TCL C7K : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και από μένα. Κάτοχος της 65αρας.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Την προηγούμενη που είχα Samsung δεν θυμάμαι μοντέλο 55αρα, την φωνή την έβαζα μέχρι το 10, άντε το πολύ μέχρι το 15. Στην TCL το ανεβάζω στο 40-50 για να παίξει ικανοποιητικά.
Είναι σωστό αυτό;
Έτσι πρέπει να είναι ή υπάρχει κάποια ρύθμιση κάπου που να ανεβάζει την ένταση.
Προς το παρόν δεν έχω βάλει κεραία, παίζω με ethernet και τηλεόραση βλέπω από cosmote tv, εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μήπως είναι κάτι που μου διαφεύγει;

Νορμάλ ακούγεται αλλά δες και στις ρυθμίσεις κάπου θα έχει ρυθμίσεις ήχου

Sent from my iPhone using Tapatalk

απο προχτες τα βραδακια επιασα να βλεπω τα mission impossible στο disney+
Σε dolby vision dark η τηλεοραση απλα τα σπαει
Εικονα απαιχτη εχω παθει σοκ ποσο μπροστα εχουν παει οι κινεζοι και τι βγαζουν
Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει αλλα στην αρχη ημουν διστακτικος να παω σε tcl αλλα δεν φτανανε τα χρηματα να παω σε αντιστοιχη σονυ. Παρολα αυτα το τολμησα μετα απο αρκετο ψαξιμο και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Τωρα σαν αντοχη οπως ολα τα πραγματα θα δειξει ο χρονος
Σε συνδιασμο με την beam,to sub και τα 2 οne sl πισω ανατωτιεμαι ποτε θα χτυπησει καμια πορτα απο τους γειτονες:ROFLMAO:

Νέο firmware σήμερα.
View attachment 255661

Σε μένα τίποτα
Ακόμα η 531 που ήρθε στις 6 του μηνός

Νέο firmware σήμερα.
View attachment 255661

Περίεργο δεν μου το βγάζει ...εσύ είχες πάρεi update το2396 στις 5 Ιουλίου ??

Νέο firmware σήμερα.
View attachment 255661
Ποιο μοντελο εχεις?

65 c7k από Κωτσο

Περίεργο μπορεί να έχει άλλο κωδικό η δικιά σου ...εγώ πήρα άλλο update στις 6 ιουλιου και τώρα δεν μου βγάζει κανένα νέο με τον αριθμό που ήρθε σε σένα

Συγνώμη, επειδή είμαι λίγο πίσω στο θέμα της τηλεόρασης, βλέπω πως στα νέα μοντέλα δεν μπορείς να συνδέσεις ακουστικά. Εγώ βλέπω ταινίες το βράδυ μόνο με ακουστικά, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ευχαριστώ.

Συγνώμη, επειδή είμαι λίγο πίσω στο θέμα της τηλεόρασης, βλέπω πως στα νέα μοντέλα δεν μπορείς να συνδέσεις ακουστικά. Εγώ βλέπω ταινίες το βράδυ μόνο με ακουστικά, τι γίνεται σε αυτή υην περίπτωση. Ευχαριστώ.

Ακουστικά Bluetooth

Κάποιος μετατροπέας δεν παίζει? να είναι συμβατός με την τηλεόραση.
η tcl δεν εχει εξοδους παρα μονο οπτικη οποτε οχι δεν υπαρχει ανταπτορας ....

Κάποιος μετατροπέας δεν παίζει? να είναι συμβατός με την τηλεόραση.
Υπάρχουν συσκευές που "μετατρέπουν" απλά ακουστικά σε bluetooth, έχει και στο Temu με 5 ευρώ. Τώρα τι ποιότητα έχουν δε γνωρίζω.

• Like
Reactions: kurkosdr
Πήρα κι εγώ την 65C7K στα 949 ευρώ. Ικανοποιημένος από την εικόνα αλλά και από την απόδοση του Google TV

Επειδή είναι η πρώτη μου Google TV τηλεόραση - ως τώρα είχα nVidia Shield στην παλιά μου Samsung KS8000 - έχω μια απορία σχετικά με το refresh rate στο οποίο δουλεύουν οι εφαρμογές Android. Για παράδειγμα στο Shield έπρεπε να βάζω στα 50Hz για να παίζουν ομαλά τα κανάλια από Cosmote TV/EON TV ενώ έπρεπε να την βάζω σε 60p ή καλύτερα 24p για να παίζουν ομαλά σειρές και ταινίες. Το KODI είχε ρύθμιση για αλλαγή του refresh rate στο Shield, υπήρχε και το auto refresh rate beta της nVidia που όμως δε δούλευε παντού (πχ Disney+ δε δούλευε ενώ δούλευε σχετικά καλά στο Netflix).

Στην TCL τι ισχύει; Δε βρήκα κάπου ρύθμιση για το refresh rate

Λοιπόν, στο Android 12 του Google TV έχει προστεθεί δυνατότητα οι εφαρμογές να ενημερώνουν για το απαιτούμενο refresh rate και μάλιστα τουλάχιστον η εφαρμογή του Netflix το υποστηρίζει. Όμως η TCL δεν έχει καθόλου αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις της.

Ρε παιδιά βάλτε καμιά φωτογραφία απο σκοτεινό δωμάτιο να δούμε τι γίνεται απο backlight bleeding!!!!

Σκέφτομαι σόβαρα την 65αρα για να αντικαταστήσω την lg 50pg7000 plasma!!!!!

Βλέπω μόνο σειρές απο τον υπολογιστή και φοβάμαι για oled μηπως έχει θέμα με burn in στους υπότιτλους!!!!

84c2ddaf951ddb375d9b92f56c14c53a.jpg

8fb3f00b614004c39b06065b566791eb.jpg

9193b5332d7060dd4e362749e7adbebd.jpg

• Like
Reactions: athlon6401
Πως είναι τα μαύρα χωρίς local dimming; Χαλβαδιάζω αυτή τη συγκεκριμένη τηλεόραση (εφόσον η C8K δεν βγαίνει στις 50 ίντσες που θέλω), αλλά επειδή δεν μου αρέσει το "εργοστασιακό backlight clouding" (δηλαδή το local dimming) και επειδή ούτως η άλλως το local dimming δεν είναι τόσο αποτελεσματικό στα game modes (στις περισσότερες τηλεοράσεις), μάλλον αν την πάρω θα την δουλέψω χωρίς local dimming σε SDR περιεχόμενο (σε HDR περιεχόμενο το local dimming δεν το γλιτώνεις).

(αν ξέρεις πως να βρεις την επιλογή στα μενού να το απενεργοποιήσεις και αν έχεις όρεξη και χρόνο, αλλιώς αγνόησε την ερώτηση)