Μια ερωτηση παρακαλω, αν και θα φανει καπως χαζη, επειδη σκεφτομαι να αλλαξω το δεκτη που εχω τωρα του οτε με τον Pvr, Με το δεκτη pvr αφου κανουμε την εγγραφη του προγραμματος μπορω να δω το περιεχομενο σε αλλη τηλεοραση στην οποια δεν εχω δορυφορικη συνδεση? Εννοω αν μπορω μετα την εγγραφη να τον χρησιμοποιηση σαν σκληρο δισκο εγγραφης για να δω το προγραμμα ή ειναι κλειδωμενος πανω στο δορυφορικο πιατο και πρεπει να βλεπει συνεχεια οτι συνδεδεμενος με την κεραια?
Όχι, δεν μπορείς. Βλέπεις τις εγγραφές μόνο στο δέκτη.
Ναι, το ξερω οτι τις εγγραφες τις βλεπεις μονο στο δεκτη! Απλως ρωταω αν κανω την εγγραφη και μετα παρω τον δεκτη pvr και παω σε αλλη τηλεοραση και τον συνδεσω πανω της δεν θα μπορω να αναπαραγω τις αποθηκευμενες σειρες που εχω? (Σημειωση η αλλη τηλεοραση δεν εχει δορυφορικη συνδεση και ως εκ τουτου ειναι κατανοητο οτι δεν θελω να τον χρησιμοποιησω σαν δορυφορικο δεκτη οτε, αλλα απλως σαν μεσο αναπαραγαγωγης αποθηκευμενων ταινιων).
Όχι δεν μπορείς.
Εκανα μια δοκιμη. Εδιωξα το πιατο απο τον 9Ε με το μοτερ και
ο δεκτης εχασε το σημα και την εικονα βεβαια.
Πατησα μενου και δεν υπηρχαν στη λιστα εγγραφες.
Πατησα μετα back και εμφανιστηκε το μενου με τις εγγραφες
που παιζαν κανονικα χωρις να εχει σημα ο δεκτης απο τον 9Ε.
Σημα μπορει να μην ειχε προσωρινα εχει ομως την καρτα μεσα...
Ναι, συμφωνοι. Για τον angelucky το ειπα, που θελει να παιρνει
τον δεκτη μακρυα απο την δορ. εγκατασταση για να βλεπει μονο τις εγγραφες του.
Τον έχω πάνω από χρόνο χωρίς πρόβλημα με τις εγραφες αλλά φαινετε με κάποια διακοπή ρεύματος κάπου σκαλωσε. Λέω μήπως φταίει τίποτα γιατί έχω αρκετές εγραφες που δεν θέλω να χάσω μήπως και γλιτωσω την αλλαγή.Ναι αν έχει κάποιο πρόβλημα σου δίνουν άλλο δωρεάν.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αν και δεν έχω ασχοληθεί πολύ ακόμα με τις εγγραφές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.