Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Με ενδιαφερει και μενα η static ip. Εχω το ρουτερ του οτε zte h108ns. Μπορεις να εξηγησεις πιο αναλυτικα πως γινεται αυτο με την mac γιατι λιγο χαθηκα στο μενου του ρουτερ.
Ένα παράδειγμα εδώ για να πάρεις μια ιδέα

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω δει και αλλα παραδειγματα στο ιντερνετ αλλα το ρουτερ h108ns δεν φαινεται να εχει τετοιες επιλογες. Αυτο ειναι το προβλημα. Αν το βρει καποιος πως γινεται ας ποσταρει.

Θα σας απασχολήσω με ένα ταπεινό πρόβλημα με τον περί λόγου δέκτη.
Δεν κάνει σωστή επαφή το καλώδιο με το βύσμα του δέκτη. Σήμερα δεν ειχα σήμα καθόλου και σκέφτηκα να αλλάξω το βύσμα του καλωδίου. Οπως το έβγαζα επανήλθε το σήμα για ένα δευτερόλεπτο, οπότε θεώρησα ότι καλό ειναι να το αλλάξω και να φτιαχτεί και μια νεα επαφή γιατί ειδα ότι το πλενταζ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.
Να μην τα πολυ-λέω έκανα την εργολαβία αυτη, και ενθουσιασμένος με την καπατσοσύνη μου το βίδωσα εκστασιασμένος περιμένοντας τα καλύτερα.
Ομως, το πρόβλημα παρέμεινε εκει. Οταν το βύσμα ήταν στην αρχή της εισόδου στο δέκτη ειχα σήμα, όταν του το έβαζα κανονικα και με το νόμο, έκανε διακοπές ή δεν ειχε καθόλου ανταπόκριση. Αυτή η κατάσταση όλο το απόγευμα.
Σε μια αναλαμπή του κατάφερα και το αναβάθμισα και σε υβριδικό. Τέλος πάντων, στό ύστερο στράβωσα λίγο το συρμα από το καλώδιο ώστε να έχει σίγουρα επαφή με το εσωτερικο της υποδοχής του δέκτη και μεχρι τώρα όλα καλά.
Τωρα όμως τι να κάνω; Να ζητήσω άλλο δέκτη, ή υπάρχει κάποιος τρόπος να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα πάλι στο μέλλον;
Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ειναι καλοδεχούμενη.

καλησπερα μετα την αναβαθμιση σε υβριδικο παρατηρησα οτι το σινεμα 4 δεν παιζει dolby 5.1 ενω τα υπολοιπα 1 2 κανονικα εχω κανει κατι λαθος?

Να βάλω ενα καινούργιο βύσμα και εκεί;
Από την ώρα που στράβωσα λίγο το καλώδιο του χαλκού στο βύσμα που συνδέεται στον δέκτη δεν ειχα απώλεια σήματος.
Θα το αλλάξω και αυτο όμως, γιατί πρώτον δεν ειναι δύσκολο, σε ταράτσα είναι και δεύτερον και σημαντικότερο, έχω χαμηλή στάθμη στο σήμα (72%) ενω στην ποιότητα ειναι 100 %.
Δεν μπορω να ασχοληθω και πολύ γιατί άρχισαν να χαλάνε όλα τα πάντα αυτη την εποχή. Και ετσι καλά ειναι. Α, μια νεαρή στο τηλέφωνο που πήρα μπας και μου το αλλάξουνε, μου το ξέκοψε από την αρχή.
Καινουργιο δεκτη από όσο καταλαβα μονο πανω από το πτώμα της.. Τωρα αν τους τα πάω όλα σε σακούλα για διακοπή δεν ξερω πως θα το δουνε. Αλλά που να τρεχω τωρα.

Όπως λέει και ο Σεραφείμ μπορεί να είναι και εκεί το πρόβλημα και να το αλλάξεις όπως και να αλλάξεις προληπτικά και αυτό που βιδώνει στο Lnb στο πιάτο. Επίσης ρίξε μια ματιά στο καλώδιο όλο μήπως έχει τσακίσει πουθενά.

Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση... Οταν κάνεις λήψη ταινιών η σειρών στον εν λόγω αποκωδικοποιητή πόσο καιρό μενουν στον ενσωματωμένο σκληρό; Χαζή ερώτηση αλλά δεν μου κρατάει τίποτα.Ξέρει κανείς ;

καλημερα παιδια και στο υπεροχο forum. ειμαι ετοιμος για την αναβαθμιση και θελω να κανω καποιες ερωτησουλες. 1.εχω τον pvr και ειναι κατεβασμενο ενα καλωδιο εξαρχης. ολα οκ με τις εγγραφες πλιν του προβληματος του γνωστου που ειχε προκυψει αν ειναι στην ιδια συχνοτητα 2 καναλια.ηθελα να ρωτησω με την αναβαθμιση ποια η διαφορα ενος με 2 καλωδια. 2. διαβαζω εδω https://www.cosmote.gr/portal/docum...BRID.pdf/6d166b25-e009-4860-9c3f-cc2623458eb1
το εξης: καποια στιγμη αναφερει οτι θα χρειαστει ταυτοτητα χρηστη/συνδρομητη. επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη μπροστα τον λογαριασμο μου και επειδη στο sms λεγεται οτι ενα pin θα σου στελνουν ποια ειναι η ταυτοτητα χρηστη η που αναγραφεται αν γνωριζει καποιος.

καλημερα παιδια και στο υπεροχο forum. ειμαι ετοιμος για την αναβαθμιση και θελω να κανω καποιες ερωτησουλες. 1.εχω τον pvr και ειναι κατεβασμενο ενα καλωδιο εξαρχης. ολα οκ με τις εγγραφες πλιν του προβληματος του γνωστου που ειχε προκυψει αν ειναι στην ιδια συχνοτητα 2 καναλια.ηθελα να ρωτησω με την αναβαθμιση ποια η διαφορα ενος με 2 καλωδια. 2. διαβαζω εδω https://www.cosmote.gr/portal/docum...BRID.pdf/6d166b25-e009-4860-9c3f-cc2623458eb1

το εξης: καποια στιγμη αναφερει οτι θα χρειαστει ταυτοτητα χρηστη/συνδρομητη. επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη μπροστα τον λογαριασμο μου και επειδη στο sms λεγεται οτι ενα pin θα σου στελνουν ποια ειναι η ταυτοτητα χρηστη η που αναγραφεται αν γνωριζει καποιος.
Το θέμα με το καλώδιο θα ισχύει ότι και τώρα γράφεις δηλαδή και βλέπεις ότι είναι στην ιδία πόλωση του δορυφόρου. Αν θες να γράφεις τα πάντα και να βλέπεις τα πάντα τότε δυο καλώδια στον δεκτή από το πιάτο.

Όσο αφορά την ταυτότητα είναι η κωδικοί που έχεις και στο OTE GO και δίνονται από τον OTE.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση... Οταν κάνεις λήψη ταινιών η σειρών στον εν λόγω αποκωδικοποιητή πόσο καιρό μενουν στον ενσωματωμένο σκληρό; Χαζή ερώτηση αλλά δεν μου κρατάει τίποτα.Ξέρει κανείς ;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω θυμάμαι ότι η λήψη είναι προσωρινή και έχει διάρκεια 48 ωρών. Μετά σβήνετε από μόνη της.

Οπου δίνεται η δυνατότητα λήψης περιεχομένου μέσω της υπηρεσίας replaytv, διαρκεί όσο ακριβώς διαρκεί και η δυνατότητα απλής θέασης μέσω της υπηρεσίας δηλαδή 2 ημέρες. Μετά διαγράφεται αυτόματα.

τι βλακεία αυτο, δηλαδή ποιο το νόημα της ληψης; να το εχεις σε περιπτωση που κοπεί το ιντερνετ;

Το θέμα με το καλώδιο θα ισχύει ότι και τώρα γράφεις δηλαδή και βλέπεις ότι είναι στην ιδία πόλωση του δορυφόρου. Αν θες να γράφεις τα πάντα και να βλέπεις τα πάντα τότε δυο καλώδια στον δεκτή από το πιάτο.

Όσο αφορά την ταυτότητα είναι η κωδικοί που έχεις και στο OTE GO και δίνονται από τον OTE.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω θυμάμαι ότι η λήψη είναι προσωρινή και έχει διάρκεια 48 ωρών. Μετά σβήνετε από μόνη της.

ote go δεν εχω δεν ενδιαφερομαι. στην αναβαθμιση ομως θα ζητηθει υποχρεωτικα η ταυτοτητα χρηστη σωστα? η στο sms ερχεται και αυτο?

τι βλακεία αυτο, δηλαδή ποιο το νόημα της ληψης; να το εχεις σε περιπτωση που κοπεί το ιντερνετ;

Βολεύει αν δεν εχεις επαρκή ταχύτητα , αντί να εχεις buffering την κατεβάζεις και την βλεπεις χωρις προβλήματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

λογικα το βρηκα αν ειναι αυτο..ταυτοτητα χρηστη και ενας 9ψηφιος αριθμος μετα τον εχω στα χαρτια που εκανα εξαρχης την αγορα μου

μετα το πρωτο κουτι το μαυρο της αναβαθμισης αναμενω και δεν βγαζει την πρασινη οθονη ως δευτερο σταδιο κανενα 15λεπτο τωρα..ειναι λογικο αυτο η οχι? (παιδια ειμαι Κυπρο και δεν εχω ευκολη προσβαση με οτε γιαυτο λιγο σας τα πρηζω)

Status
Not open for further replies.