Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

δεν εχεις αδικο σε αυτο.

κατι ασχετο, χτες ανοιξα το ΟΤΕ ΤιΒι κ πηγε παλι σαν πρωτο καναλι στην Βουλή, κοίταξα να δω πως μπορώ να κάνω zapping αναμεσα στα αγαπημένα μου αλλά δεν έκανε ή τουλάχιστον δεν βρήκα πως γίνεται.
στις ρυθμίσεις λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση έγινε στις 15 Ιουλίου 2015. Τελικά τι έγινε με την αναβάθμιση? έχει αυτά τα features που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα posts ή όχι?

Εμένα με πηγαίνει στο τελευταίο που ήταν πριν τον κλείσω. Επίσης, για να μπεις στη λίστα των αγαπημένων ή θα πατήσεις το κουμπί "fav" ή epg-πράσινο κουμπί-επιλογή "αγαπημένα".

Εαν πατησεις FAV και επιλεξεις ενα καναλι εμφανιζεται αυτό το μηνυμα:

Εάν πατήσεις ΟΚ και επιλεξεις καναλι εκτος αγαπημενων εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:

Στο δικο μου δεκτη συνεχιζει να ανοιγει σταθερα στο Eurosport HD (πολύ καλυτερα από τη βουλη :operator:)

Στο δικο μου δεκτη συνεχιζει να ανοιγει σταθερα στο Eurosport HD (πολύ καλυτερα από τη βουλη :operator:)

επειδη εχω δει και καποιο αλλο παιδι να λεει οτι του ανοιγει σε "τυχαιο" καναλι.
εμενα και προφανως και σε σας ανοιγει στο πρωτο κατα σειρα αγαπημενο καναλι σας.
εγω ειχα πατησει για αγαπημενο (για καπιο τυχαιο λογο) το otesport2 πρωτα και μετα ηταν το 1,3,4κλπ και μου ανοιγε ο δεκτης στο otesport2.
πριν 2-3 μερες που χαζευα τις ρυθμισεις και μπηκα στα αγαπημενα ειδα οτι πρωτο στη λιστα ηταν το otesport2. τωρα τα εχω βαλει στη σειρα αλλα δεν εχω κλεισει ακομα τον αποκωδικοποιητη. πιστευω ομως οτι θα ανοιγει πλεον στο otesport1.

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Καλημέρα και καλό μήνα. Σήμερα 2/8 έκανα την τελευταία αναβάθμιση του pvr μου μέσα από τις ρυθμίσεις και με επιλογή ΟΤΕ 2 στον αναμεταδότη. Δεν έχω δει κάτι το διαφορετικό. Το βασικό είναι ότι έγινε η αναβάθμιση.

Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται σωστά μετά την αναβάθμιση του PVR μοντέλου. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται σωστά μετά την αναβάθμιση του PVR μοντέλου. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.

Όχι δεν έχω έχω τέτοιο πρόβλημα όπως το αναφέρεις. Αυτό που έχω να πω είναι πως και μετά την ρύθμιση του λογισμικού το ote cinema 4 εξακολουθεί να μην έχει ήχο στην επιλογή Dolby μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου --> ρυθμισεις HDMI . Αναγκαζομαι να επιλεξω PCM για να ακουσω ήχο. Ψιλοκουλό ετσι ? Συμβαίνει και σε σας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Όχι δεν έχω έχω τέτοιο πρόβλημα όπως το αναφέρεις. Αυτό που έχω να πω είναι πως και μετά την ρύθμιση του λογισμικού το ote cinema 4 εξακολουθεί να μην έχει ήχο στην επιλογή Dolby μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου --> ρυθμισεις HDMI . Αναγκαζομαι να επιλεξω PCM για να ακουσω ήχο. Ψιλοκουλό ετσι ? Συμβαίνει και σε σας?

Είναι γενικό το κακό, δεν συμβαίνει μόνο σε σένα. Λογικά θα το φτιάξουν κάποια στιγμή

Μπορει καποιος να μου πει 2 πραματα για τις εγγραφες προγραμματος?

-Ο Δεκτης που χρεωνεσαι 4 ευρω επιπλεον τον μισθωνεις? Δλδ πληρωνεις και δε σου ανηκει ποτε? Αξιζει η μπορεις να αγορασεις και καποιο τριτο εμποριου
-Μπορεις να βλεπεις ενα προγραμμα και να γραφεις ενα αλλο με 1 LNB
-Αμα θες να γραψεις ενα προγραμμα που εχει ξεκινησει ηδη και δε προγραμματισες εκ τω προτερων, το γραφει απο τη στιγμη που επιλεξεις η απο την αρχη του

Last edited by a moderator:
Μπορει καποιος να μου πει 2 πραματα για τις εγγραφες προγραμματος?

-Ο Δεκτης που χρεωνεσαι 4 ευρω επιπλεον τον μισθωνεις? Δλδ πληρωνεις και δε σου ανηκει ποτε? Αξιζει η μπορεις να αγορασεις και καποιο τριτο εμποριου
-Μπορεις να βλεπεις ενα προγραμμα και να γραφεις ενα αλλο με 1 LNB
-Αμα θες να γραψεις ενα προγραμμα που εχει ξεκινησει ηδη και δε προγραμματισες εκ τω προτερων, το γραφει απο τη στιγμη που επιλεξεις η απο την αρχη του

1) Δες το σαν επιπλέον υπηρεσία που κοστίζει 4 ευρώ/μήνα και όποτε θέλεις την διακόπτεις. Ο δέκτης είναι πολύ καλός και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον του εμπορίου.
2) Μπορείς με 1 LNB (άρα 1 καλώδιο) να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο ή να γράφεις δύο διαφορετικά προγράμματα και να παρακολουθείς μία εγγραφή.
3) Όσον αφορά το δορυφορικό, το γράφει από την στιγμή που πατήσεις το REC, εκτός αν ο δέκτης ήταν συντονισμένος από πριν στο πρόγραμμα που θέλεις (υπάρχει ένα παράθυρο-buffer πχ 2 ωρών όταν παρακολουθείς ένα κανάλι).

Να προσθεσω στα προηγουμενα πως οι εγγραφες σου ανηκουν μόνο για το χρονικό διαστημα που πληρώνεις για την υπηρεσια/δεκτη. Οι εγγραφες ειναι κωδικοποιημένες και δεν αντιγράφονται απο τον σκληρό του δεκτη.

παιδια μια ερωτηση , σε μερικες μερες θα ερθω στον ΟΤΕ , εχω ενα καλωδιο απο ταρατσα και δεν γινεται να περασω δευτερο ...
εαν βαλω τον δεκτη με το δισκο θα μπορω να γραφω κανονικα ? υπαρχει καποιο προβλημα που θα αντιμετωπισω / καποιος περιορισμος ?
πχ δεν θα μπορω να βλεπω καποιο καναλι οταν γραφω καποιο αλλο ?
μπορει και γραφει οσο θελω καθε μερα και οτι θελω απο ολα τα καναλια ?
θα ηθελα πχ να γραφω καποια παιδικα για τα ζουζουνια μου και καμια σειρα πχ ..γενικα αξιζει αυτο ?

ναι θα μπορεις να γραφεις κανονικα μεχρι 2 προγραμματα ταυτοχρονα(ενα να γραφεις και ενα να βλεπεις η να γραφεις 2 ταυτοχρονα) αξιζει και με το παραπανω

με 1 καλωδιο θα ειμαι μπορω να γραφω 2 ταυτοχρονα ? για να γινει αυτο ο δεκτης θα πρεπει να ειναι ON / OFF ? και εαν καταλαθος ανοιξω την τιβι και κανω ζαπινγκ τι γινεται ? τα κοβει και τα 2 ? κοβει το 1 ?

1) Δες το σαν επιπλέον υπηρεσία που κοστίζει 4 ευρώ/μήνα και όποτε θέλεις την διακόπτεις. Ο δέκτης είναι πολύ καλός και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον του εμπορίου.
2) Μπορείς με 1 LNB (άρα 1 καλώδιο) να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο ή να γράφεις δύο διαφορετικά προγράμματα και να παρακολουθείς μία εγγραφή.
3) Όσον αφορά το δορυφορικό, το γράφει από την στιγμή που πατήσεις το REC, εκτός αν ο δέκτης ήταν συντονισμένος από πριν στο πρόγραμμα που θέλεις (υπάρχει ένα παράθυρο-buffer πχ 2 ωρών όταν παρακολουθείς ένα κανάλι).

1-Δε μπορεις να το δεις ετσι. Γιατι 12χ4=50. Σε 5 χρονια εχεις δωσει 250 για κατι που δε σου ανηκει. Ενω με 250 παιρνεις ενα Dreambox που ειναι και δικος σου και κανεις τα παντα. Ασχετα που το χουν κανει ετσι που να μη μπορεις.

Χρησιμες οι απαντησεις, αλλα πληρωνεις και δε σου ανηκει δεκτης, δε σου ανηκει περιεχομενο για προσωπικη χρηση, ειναι κακο πραμα

με 1 καλωδιο θα ειμαι μπορω να γραφω 2 ταυτοχρονα ?
για να γινει αυτο ο δεκτης θα πρεπει να ειναι ON / OFF ?
και εαν καταλαθος ανοιξω την τιβι και κανω ζαπινγκ τι γινεται ? τα κοβει και τα 2 ? κοβει το 1 ?

Ναι, με ενα καλωδιο 2 καναλια.
Δεν εχει σημασια on-off. Γραφει ουτως η αλλως.
Δεν σε αφηνει να κανεις ζαπινγκ. Βγαζει μηνυμα αν θελεις να σταματησεις καποια απο τις 2 εγγραφες.

Αν πατησεις εγγραφη πρεπει και να τη διακοψεις η σταματα αυτοματως με τη ληξη του προγραμματος

Παιδιά καλησπέρα.

Ψάχνω να συνδέσω το Silvercrest Remote από τα Lidl με το DSI 810 του ΟΤΕ.

Ξέρετε τον τετραψήφιο κωδικό του; Technicolor μάρκα δε μου βγάζει το remote.

Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.