M maikl New member 30 November 2012 15 11 April 2022 #1 Έχω την παραπάνω τβ. Εχθες μπήκα στο service menu κι από τότε η τβ κόλλησε όπως το βίντεο που ανέβασα. Καμιά ιδέα για να επανέλθει; (Έχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα...) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Attachments IMG_20220409_220002.jpg 1.2 MB · Views: 3
Έχω την παραπάνω τβ. Εχθες μπήκα στο service menu κι από τότε η τβ κόλλησε όπως το βίντεο που ανέβασα. Καμιά ιδέα για να επανέλθει; (Έχω δοκιμάσει διάφορα που βρήκα στο διαδίκτυο αλλά χωρίς αποτέλεσμα...) To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
T takis Supreme Member 11 August 2006 3,811 -------------------- 11 April 2022 #2 Πιθανο να θελει περασμα παλι το firmware,αν ειναι στην εγγυηση μιλας με το service
M maikl New member 30 November 2012 15 11 April 2022 #3 Δυστυχως ειναι πλεον εκτος εγγυησης.....firmware ( εχουμε καποιο λινκ;