Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Σου είπαν για νέο 12μηνο συμβόλαιο ή απλά θες να μας πεις το πρόβλημά σου αδιαφορώντας να βοηθήσεις άλλους;
Ο φίλος μας jimalex ρωτά κάτι το συγκεκριμένο.
Και θα επαναλάβω: Σου είπαν για νέα 12μηνη σύμβαση;

Διάβασε το αντίστοιχο post στα παράπονα για να δεις αναλυτικά τι μου είπανε, και πολύ περισσότερο τι δεν μου είπανε.

Και για να μη σε κουράζω με περιττά κλικ, όχι δε μου είπανε για νέα σύμβαση, ούτε για ανανέωση, ούτε "ξέρετε κύριε είναι 4 ευρώ παραπάνω το μήνα", ούτε τίποτα. Αμφιβάλλω όμως αν ο υπάλληλος που έκανε την όλη κίνηση ήξερε τι του γινόταν, οπότε δεν είναι δείκτης.

Τέλος φίλε μου αν αδιαφορούσα να βοηθήσω άλλους δε θα έμπαινα καν στον κόπο να γράψω σ'αυτό το φόρουμ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου, και ας έκοβε ο καθένας το λαιμό του να ανακαλύψει τον τροχό από την αρχή. Δεν είναι έτσι όμως. Άμα ήθελα απλά να γκρινιάξω, θα έγραφα και ότι ο υπάλληλος που έκανε την "αλλαγή" μπέρδεψε τα μπούτια του και ακύρωσε και τις 2 συνδέσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να παίρνω στο 13888 την ώρα του μουντομπάσκετ με παρέα μαζεμένη στο σπίτι, για να μου ξεμπλοκάρουν την κάρτα, χάνοντας το πρώτο ημίχρονο. Δεν το έκανα όμως (ή πάλι, μόλις το έκανα) πολύ απλά γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον.

Οτι να ναι τελικά. Σε κατάστημα οτε μου είπαν για χρέωση του pvr και στο 13888 επιστροφή αποδικωποιητη , κάρτας και +4ευρω το μηνα.Και μεχρι να μου φερουν τον pvr δεν θα εχω οτε tv.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα του Οτέ (Γερμανός, oteshop) και ρώτα αν έχουν τον pvr.
Αν έχουν τράβα σπίτι, φόρτωσε τον αποκωδικοποιητή σου, πήγαινε στο κατάστημα δώσε τον παλιό, πάρα το νέο, πήγαινε σπίτι συνέδεσε τον παλιό, πάρε στο 13888 για να ενεργοποιήσεις τη νέα κάρτα.
Το κόστος είναι 4 ευεώ τον μήνα.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Αν έχουν τράβα σπίτι, φόρτωσε τον αποκωδικοποιητή σου, πήγαινε στο κατάστημα δώσε τον παλιό, πάρα το νέο, πήγαινε σπίτι συνέδεσε τον παλιό, πάρε στο 13888 για να ενεργοποιήσεις τη νέα κάρτα.

Συμφωνώ απόλυτα και υπογραμμίζω.

Αυτό θα κάνω γιατί αλλιώς με βλέπω καμιά βδομάδα + χωρίς ΟΤΕ τβ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Αν ανατρέξεις σε παλαιότερα μηνύματα θα δεις πως ήμουν από τους πρώτους που απορούσα, ωρυόμουν και τα έχωνα για υπαλλήλους που ήταν άσχετοι και με ταλαιπώρησαν όταν βγήκε ο pvr αποκωδικοποιητής.
Ο φίλος μας ρώτησε άλλο πράγμα και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει 12μηνη δέσμευση.
Όσον αφορά το πρόβλημά σου, σου πρότεινα κάτι και να προσθέσω πως πρέπει να ζητήσεις πίστωση για τις μέρες που δεν είχες otetv. Όχι τόσο για τα λεφτά, μα για το γαμώτο της ιστορίας.

Σε εγγραφές που έκανα στο fox , διαπίστωσα πως σε 3-4 επεισόδια δεν είχε ήχο για κανά λεπτό και πως όταν πατήσω pause, κατά την επανέναρξη για 4-5 δευτερόλεπτα δεν εμφανίζει υπότιτλους.Σε εγγραφές ταινιών ή αθλητικών γεγονότων δεν είχα το ίδιο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Σε εγγραφές που έκανα στο fox , διαπίστωσα πως σε 3-4 επεισόδια δεν είχε ήχο για κανά λεπτό και πως όταν πατήσω pause, κατά την επανέναρξη για 4-5 δευτερόλεπτα δεν εμφανίζει υπότιτλους.Σε εγγραφές ταινιών ή αθλητικών γεγονότων δεν είχα το ίδιο πρόβλημα.

Δε φταίει η εγγραφή. Και "live" δεν θα είχε ήχο. Στο λέω με σιγουριά γιατί πολλές φορές τελευταία χάνεται ο ήχος στο συγκεκριμένο κανάλι.
Ειδικά στο Tyrant που έβλεπα, είχε συμβεί σε 2-3 επεισόδια. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει ο αποκωδικοποιητής αλλά αλλάζοντας κανάλι κατάλαβα οτι το πρόβλημα είναι μόνο στο FOX.

Καλησπέρα.
Αντιμετωπίζω ένα ανεξήγητο (για μένα) πρόβλημα και ελπίζω κάποιος να έχει μια ιδέα :-)
Στην απλουστερη δυνατή εγκατάσταση (ένα μονό universal LNB, απ' ευθειας καινούριο καλώδιο στο δέκτη, στο πεδιόμετρο έχω πάνω από 90% δύναμη και πάνω από 81% ποιότητα σήματος και στους 5 transponders του ΟΤΕ) ο δέκτης εμφανίζει ποιότητα 0% και φυσικά δεν συντονίζει με τίποτα. Σημειώνω ότι σε άλλη εγκατάσταση ο ίδιος δέκτης παίζει κανονικά (εν ολίγοις απλά μετακίνησα το δέκτη σε άλλη τοποθεσία/εγκατάσταση.
Καμιά ιδέα;

Μάλλον αυτό θα συμβάινει, αν έχεις απλό πεδιόμετρο, το οποίο δε σου κατεβάζει να διαβάσεις τα κανάλια της συχνότητας στην οποία έχεις κουμπώσει,
το πιθανότερο είναι να έχεις κουμπώσει στο Hotbird ο οποίος έχει ακριβώς τις ίδιες συχνότητες, στην ίδια πόλωση και μάλιστα στα ίδια symbol rate
εκτώς απο τη 12418 που στο hotbird έχει 29900 ενώ στον οτε tv είναι 27500.

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω .
Θα τον ειχα παραγγειλει ηδη , αν δεν υπηρχε το προβλημα με το ενα καλωδιο .
Μεχρι να λυθει αυτο δεν μπορω να πληρωνω για μια υπηρεσια που στην ουσια δεν θα λαμβανω .

Ποιο είναι αυτό το 2ο καλώδιο ρε παιδια? Εγώ ενα έχω αυτό της κεραίας στο δέκτη.

Όταν είχε δοθεί στην αγορά ο δέκτης υπήρχε ένα πρόβλημα, αν είχες ένα καλώδιο, στην περίπτωση που έγραφες πρόγραμμα και έβλεπες άλλο κανάλι, το οποίο διορθώθηκε μετά από λίγες μέρες με αναβάθμιση λογισμικού.
Οι αναμεταδότες που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ έχουν τα ίδια " τεχνικά χαρακτηριστικά " και δεν χρειάζεται άλλο καλώδιο.
Αν θες να γράψεις πρόγραμμα απο fta κανάλι ίδιου ή άλλου δορυφόρου που είναι π.χ σε άλλη πόλωση θες 2ο καλώδιο.

Λοιπον παιδιά διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος αυτου. Μου κρατησατε καλη παρέα μαζί με το καφέ μου. Πολλά απο αυτά που αναφέρετε είναι για πολύ "ψαγμενους" όπως και για μένα, άσχετα αν δεν τα υλοποιω.
Η ερώτηση μου είναι η εξης:
Η εκδοση λογισμικου του PVR μου είναι 1.0.1.001 Νοέ 15 2013 αυτή λογικά είναι η τελευταια. Τυχόν νέες αναβαθμισεις γίνονται απο μονές τους? Ρωταω γιατί κάποιοι φιλοι απο εδω μέσα, γράφουν για πλήκτρο back ενα 4ψηφιο κλπ... Ευχαριστώ πολυ

Θέλω να ρωτήσω αν η παρακάτω συμπεριφορά που αντιμετωπίζω με τον παλιό KAON combo εμφανίζεται και στον PVR της Technicolor:

Στον ΚΑΟΝ λοιπόν, όταν ανοίγει ο δέκτης, εφόσον δεν υπάρχει σωστή στόχευση ή δεν επιτευχθεί σωστή στόχευση στα επόμενα 1-2 λεπτά περίπου, ο δέκτης "κολλάει" σε μηδενική ένδειξη σήματος ακόμα και αν στην πορεία η κεραία κεντραριστεί σωστά. Μου έχει συμβεί επανειλλημένα να ανοίγω τον δέκτη για νέα εγκατάσταση, να βρίσκω τη σωστή γωνία έπειτα από λίγο αλλά παρόλαυτα να έχω ένδειξη 0 παντου, εν συνεχεία να σβήνω και να ξαναανοίγω τον δέκτη χωρίς να κουνήσω καθόλου την κεραία και να ξεκινά με φουλ σήμα. Προφανώς αναφέρομαι σε ερασιτεχνική εγκατάσταση με satfinder, εξ'ου και οι δοκιμές δεξιά-αριστερά μέχρι να βρω σήμα.

Επειδή σκέφτομαι να μεταβώ στον PVR, θέλω να ξέρω τι πρέπει να έχω υπόψη μου για εγκατάσταση εκ του μηδενός.

Οποτε παιδιά συνοψιζοντας ο δέκτης DSI 810 pvr είναι μια χαρά. Και λεω μια χαρα για τους νεους φιλους που δεν ζητανε πολλα πολλα περαν απο μια απλη θεαση. Το μονο μείον που παρατήρησα και ευτυχώς μαζί με μένα και άλλοι χρήστες είναι οι μετρήσεις σήματος. Ισχύ και ποιοτητα στις λεγομενες μπάρες. Σωστα μέχρι εδώ; Εύχομαι να επιλυθεί.

Όπως και η επιλογή για εγγραφή σειρών μιας και γράφει και τις επαναλήψεις.
Επίσης έστω γράφεις ένα επεισόδιο σε μια σειρά και έπειτα το αποεπιλέγεις. Αντί να διαγράψει την εγγραφή στο γυρνά αυτόματα σε εγγραφή σειρας.

Status
Not open for further replies.