TCL C7K : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαιρετώ, έχω ένα αντίστοιχο USB hub άλλης εταιρείας (sharkoon) σε tv c8k, διαβάζει απροβλημάτιστα δίσκους δίσκους,(hdd-ssd), σε ταχύτητα ίντερνετ μου δίνει μεγαλύτερη το wifi της tv - 500mbs - από το ενσύρματο κουμπωμένο στο USB hub στα 200mbs.

Χαιρετώ, έχω ένα αντίστοιχο USB hub άλλης εταιρείας (sharkoon) σε tv c8k, διαβάζει απροβλημάτιστα δίσκους δίσκους,(hdd-ssd), σε ταχύτητα ίντερνετ μου δίνει μεγαλύτερη το wifi της tv - 500mbs - από το ενσύρματο κουμπωμένο στο USB hub στα 200mbs.
Ευχαριστώ για την απάντηση,περίμενα να δίνει περισσότερη ταχύτητα το ethernet από το WiFi πάντως.Θα δοκιμάσω αυτό και τα λέμε

Λοιπον σας δινω τις ρυθμισεις μου που κατεληξα μετα απο πολυ ψαξιμο για τα καναλια τα επιγεια (digea)
picture mode :inteligent
brightness οτι σας βολευει
contrast 75
black level 50
gamma 2.4
automatic hdr off
micro contrast off
dynamic brightness off
color saturation 40
tint 60
dynamic color off
color temperature +2
sharpness 65
digital noise reduction off

Δοκιμαστε ελευθερα
Nα σε ρωτήσω κάτι, φίλε μου. Η sharpness σ' αυτό το νούμερο δεν βγάζει καθόλου θόρυβο;

Καλημέρα
Πήρα πριν 10 μέρες την 55C7K και είχε από την αρχή το firmware 534. Δε μου εμφανίζει άλλο σε OTA. Έχει κατεβάσει κανείς, μέσω ΟΤΑ, νεότερη έκδοση; Η 590 έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα;
* Ξέρω για την αναβάθμιση μέσω USB από το telegram, αλλά με ενδιαφέρει μέσω OTA να μάθω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι.

Καλημέρα
Πήρα πριν 10 μέρες την 55C7K και είχε από την αρχή το firmware 534. Δε μου εμφανίζει άλλο σε OTA. Έχει κατεβάσει κανείς, μέσω ΟΤΑ, νεότερη έκδοση; Η 590 έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα;
* Ξέρω για την αναβάθμιση μέσω USB από το telegram, αλλά με ενδιαφέρει μέσω OTA να μάθω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι.
Αρκετοί έχουν περάσει από τη θέση σου. Στην αρχή άρνηση ή φόβος να περάσουν αναβαθμίσεις μέσω USB. Και αργότερα, όταν περνάνε οι μήνες και δεν έρχεται καμία αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, ενώ βλέπουν στο telegram, στο κανάλι της TCL, ότι έχουν βγει 3-4 αναβαθμίσεις, αλλάζουν γνώμη. Ξανασκέψου το λοιπόν. Το ρίσκο είναι μηδαμινό και το όφελος ενίοτε σημαντικό.

Αρκετοί έχουν περάσει από τη θέση σου. Στην αρχή άρνηση ή φόβος να περάσουν αναβαθμίσεις μέσω USB. Και αργότερα, όταν περνάνε οι μήνες και δεν έρχεται καμία αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, ενώ βλέπουν στο telegram, στο κανάλι της TCL, ότι έχουν βγει 3-4 αναβαθμίσεις, αλλάζουν γνώμη. Ξανασκέψου το λοιπόν. Το ρίσκο είναι μηδαμινό και το όφελος ενίοτε σημαντικό.
Να κάνω μια ερώτηση ακόμα: με τις ρυθμίσεις που πρότεινε ο συμφορουμίτης bujinkan παρατήρησα ότι το λευκό κυρίως (αλλά και μερικά άλλα χρώματα, όπως το κίτρινο, το ματζέντα κ.ά.) είναι πολύ έντονο, ιδιαίτερα στις διαφημίσεις, τόσο που ενοχλεί λίγο. Υπάρχει τρόπος να μειωθεί το φαινόμενο; Να σημειωθεί ότι η φωτεινότητα είναι στο 32 και η αντίθεση στο 75.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!