Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
να'σαι καλά φίλε μου. χαίρομαι που σε βοήθησα. κι εμένα μου δούλεψε στην αρχή με DISEqC μη διαθέσιμο αλλά μετά από την πρώτη αναβάθμιση μόνο με DISEqC Α μου δούλευε.

Last edited by a moderator:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ REFLASH Technicolor DSI 810 PVR

1)Με ανοιχτό τον Δέκτη πατάμε για 6 δευτερόλέπτα το Διακόπτη Ενεργοποίησης πάνω στο δέκτη.

2)Μόλις ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση και η Λυχνία Αναμονής απο κόκκινο γίνει πράσινη πατάμε 3 φορές back και 2465 απο το τηλεχειριστήριο μας.

3)Συνέχεια Πατάμε το information (i) από το τηλεχειριστήριο μας και στο κρυφό Menu που εμφανίζεται στην τηλεορασή μας με τα βελάκια κατεβαίνουμε κάτω κάτω στην ένδειξη (οκ)

και πατάμε OK στο τηλεχειριστήριο μας.

Εαν όλα πήγαν επιτυχώς ο δέκτης ξεκινά και φλασάρει απο την αρχή το firmware του δέκτη

Διευκρίνιση: Oυσιαστικά ΔΕΝ είναι αναβάθμιση, είναι REFLASH, δηλαδή ο δέκτης έχει αποθηκευμένο το λογισμικό σε Backup μνήμη και το ξαναπερνάει με την παραπάνω διαδικασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ χρειάζεται να ακολουθήσουμε την διαδικασία αν δεν αντιμετοπιζουμε πρόβλημα με το δέκτη γιατί δεν θα πάρει καμία καινούρια έκδοση λογισμικού.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν ο δέκτης βγεί απο το ρεύμα ή σβήσει για οποιονδήποτε λόγο την ώρα του reflash υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τον πάρουμε στο χέρι.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο post του dream21.....
Η διαδικασία που αναφέρεται, κάνει χειροκίνητη αναβάθμιση του δέκτη με το τελευταίο firmware που υπάρχει στον αέρα εκείνη τη στιγμή και όχι reflash του δέκτη με το firmware που έχει αποθηκευμένο στη μνήμη του. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να επιτύχετε πατώντας, ΒΑCK2485 μετά την επανεκίννηση του δέκτη τη στιγμή που ανάψουν τα 3 LEDs (IR, MAIL, REC) χωρίς να περάσετε από το κρυφό μενού.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και εγώ με τη σειρά σε αυτά που ανέφερε το dream21...εάν διακόψετε το ρεύμα κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης, ειδικά μετά από κάποιο σημείο, μπορεί να τον χάσετε μια και καλή.

εχω προβλημα εχω κατεβασει 2 καλωδια στον δεκτη αλλα οταν επιλεγω 2 συνδεσεις στον δεκτη χανεται το σημα δηλαδη δουλευει το OTESPORT 1 και οχι το 2 αμα επιλεξω μια συνδεση απο το μενου ολα καλα

Εχεις κατεβάσει 2 καλώδια από το ίδιο LNB (twin) ή από διαφορετικά ??

απο το ιδιο εβαλα quad lnb σε περιπτωση multiview

εχω την αισθηση οτι ολα αυτα αρχησαν μετα την τελευταια αναβαθμιση

Last edited by a moderator:
Χθες βράδυ, κατά τη θέαση του αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος, στην κάτω αριστερή γωνία ο δέκτης μου έβγαλε ένα μήνυμα του τύπου 007DCAM3, για περίπου μισή ώρα. Το μήνυμα το έβγαζε ο δέκτης και όχι το κανάλι (όταν έμπαινα στο EPG όπου φαίνεται το κανάλι από πίσω, το μήνυμα εξαφανιζόταν). Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται; Μήπως το κάνουν για να εντοπίσουν κακόβουλη IPTV θέαση;

Ε, αφού ψυλλιάζεσαι τι είναι... :smile:
Και εκτός από IPTV ροές, εντοπίζουν και επαγγελματικούς χώρους που δεν έχουν επαγγελματική συνδρομή.

Να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, τα 50 ευρω σε δωροεπιταγη που δινει ο γερμανος για τον δεκτη ειναι για νεους ή και για παλιους συνδρομητες?

Tα 50 ευρώ ισχύουν για νέους αλλά μόνο αν πάρεις και όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό (+ εγκατάσταση από τεχνικό), πέρα από τον δέκτη. Δηλαδή δίνεις 50 ευρώ για εγκατάσταση και παίρνεις 50 ευρώ δωροεπιταγή.

έχω παρατηρήσει ότι σε όλα τα HD κανάλια πάνω στο info bar δεν βγάζει την ένδειξη HD. στο FTV HD
το οποίο είναι free κανάλι στο info bar βγάζει την ένδειξη HD. να υποθέσω ότι στα HD του ΟΤΕ ΤV δεν
βγάζει την ένδειξη λόγω χαμηλού bitrate και τα αναγνωρίζει ως SD κανάλια?

Απλά ο ΟΤΕ δεν περνάει τον σχετικό HD descriptor στα κανάλια του

πως γραφουμε εγγραφη σειρας μονο τα καινουριο επεισοδεια? πατησα εγγραφη σειρας και μου εγραψε και τις επαναληψεις.

Status
Not open for further replies.