Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Δεν θα έχεις τις ίδιες δυνατότητες με τον μη pvr δέκτη.
Τώρα έχω τον pvr. Με τον μη pvr με σκληρό δίσκο δεν θα είναι σαν να έχω τον pvr απλά με δικό μου σκληρό μείον το 4ευρω το μήνα?

ρε παιδια το ειχα ξαναπει καποια στιγμη...συγγνωμη συγρινεται ο εσωτερικος σκληρος η ευκολια στις εγγραφες και στη χρηση με τον εξωτερικο? λιγο να κουνηθει μεχρι και format μονοι τους κανουν...τωρα πως θα ειναι ακριβως ως menu όταν τον βάζεις ας μας πει καποιος αν το εχει κανει στο νεο δεκτη αλλα αν ειναι σαν οταν εβαζα στους αποδικοποιητες τις digea κάποτε καληνύχτα σας...αλλα δεν ξερω παντως με τον εσωτερικο σκληρο 3 σχεδον χρονια τωρα πρεπει να εχω χασει εγγραφη μονο λογω ρευματος.

Τώρα έχω τον pvr. Με τον μη pvr με σκληρό δίσκο δεν θα είναι σαν να έχω τον pvr απλά με δικό μου σκληρό μείον το 4ευρω το μήνα?

Όχι. Π.χ δεν θα μπορείς να γράφεις και να βλέπεις άλλο κανάλι.

Τελικά μέχρι πότε θα πληρώνουμε τα 3 επιπλέον? Δηλαδή εσύ που τον έχεις 3 χρόνια ακόμα πληρωνεις?

Προσωπικά έχω κόψει τον otetv από τον Αύγουστο λόγω των τότε αυξήσεων.

Η pvr υπηρεσία θεωρείται ως πρόσθετη υπηρεσία οπότε όλοι θα το πληρώνουν/με μέχρι εσχάτων.

Για την ακρίβεια,δεν χρεώνεται ως πρόσθετη η pvr υπηρεσία.Η τιμή μίσθωσης του δέκτη ανά μήνα,είναι το επιπλέον ποσό που πληρώνουν οι συνδρομητές.

Ναι το ξέρω. Αυτό ρωταω. Αν κάτσω πχ 4 χρόνια στον ΟΤΕ θα πληρώνω ακόμα? ή μετά από 2 χρόνια σταματάει ή κράτηση γιατί φαντάζομαι είναι σαν να τον έχω αγοράσει?

Όσο έχεις τον PVR δέκτη πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα αυτό δεν σταματήσει ποτέ. Μπορείς βέβαια ανά πάσα στιγμή να τον επιστρέψεις και να πάρεις τον απλό δέκτη και να σταματήσει η έχτρα χρέωση.

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Όσο έχεις τον PVR δέκτη πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα αυτό δεν σταματήσει ποτέ. Μπορείς βέβαια ανά πάσα στιγμή να τον επιστρέψεις και να πάρεις τον απλό δέκτη και να σταματήσει η έχτρα χρέωση.
4 το μήνα είναι

Εχει γινει 3 το μηνα. Επισης προ ολιγου μου εστειλαν μνμ οτι οσο καιρο θα γινεται η μετακινηση στον δορυφορο, δεν θα μπορω να κανω βλεπω αλλο καναλι και να κανω εγγραφες,οποτε για αυτο το διαστημα δεν θα πληρωνω το 3ευρο.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Εχει γινει 3 το μηνα. Επισης προ ολιγου μου εστειλαν μνμ οτι οσο καιρο θα γινεται η μετακινηση στον δορυφορο, δεν θα μπορω να κανω βλεπω αλλο καναλι και να κανω εγγραφες,οποτε για αυτο το διαστημα δεν θα πληρωνω το 3ευρο.
Οπότε ποια ή διαφορα ρε παιδιά να έχω τον pvr και να πληρώνω 3 κάθε μήνα για πάντα απο το να πάρω τον απλό και να καρφωσω πάνω ενα σκληρό δίσκο που θα μου βγει 50-60 και τέλος. Και απ ότι αναφέρεται εδω άνετα θα μπορώ ξανά να κάνω εγγραφές και να βλέπω άλλο κανάλι ταυτόχρονα όταν φτιάξουν το θεμα του δορυφόρου.

Προσωρινά υπάρχει θέμα με τις εγγραφές και την θέαση δεύτερου καναλιού ταυτόχρονα σε κάποια κανάλια (όχι σε όλα εξαρτάται από την πόλωση) , πιστεύω ότι το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει λυθεί.

Είναι εκνευριστικό πάντως το θέμα με την κατά διαστήματα απώλεια σήματος , δεν λύνεται με ορισμό του αριθμού συνδέσεων σε "2" όπως πρότεινε ο imcan.

Για δοκίμασε ως αναμεταδότη ote1, έπειτα εκ νέου σκανάρισμα των καναλιών και στο τέλος να ορίσεις ως "2" τον αριθμό των lnb.

Σε εμενα κανει κατι περιεργα,την μια παιζει το ενα καναλι την αλλη δεν το παιζει,π.χ οτεσπορτ1 αν παιζει, δεν παιζει οταν το αλλαζω σε οτεσπορτ2 ενω μετα απο λιγη ωρα συμβαινει το αντιθετο! Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει αυτη η μεταβαση

Είμαστε και εμείς που μας έχει ακόμα ο ΟΤΕ με 4mbs ταχύτητα.....τι να τον κάνω τον υβριδικό?

4 το μήνα είναι

Το 4 έχει αλλάξει και έχει γίνει πλέον 3 Ευρώ το μήνα.

Είμαστε και εμείς που μας έχει ακόμα ο ΟΤΕ με 4mbs ταχύτητα.....τι να τον κάνω τον υβριδικό?
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η ανάπτυξη και η αναβάθμιση το 4mbps είναι ένα κίνητρο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Last edited:

Γι αυτό τον λόγο υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις τα On Demand & Replay TV στον σκληρό για να μπορείς να τα δεις.....και εγώ στο σπίτι μου με 4.5Mbps παίζω

Status
Not open for further replies.