Σωστά. Όταν παίζει το κάθε είδος ταινίας βγαίνουν και οι αντίστοιχες ρυθμίσειςΑρα οι ρυθμίσεις της εικόνας θα πρέπει να είναι διαφορετικές στα κανάλια απ αυτές για το hdr και hdr 10+, σωστά;
Σωστά. Όταν παίζει το κάθε είδος ταινίας βγαίνουν και οι αντίστοιχες ρυθμίσειςΑρα οι ρυθμίσεις της εικόνας θα πρέπει να είναι διαφορετικές στα κανάλια απ αυτές για το hdr και hdr 10+, σωστά;
Δεν νομίζω ότι αλλάζοντας DNS θα αποκλείσεις και διαφημίσεις, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Όμως μπορείς να πετύχεις άλλα πράγματα (ειδικά εάν χρησιμοποιείς KODI κλπ), ενώ πιθανόν να έχεις και λίγο γρηγορότερο browsing. Καλύτερα να αλλάξεις DNS στο ρούτερ διότι έτσι θα ισχύει για όλες τις συσκευές (π.χ. Google dns).Θελω να μπλοκαρω διαφημισεις
Δοκιμασα να βαλω στην 805 καποιον browser που να εχει ublock origin αλλα δεν μπαινει ο kiwi ουτε το firefox
Ο Opera μπαινει αλλα δεν παιρνει ublock
Ο Chrome μπαινει αλλα δεν παιρνει προσθετα
Δοκιμασα και να βαλω dns στις ρυθμισεις αλλα παλι καποιες σελιδες δεν τις ανοιγει
Ειναι το ιδιο με το να βαλεις dns στο ρουτερ ?
ok αλλαξα dns στο ρουτερ και τωρα ανοιγουν καποιες σελιδες που δεν ανοιγαν σε ολες τις συσκευεςΔεν νομίζω ότι αλλάζοντας DNS θα αποκλείσεις και διαφημίσεις, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Όμως μπορείς να πετύχεις άλλα πράγματα (ειδικά εάν χρησιμοποιείς KODI κλπ), ενώ πιθανόν να έχεις και λίγο γρηγορότερο browsing. Καλύτερα να αλλάξεις DNS στο ρούτερ διότι έτσι θα ισχύει για όλες τις συσκευές (π.χ. Google dns).
O οπερα έχει στις ρυθμίσεις του κάποιες σχετικές επιλογές, μετά όμως μπορεί να μην σου παίζουν κάποια βιντεάκια στις σελίδες, εφόσον έχουν ως προαπαιτούμενο να δεις πρώτα τις μικρές διαφημίσεις τους....έτσι είναι....κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.View attachment 233224
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό που είναι i8 mini like (κινέζικο) που το έχω για τα TVbox μου.....touchpad+keyboard....μια χαρά λειτουργεί. Έχω και κάποιο apk που το έχω κάνει sideload και μόνο με αυτό μπορώ να το χειριστώ (page up, down, scroll κλπ)Καλησπέρα παιδιά.Η τηλεόραση δέχεται ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντικι (γραφίδα) 2 σε 1; Έχει κάποιος κάποια τίμια πρόταση σε μέγεθος περίπου το μισό απο ένα κλασικό πληκτρολόγιο PC;
Χμμ εννοούσα όμως το μεγαλύτερο. Δηλαδή κανονικά πλήκτρα αλλά πιό μικρό από το κλασικό.Εγώ χρησιμοποιώ αυτό που είναι i8 mini like (κινέζικο) που το έχω για τα TVbox μου.....touchpad+keyboard....μια χαρά λειτουργεί. Έχω και κάποιο apk που το έχω κάνει sideload και μόνο με αυτό μπορώ να το χειριστώ (page up, down, scroll κλπ)https://www.skroutz.gr/s/22837860/i8-Asyrmato-Pliktrologio-me-Touchpad-Agliko-US.html
Ναι αυτό το έχουν αναφέρει και άλλοι....παρόλο που λένε ότι είχαν απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις. Εσύ τις είχες απενεργοποιημένες? Εγώ πάντα τις ενεργοποιώ. Τώρα μάλιστα που έχω img files (for 062, 090 and 098 - βέβαια για την 062 λένε ότι είναι αυτή με τα πιο πολλά προβλήματα, όμως εγώ την έχω κρατήσει - you never know) ΔΕΝ φοβάμαι τίποτα !!.Κάποιες φορές εκεί που βλέπεις ένα κανάλι δείχνει το νούμερο του όπως όταν αλλάζεις κανάλι.
Γι αυτό δε θέλω καμία ενημέρωση και πήγε και έκανε μόνη της
Έχω ένα stickακι 128GB. Έβαλα μέσα μια ταινία 4k 80GB και έπαιξε μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημαΡε μάγκιες! Μια ερώτηση. Έχω την ίδια tv. Τη γούσταρα full. Μια ερώτηση. Αμα συνδέσω εναν 1tb εξωτερικό hdd θα παίζει κανονικά απο μέσα μεγάλες ταινίες; 100gb; Γιατί ειδα οτι αυτες οι tv έχουν fat32 που βλέπουν μέχρι 2gb αρχεία; Και παρείγγειλα εσωτερικό hdd για το pc να τα παίζω μέσω plex που είναι λίγο σπασ@ρχιδι@. Ολη την ώρα δε φτάνει το bandwith για τοσο μεγάλα αρχεία.
Ty!Έχω ένα stickακι 128GB. Έβαλα μέσα μια ταινία 4k 80GB και έπαιξε μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα
την περασες εσυ ή ηρθε ΟΤΑ?Με την V127 χθες παρατήρησα ότι βελτιώθηκε επιτέλους κατά πολύ η λεπτομέρεια στα πρόσωπα στα ψηφιακά κανάλια.
Οποιος μπορεί ας επιβεβαιώσει.