supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
ναι το ειχα
firmware update; εγω δεν εκανα τπτ τετοιο γιατι δεν ηταν δική μου.
δοκιμασες απο τις variable εξοδους;
το θεωρώ χαζή παραχώρηση να δουλέψω variable.
Πάντως καλούτσικα παίζει...
ναι το ειχα
firmware update; εγω δεν εκανα τπτ τετοιο γιατι δεν ηταν δική μου.
δοκιμασες απο τις variable εξοδους;
Είναι... Αλλά αν δεν γίνεται αλλιως;το θεωρώ χαζή παραχώρηση να δουλέψω variable.
Πάντως καλούτσικα παίζει...
πολύ πιθανό...Πιστευω ο.τι κερδιζεις στα 24/192 τα χανεις απο το ποτ...σανβουαρ
Με την Cubase my dear!10. παίρνει φωτιά όταν παίζει 24/192....
επίσης:
τί μπέρδεμα με το manual θεέ μου....
πως στο καλό μπορείς να μιξάρεις μ αυτό διάφορες εισόδους?
ιδίως των μικροφώνων?
Τι λες ωρε συντεκνε...
Αφου ουσιαστικα ενας μικτης ειναι με fw εισοδο.
Βαζω σημα στα μικροφωνα το βλεπω αλλα δεν το παιρνω στην εξοδο.
Βλεπω ολα τα σηματα χωρια στις ειδοδους τους αλλα δεν στελνονται στο μαστερ.
Τι δουλεια εχει η cubase..
πρώτες εντυπώσεις σκωτσέζικο ντουζ....
1. εξαιρετική αναπαραγωγή από ακουστικά (Κ270 - εξαιρετικά δυσκολοδήγητα)
2. πολύ καλή αναπαραγωγή γενικότερα, ιδίως στις χαμηλές στην αρχή του φάσματος, αλλά ελαφρά θολό στις υψηλές
3. Ενώ προσαρμόστηκε εξαιρετικά στα ακουστικά δεν έγινε το ίδιο με τον MBL
4. Εξαιρετικά πολύπλοκη υλοποίηση για χρήση hifi hiend. Είναι ΚΑΘΑΡΑ επαγγελματικό εργαλείο με κυρίως όλα τα κουσούρια που προϋποθέτει τέτοια υλοποίηση για έναν απλό ακροατή
5. Όχι το καλύτερο interface από άποψης user friendliness
6. Κάκιστο manual.
7. Πολύ τίμιο πακέτο για τα λεφτά του
8. Δεν δουλεύει το interface του για πάνω από 24/96 ώστε να κάνεις ...κολπάκια.
9. Πολύ σταθεροί asio οδηγοί.
Η Cubase σύντεκνε αυτή τη δουλειά κάνει. Βλέπει όλες τις εισόδους και εξόδους που έχει το interface σου, διότι επικοινωνεί με τους ASIO drivers. Τους αντιστοιχεί όπως εσύ θέλεις, τους ονοματίζει κλπ, κλπ, κλπ. Και κάνει μίξη κατά τη διάρκεια μίας ηχογράφησης, ή εκ των υστέρων. Τέλος πάντων δε γίνεται εδώ να τ' αναλύσουμε.Τι λες ωρε συντεκνε...
Αφου ουσιαστικα ενας μικτης ειναι με fw εισοδο.
Βαζω σημα στα μικροφωνα το βλεπω αλλα δεν το παιρνω στην εξοδο.
Βλεπω ολα τα σηματα χωρια στις ειδοδους τους αλλα δεν στελνονται στο μαστερ.
Τι δουλεια εχει η cubase..
Η Cubase σύντεκνε αυτή τη δουλειά κάνει. Βλέπει όλες τις εισόδους και εξόδους που έχει το interface σου, διότι επικοινωνεί με τους ASIO drivers. Τους αντιστοιχεί όπως εσύ θέλεις, τους ονοματίζει κλπ, κλπ, κλπ. Και κάνει μίξη κατά τη διάρκεια μίας ηχογράφησης, ή εκ των υστέρων. Τέλος πάντων δε γίνεται εδώ να τ' αναλύσουμε.
Εναλλακτικά μπορείς να δείς και ν' ακούσεις τις εισόδους σου από το WaveLab, το οποίο έχεις, απ' όσο θυμάμαι. Θα πρέπει πάλι να το ρυθμίσεις κατάλληλα να βλέπει τους ASIO drivers. Τα Windows κανονικά με τους WDM drivers που είναι εφοδιασμένα δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά. Βέβαια εξαρτάται και πως έχει φτιάξει τους drivers ο κατασκευαστής, αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να το ξέρω, σου απαντάω μόνο με βάση τα γενικά ισχύοντα.
Το Foobar εφ' όσον το ρυθμίσεις (με το σχετικό plug-in) να δίνει έξοδο στους ASIO drivers της καρτας, μπορεί να δει όλες τις εξόδους και μάλιστα να ρυθμίσεις εσύ που θα στέλνει. Όχι όμως τις εισόδους. Το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης των ASIO της κάρτας κατά την αναπαραγωγή είναι η εξασφάλιση του Bit Perfect. Και μάλιστα αν στο playlist ανακατέψεις κομμάτια με διαφορετικές αναλύσεις και ρυθμούς δειγματοληψίας, π.χ. 44/16, 96/24, 48/16, 192/24 θα παίζει αλλάζοντας κάθε φορά το ρυθμό δειγματοληψίας natively. (Εννοείται ότι έχεις απενεργοποιημένη κάθε διαδικασία upsample).
Αυτά ...προς το παρόν. :smile:
βρε Μιχάλη.:bebored:
Τα έχω κάνει όλα αυτά.
και δεν χρειάζεται να βάλω ούτε cubase ούτε wavelab ούτε τίποτα.
Η κάρτα έχει το δικό της interface που τα κάνει αυτά.
Πού βλέπω νομίζεις την κάθε είσοδο...και σου λεω ότι την βλέπω.
Τεσπα
έχει τις ιδιοτροπίες της.
Στην προκειμένη να ανοίξει η fw είσοδος (foobar) τελευταία.
Δεν υπαρχει wasapi xp τρεχω με τα asio της
το ιδιο κανη,ο asio του foobar
αποκοπτη ολους τους ηχους για αυτο δεν τους ακους αν ανοιξη πρωτος.απορω που τους ακους και οταν ανοιξη τελευταιος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.