TCL C7K : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω φίλε είδα ότι δεν είχε ενημερωθεί επικοινωνησα μαζί τους έδωσα κάνα δυο στοιχεία της τηλεόρασης και σε δέκα λεπτά είχα οτα την 613! Δεν είμαι έμπειρος για το ποια είναι σταθερή μιας και είμαι νέος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου!
Στην tcl hellas στο whats up εμενα μου ειπαν οτι η v560 ειναι το ποιο προσφατο firmware που μπορουν να δωσουν .Καλα αυτο πως ειναι δυνατον στην ιδια tv δινουν διαφορετικο firmware σαν πιο προσφατο .
Τρομερη η ΤCL Hellas !!!!!!!!!!!! .Εδωσαν σε καποιον αλλο κατοχο διαφορετικο firmware ?

FYI εμενα μου έστειλα με την whatapp διαδικασία την έκδοση V643. Άμεση ανταπόκριση. Βέβαια δεν ρώτησα τί υπάρχει διαθέσιμο.

Αγορα 55c7k τον Ιανουαριο 2026. Εχω την V. 534.002415. Επικοινωνησα με την TCL για να μου δωσουν καποια αναβαθμιση και μου ειπαν οτι προς το παρον δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση !!!! Τι γινεται ρε παιδια???

Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο περίπλοκο το σύστημα με τις αναβαθμίσεις! Με την 613 εγώ, επικοινώνησα με την tcl για να λάβω την 643 και μου απάντησαν ότι έχω την τελευταία ενημέρωση (613)! Ίσως εισαγωγες παραεισαγωγες έχουν διαφορετικούς κωδικούς, οπότε μάλλον αμαβαθμιζονται διαφορετικά!

Εμενα μετα απο επικοινωνια μου στειλαν την v643 .Αν εχει καποιος ρυθμησεις ας στειλει

Ισως το serial number να δείχνει το h/w mix όπως timer controllers, tuners, HDMI chipset, tuners ή ακόμα και panels όποτε το upgradeability του κάθε production batch να διαφέρει . Εμένα το serial ξεκινάει με "Η" Επίσης, όταν επικοινώνησα, εγραψα συγκεκριμένα πράγματα, δεν ρώτησα ποιος, τί, πού, πότε κλπ σαν να κάνω κουβέντα.