Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Είχα πει στο ξεκίνημα αυτού του Thread ότι υφίσταται το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα διορθωθεί με firmware update όπως και διορθώθηκε :)

Μπραβο στον dram21.
Αρα πλεον με 1 μονο καλωδιο ο δεκτης λειτουργει ακριβως σα να εχουμε 2 καλωδια? Δεν χανουμε κατι άλλο?

Με ένα καλώδιο δεν μπορείς να βλέπεις να γράφεις ταυτόχρονα κανάλια από διαφορετική μπάντα-πόλωση....αλλά αυτό είναι λογικό και αναμενώμενο

απο ποιοτητα εικονας εχει καποια διαφορα πως σας φαινεται εσεις που πηρατε το pvr?

Σε σχέση με τον Β3202 combo δέκτη που είχα υπάρχει μια διαφορά στην εικόνα , τα κανάλια με καλή εικόνα δείχνουν λίγο καλύτερα , τα κανάλια με κακή εικόνα δείχνουν λίγο χειρότερα.

Σε σχέση με τον NS1110 δεν μπορώ να σε διαφωτίσω αν και το τσιπ είναι το ίδιο με τον PVR (Broadcom BCM7356) οπότε λογικά δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά.

Με ένα καλώδιο δεν μπορείς να βλέπεις να γράφεις ταυτόχρονα κανάλια από διαφορετική μπάντα-πόλωση....αλλά αυτό είναι λογικό και αναμενώμενο
Απο οτι καταλαβαινω τα καναλια 101-110,201-208,301-307,401-407 ειναι στην ιδια μπαντα-πολωση οποτε δεν εχουν προβλημα,σωστα?

Όλα τα κανάλια ειναι στην ίδια πόλωση

Πατάς κάτω δεξιά το μαύρο το κουμπί -παλιο RCU- και κάτω δεξιά το κουμπάκι με τις μπάρες -στο νεο RCU- για να δεις που βρίσκεται κάθε κανάλι. Δεν εκπέμπονται με την σειρά όπως οι περισσότεροι νομίζουν.

Last edited by a moderator:
Δηλαδη παιδια τον βαζουμε τωρα με μονο lnb κι 1 καλωδιο και όλα οκ. Αργοτερα αμα αλλαξει συχνότητες και κατεβάσουμε κι άλλο καλωδιο θα πρεπει λογικα να πετάξουμε το μονο lnb και να βαλουμε διπλο? Αμα ειναι να βαλουμε κατευθείαν από τωρα διπλο lnb με ένα καλωδιο?

καλα ειναι σοβαροι εκει στον οτε , δεν ξερω αν ξαναγραφτηκε, εβγαλαν τον pvr και δεν μπορεις να κανεις pause στα ondemand!!!

Last edited:
Νίκο στα PPV του Sky UK μπορείς να σώσεις το PPV στο δίσκο και να το δεις αργότερα. Όταν λήξει ο χρόνος της αγοράς (συνήθως 48 ώρες) η εγγραφή διαγράφεται αυτόματα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και στα Primafila του Sky Italia. Αναφέρω αυτά τα δύο επειδή είναι NDS, όπως ο ΟΤΕ. Συνεπώς μπορεί να γίνει και παύση και εγγραφή σε PPV events.

Νίκο στα PPV του Sky UK μπορείς να σώσεις το PPV στο δίσκο και να το δεις αργότερα. Όταν λήξει ο χρόνος της αγοράς (συνήθως 48 ώρες) η εγγραφή διαγράφεται αυτόματα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και στα Primafila του Sky Italia. Αναφέρω αυτά τα δύο επειδή είναι NDS, όπως ο ΟΤΕ. Συνεπώς μπορεί να γίνει και παύση και εγγραφή σε PPV events.

Είναι σωστό αυτό που λες τουλάχιστον για το SKY UK που ξέρω, αλλά αυτό ισχύει επειδή είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Push VoD.
Για την περίπτωση του ΟΤΕ απαιτείται αναβάθμιση για να ενεργοποιηθεί το Pause σε οποιοδήποτε κανάλι δεν επιτρέπεται η εγγραφή.

Last edited by a moderator:
Το ίδιο χειριστήριο είναι (της Philips). Όποιος έχει φετινή Samsung μπορεί να χειρίζεται τον δέκτη και από το κοντρόλ της τηλεόρασης.

Ο αντίστοιχος οδηγός είναι εδώ...

Το κόλπο αυτό δουλεύει και με LG τηλεοράσεις; Υποθέτω χρειάζεται να έχει επέκταση IR και IR OUT η tv όμως;

Δεν το γνωρίζω γιατί είμαι κάτοχος Samsung. Πάντως πρέπει να υπάρχει IR out και IR Emmiter στην συσκευασία για να γίνεται.

Δηλαδη παιδια τον βαζουμε τωρα με μονο lnb κι 1 καλωδιο και όλα οκ. Αργοτερα αμα αλλαξει συχνότητες και κατεβάσουμε κι άλλο καλωδιο θα πρεπει λογικα να πετάξουμε το μονο lnb και να βαλουμε διπλο? Αμα ειναι να βαλουμε κατευθείαν από τωρα διπλο lnb με ένα καλωδιο?

Ο pvr δέκτης του οτε λειτουργεί και με ένα καλώδιο. Εξάλλου το διαφημίζει ο ίδιος ο οτε και δεν πρόκειται να αλλάξει συχνότητες.
Δηλαδή θα μπορείς να βλέπεις οποιοδήποτε κανάλι του πακέτου ενώ ταυτοχρόνως θα κάνεις εγγραφή οποιοδήποτε κανάλι του πακέτου.
Εκείνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις ένα κανάλι του οτε και να θέλεις να δεις ένα από τα ελεύθερα κανάλια του δορυφόρου με οριζόντια πόλωση. Επίσης να κάνεις zapping σε άλλους δορυφόρους σε περίπτωση που διαθέτεις τα απαιτούμενα.

Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Καλησπέρα σας. Έχω την εξής ερώτηση: υπάρχει HDMI splitter ούτως ώστε να βγάζω 2 HDMI καλώδια, το ένα για την TV απευθείας και το άλλο για τον AV ενισχυτή? (υποθέτω ότι τα HD κανάλια στις ταινίες υποστηρίζουν 5.1 ήχο?). Ρωτάω γιατί θα ήθελα να ενεργοποιώ το AV σύστημα μόνο σε προγράμματα (κυρίως ταινίες) με πολυκάναλο ήχο.
Ευχαριστώ.

Εαν πραγματικά θέλουν εκεί στον ΟΤΕ να προχωρήσει η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν και τις ενοικιάσεις, θα πρέπει πρωτίστως να νοικιάζει ο κόσμος ταινίες. Και έτσι ημιτελής όπως είναι η υπηρεσία, δεν τη βλέπω να προχωράει. Κανεις δεν μίλησε για εγγραφή αλλά τουλάχιστον για pause και rewind αυτό αν μη τι άλλο ειναι σημαντικό και φυσικά δίνει και στην υπηρεσία τη βαρύτητα που της αξίζει. Προσωπικά εαν μπορούσα να το σταματούσα, που και που θα έριχνα και ενα 2ευρο επιπλέον για να δω κάτι πιο νέο αφού δεν θέλω να καταφεύγω σε θειους και θείες. την ΝΟΒΑ θα την βγάλω σε 2-3 μήνες που λήγει η προσφορα που έχω οπότε με τις ταινίες είχα αποφασίσει πως αφου η ΝΟΒα θα φυγει απο την μέση, θα ειμαι εντός προυπολογισμού να νοικιάσω και 2 τίτλους τον μήνα, μπορεί και 3. Κάπου πιο πρίν ειχε γράψει ο imcan πως χρείάζεται αναβάθμιση απο τον ΟΤΕ για να ενεργοποιηθεί το Pause tv. Θα γίνει κάτι τέτοιο τελικά ή όχι;

Status
Not open for further replies.