vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,226
Τώρα έχω τον pvr. Με τον μη pvr με σκληρό δίσκο δεν θα είναι σαν να έχω τον pvr απλά με δικό μου σκληρό μείον το 4ευρω το μήνα?Δεν θα έχεις τις ίδιες δυνατότητες με τον μη pvr δέκτη.
Τώρα έχω τον pvr. Με τον μη pvr με σκληρό δίσκο δεν θα είναι σαν να έχω τον pvr απλά με δικό μου σκληρό μείον το 4ευρω το μήνα?
4 το μήνα είναιΌσο έχεις τον PVR δέκτη πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα αυτό δεν σταματήσει ποτέ. Μπορείς βέβαια ανά πάσα στιγμή να τον επιστρέψεις και να πάρεις τον απλό δέκτη και να σταματήσει η έχτρα χρέωση.
Οπότε ποια ή διαφορα ρε παιδιά να έχω τον pvr και να πληρώνω 3 κάθε μήνα για πάντα απο το να πάρω τον απλό και να καρφωσω πάνω ενα σκληρό δίσκο που θα μου βγει 50-60 και τέλος. Και απ ότι αναφέρεται εδω άνετα θα μπορώ ξανά να κάνω εγγραφές και να βλέπω άλλο κανάλι ταυτόχρονα όταν φτιάξουν το θεμα του δορυφόρου.Εχει γινει 3 το μηνα. Επισης προ ολιγου μου εστειλαν μνμ οτι οσο καιρο θα γινεται η μετακινηση στον δορυφορο, δεν θα μπορω να κανω βλεπω αλλο καναλι και να κανω εγγραφες,οποτε για αυτο το διαστημα δεν θα πληρωνω το 3ευρο.
4 το μήνα είναι
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η ανάπτυξη και η αναβάθμιση το 4mbps είναι ένα κίνητροΕίμαστε και εμείς που μας έχει ακόμα ο ΟΤΕ με 4mbs ταχύτητα.....τι να τον κάνω τον υβριδικό?![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε και εμείς που μας έχει ακόμα ο ΟΤΕ με 4mbs ταχύτητα.....τι να τον κάνω τον υβριδικό?![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.