TC Impact Twin

Ερώτησις: Μπορώ να παρακάμψω την προενίσχυστη του impact twin ώστε να χω χειρισμό τoυ volume απ τον ενισχυτή μου;
Έχει δυο εξόδους μια fixed κ μια κανονική. Υποθέτω πως η fixed κάνει ακριβώς αυτό που θες αλλά όταν την είχαν εγώ την καρτα στο σπίτι δεν μπορούσα να πάρω πάνω από 24/96 από αυτή την έξοδό ενώ από την variable έδινε κανονικά 24/192. Για όσο την ειχα δεν μπόρεσα να βρω λύση κ ούτε σε κάτι ερωτήσεις που είχαν κάνει σε ένα φόρουμ της tc ή στην σελίδα τους στο fb, μου απάντησαν ποτέ!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ έχω χειρότερο θέμα. Δεν παίρνω καθόλου σήμα απ την fixed. Μόνο απ την variable. Μήπως είναι θέμα ρύθμισης; Θα σκάσω

Οκ και με τη βοήθεια ενός φίλου λύθηκε το θέμα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

οσο την ειχα στο σπιτι δεν μπορεσα να καταφερω να παιξει πάνω απο 96 στην fixed εξοδο... περιεργο κ σπαστικό αλλα...

Εγώ, όπως έγραψα και στην παρουσίαση του συστήματός μου, βρίσκω σπαστικό πως ενώ στα focal cms 50 που είχα και πήρε φίλος, παίζει μια χαρά, στο δικό μου σεταπ δεν τρελαίνομαι.

δεν ξερη κανενας πως ενεργοποιουνται τα ρυθμιστικα level;
Έριξα μιά ματιά στο manual της κάρτας. Ο έλεγχος γίνεται από το Control Panel του driver της κάρτας. Είναι αρκετά περίπλοκο και χρειάζεται αρκετή μελέτη για ν' αφομοιωθεί.

Η απάντηση πρέπει να είναι κάπου στο Master Section. Μην έχοντας την κάρτα στα χέρια μου είναι λίγο δύσκολο ν' απαντήσω τούτη τη στιγμή. Θα προσπαθήσω πάντως να ολοκληρώσω αύριο-μεθαύριο τη μελέτη του manual. Βλέπω, υπάρχουν πολλές απορίες.

Εν τω μεταξύ οι κάτοχοι της κάρτας καλό είναι να στέλνουν και κσνένα e-mail στο support της κατασκευάστριας εταιρείας.

επειδή έπεσε μια στα χέρια μου, και ....για να μη φύγει άδικα, ας μου πει κάποιος γιατί σε αναπαραγωγή 24/192 αρχείων δεν έχω σήμα στις εξόδους (έχω στα ακουστικά) και μου λέει ότι το mixer is not available at 192?

επειδή έπεσε μια στα χέρια μου, και ....για να μη φύγει άδικα, ας μου πει κάποιος γιατί σε αναπαραγωγή 24/192 αρχείων δεν έχω σήμα στις εξόδους (έχω στα ακουστικά) και μου λέει ότι το mixer is not available at 192?
Μάλλον χρησιμοποιείς τις fixed εξοδους
Δοκίμασε με τις variable
οσο την ειχα εδω δεν μπόρεσα να βρω αν υπάρχει λύση σε αυτο το θεμα...

ο mixer ετσι κ αλλιως δεν "παιζει" πανω απο 96

βεβαια σήμερα βγήκε νέο update, που δεν το κατέβασα λόγω χρόνου