TEAC VRDS25 vs BUFFALO II DAC

Απάντηση: Re: TEAC VRDS25 vs BUFFALO II DAC

Τελευταια εκανα μια βολτα σε γνωστο αντιπροσωπο και παριφερωμενος στο χωρο το ματι μου επεσε σε 2 κλασσικα dac του παρελθοντως που δεσποζαν πανω σε ενα rack, ενα Theta και το κλασσικο Musical Fidelity A3. 24 class A product στο stereophile. Απο εκεινη τη στιγμη αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες μιας και τα μηχανηματα ηταν προς πωληση, και το αναφερω με αφορμη το συγκεκριμμενο νημα και το ποσο καλες μπορει να ναι ακομα και σημερα οι παλαιοτερες υλοποιησεις ψηφιακων.

Δεν μπορεις να τα κάνεις δοκιμη?μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα,ιδιαιτερα αν η τιμη τους ειναι λογικη

κατα πασα πιθανοτητα μπορει να γινει ακροαση και θα το επιδιωξω σιγουρα μιας και η τιμη τους σαν μτχ και αναλογικα με την ηλικια τους (και το γεγονος οτι τελευταια τα ψηφιακα εχουν γινει προσιτα), δεν μπορει να μην ειναι παρα λογικη.

αν εχεις παει στο καταστημα που φανταζομαι τοτε ειναι παρα πολυ απλο να κανεις ακροαση και τεστ στα 2 dac

να πω οτι το MF το ειχα και το αλλαξα με αλλο MF το TRIVISTA και απο τα 2 ειμαι παρα πλυ ευχαριστημενος και δεν βλεπω να αλλαζω το trivista

Το Α3.24 το είχα και εγώ για περίπου 5 χρόνια. Σε ποιούς τομείς θα έλεγες ότι είναι καλύτερο το tri-vista;

Το Theta ειναι το GENERATION Va Balanced ?
Εαν ναι αξιζει να το παρεις αλλα οχι σε τιμη που το εχουν εδω ( καπου το εχει παρει το ματι μου πολλα ευρω!!)

δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο σε κανεναν τομεα απο την αλλη το trivista μεταχειρα ειναι ακομη ακριβο στις λιγες αγγελειες που το εχω δει απο εκει και περα το A3.24 πιστευω χωρις να το εχω ακουσει με καποιο DIY DAC οτι θα ειναι καλυτερο η τουλαχιστον δεν θα ρισκαρει αυτος που θα το παρει σε σχεση με το να φτιαξει καποιο

αυτα παντως ειναι απλα προσωπικες αποψεις και τιποτε αλλο
και τα λεω εγω που ειμαι fan του diy και εχω ανεβασει καποιες κατασκευες και ετοιμαζω και κατι ακομη αλλα καλοκαιρι βλεπεις και δεν τραβαει το πραμα

Πάντως όσο και αν εκτιμούσα το Α3.24 όταν το είχα, χρειάστηκαν 5 λεπτά σύγκρισης με το τωρινό μου dac (οκ, πολύ ακριβότερο και νεώτερο) για να αποφασίσω την αγορά του τελευταίου. Απλά το αναφέρω για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, διαφορές υπάρχουν, τώρα πόσο αποτιμώνται για τον καθένα είναι σχετικό.

κατα πασα πιθανοτητα μπορει να γινει ακροαση και θα το επιδιωξω σιγουρα μιας και η τιμη τους σαν μτχ και αναλογικα με την ηλικια τους (και το γεγονος οτι τελευταια τα ψηφιακα εχουν γινει προσιτα), δεν μπορει να μην ειναι παρα λογικη.

Πάντως έξω πουλιέται γύρω στα 500 δολάρια

http://www.canuckaudiomart.com/details/144894-musical_fidelity_a3_24_dac_price_reduced

Last edited:
Το MF TRIVISTA ειναι σχετικα παλιο , εαν δεν κανω λάθος γυρω στο 2003-2004 πρεπει να πρωτοκυκλοφορησε αρα δε μιλαμε για τελευταιας γενια ντακ .
Παντως απο οτι ειδα ειναι τελειο κατασκευαστηκα αλλα σε τι τιμη βρισκεται used ?