσιάσει πριν ο επιμελητής αρχίζει να ξυρίζεται.

Μάνο τα έχουμε σχεδόν όλα και μάλιστα αν σου αρέσει το ύφος είμαστε χωμένοι βαθιά.

Για την ακρίβεια, από τη προηγούμενη δεκαετία...

Τώρα που ακούω τον δίσκο παρατηρώ ότι όποιο κομμάτι των Tenderloud μου αρέσει με το πρώτο άκουσμα το έχει ο τύπος στο playlist του...
Οπότε κανόνισε πότε θα περάσεις να ακούσω και τα υπόλοιπα!

Άντε γιατί έχω σκιαχτεί με τους δίσκους που αγόρασα παρακεινούμενος από τη μουσική κατηγορία! (EST και Burial) :blink:

μπορεί να τα παρουσιάσατε πριν ξυριστεί ο επιμελητής, πάντως είναι και εκείνο το τυρί ρε παιδί μου....το κέρυγκολντ:fahne90:

Απάντηση: Re: Ταυτοποίηση κομματιού - Help

Άντε γιατί έχω σκιαχτεί με τους δίσκους που αγόρασα παρακεινούμενος από τη μουσική κατηγορία! (EST και Burial) :blink:

:bang: Καλά , δεν σου άρεσαν οι EST ; τι λε ρε σύ ; :flipout::violent-smiley-030:
και τ ακούς εκτός από δελφίνια ;:ernaehrung004: ( για να σου προτείνουμε και τίποτις άλλο )

Ο Μιχάλης είναι ανοικτός σε ακούσματα απλά την πάτησε (σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά του γούστα) με τις επιλογές στα post.

Ντοκ ,αν μετά τα δελφίνια του Μιχάλη , βάλεις τα σφαγμένα γουρούνια και το γάϊδαρο του Walker ,μιλάμε για κανονικό soundtrack της Φάρμας των ζώων.
Eννοείται ότι η φάρμα έχει και πισίνα.

Είμαι ψημένος απο παλιά αλλά δεν έχω ψάξει.

Περιμένω με αγωνία.

Απ' ό,τι βλέπω, μια μεγάλη μερίδα της λίστας μου είναι γνωστά, αλλά έχω πολλά να μάθω ακόμα...

So many records, so little time!

:bang: Καλά , δεν σου άρεσαν οι EST ; τι λε ρε σύ ; :flipout::violent-smiley-030:

Κοίτα... Μέχρι το ομώνυμο καλά τα πήγαιναν... Με ενδιάμεσες στάσεις όπου χανόταν λίγο η μπάλα... Μάλλον η καθαρίστρια σφουγγάριζε και κουνούσε τα καλώδια...
Στο πρώτο κομμάτι του ομώνυμου μπορώ να πω ότι το χάρηκα, είχε μία αλλαγή που ακούγεται ωραία στα δικά μου αφτιά...

Μετά από αυτό κάπου το έχαναν, έψαχναν να το βρουν, δεν τους άφηνε να συγκεντρωθούν και ο κακομοίρης που βόγκαγε κάπου δεξιά, ξεκουρδίστηκαν τα όργανα, κάπου κάηκε και μία πεταλιέρα, άσε... δράμα...

και τ ακούς εκτός από δελφίνια ;:ernaehrung004: ( για να σου προτείνουμε και τίποτις άλλο )

Ότι λέει ο Τζίμης πιο πάνω...
Δεν έχω δισκοθήκη... Τον πύργο της Βαβέλ έχω! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ταυτοποίηση κομματιού - Help

Κατ αρχην οφειλεις να μας πεις το πως....μονοφαγα:ernaehrung004:

Έλα βρέ , αφού το μαρτύρησε ο Ντόκ, ένα googlαρισμα στους στίχους έκανα

Επειτα ..καντε οτι μπορειτε τωρα ,γιατι σε λιγο καιρο ( ο Σπυρος απο Σουδια με ενημερωσε οτι εκει ηδη εχουν αρχισει τις συλληψεις!!) ουτε αυτο δεν θα μπορουμε να κανουμε!!!
Τι, θ'απαγορέψουνε το googlάρισμα; :speechless-smiley-0

:ernaehrung004: