Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να ροτησω για όσους ξέρουν και το έχουν δοκιμάσει, άμα υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποιες από τις εγγραφές που έχω κάνει (στον OTE TV) στον υπολογιστή μου; Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε πως γιατί είμαι και λίγο άσχετος με αυτά; thanks!

Last edited by a moderator:
ο δικος μου pvr ζοριζετε για δευτερη μερα 24 ωρες το 24ωρο επειδη εχω βαλει να γραφει τα james bond!!τωρα ποτε θα τα δω ειναι αλλη μερα!!:FSGSFGS4:

Καλησπέρα παιδιά. Εχω τον δεκτή pvr. Έχω ένα ηχοσυστημα αλλά ο ενισχυτής έχει μόνο scart. Γίνεται να πάρω Dolby digital από τα κανάλια που το υποστηρίζουν?

ξερουμε αν εχουν διορθωθει οι ενδειξεις του σηματος γιατι στα προηγουμενα firmware ειχαμε θεμα

Χωρις να ειμαι σιγουρος, εχω την εντυπωση οτι κατι αλλαξε με την αναβαθμιση του Ιουλιου.
Ισως γινανε λιγο ρεαλιστικοτερες οι ενδειξεις και λιγο χαμηλοτερες απο τις πραγματικες.

ρωταω γιατι στην 11843 εχω 100% ποιοτητα και στις υπολοιπες 40-46% δεν εχω σπασιματα ουτε ειχα προβλημα με την συννεφια και την ομιχλη των ημερων και ο εγκαταστατης μου επιμενει οτι εκανε τελεια στοχευση

με 40% ποιοτητα υπαχει περιπτωση να εχεις εικονα σε hd καναλι?

Καλησπέρα και από μένα.

Χθες μπήκε ο δέκτης.
Ερώτηση 1: Όλοι οι αναμεταδότες είναι σε ίδια πόλωση και στην υψηλή μπάντα, ώστε ο δέκτης να επιτρέπει την εγγραφή ενός καναλιού και θέαση άλλου;

Γιατί αλλιώς προφανώς απαιτεί διπλό lnb και διπλό καλώδιο...

Ερώτηση 2: η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι αυτή του Ιουλίου, ή έχει και νεώτερη;

Με ενα καλώδιο θα κανεις την δουλειά σου. Ένα πρόγραμμα βλέπεις και ένα άλλο γράφεις ή δύο γράφεις και παρακολουθείς ταυτόχρονα μια αλλη εγγραφή.

Άρα όλα είναι σε ίδια πόλωση και στην υψηλή μπάντα λογικά...

Σ'ευχαριστώ

'Έχω αντικαταστησει εδώ και 2 βδομάδες τον απλό δέκτη με pvr!!Αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάνει συχνά παγωματακια και μερικές φορές πιξελιασμα!! Το δηλωσα για βλάβη,ήρθε τεχνικός μέτρησε και από σήμα είμαι φουλ!! Το μηχάνημα σαν ποιότητα σήματος εκτός από 5 κανάλια που έχουν 95% δείχνει 40%!!! Άλλαξα lnb,δέκτη και το πρόβλημα παραμένει!! Ούτε το καλώδιο φταίει γιατί και μέσα στο σπίτι το σήμα είναι φουλ!! Υπάρχει περίπτωση να φταίει η tv?? Ο τεχνικός είπε ότι μπορεί να παρεμβαλει κάτι το σήμα του πιατου και ίσως αν του αλλάξουμε θέση διορθωθεί!!! ΑΝ γνωρίζει κάποιος ας μου πει την γνώμη του γιατί έχω απελπιστει!! Συγνώμη για το μεγάλο μυνημα!!

Δε χρειάζεται να ποστάρουμε σε δύο και τρία σημεία το ίδιο μήνυμα γιατί κουράζει. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το δει και θα σου δώσει απάντηση... Μέσα ο τεχνικός μέτρησε με το πεδιόμετρο? Αν μετά από όλα αυτά είσαι στο 40% μάλλον έχει δίκιο για τη μετακίνηση του πιάτου.

Επίσης θα πρόσθετα ότι έχει και χειρότερη ποιότητα εικόνας, για αυτό θα αντικατασταθεί αμέσως μόλις κυκλοφορίσει η υβριδική υπηρεσία για του πελάτες μέσω δορυφόρου.

Πάντως πιξελιάσματα κάνει αρκετά, αλλα όχι κολλήματα.

Ναι μέτρησε και μέσα και έδειξε φουλ σήμα!!αν φταίει το μηχάνημα θα περιμένω τον υβριδικό δέκτη!! Με τον απλό δέκτη δεν είχα τέτοια προβλήματα!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα otesport 1,2,3 και σε κάποια ελληνικά έχω 97% ποιότητα στα υπόλοιπα έχω 40%!!

Επίσης θα πρόσθετα ότι έχει και χειρότερη ποιότητα εικόνας, για αυτό θα αντικατασταθεί αμέσως μόλις κυκλοφορίσει η υβριδική υπηρεσία για του πελάτες μέσω δορυφόρου..
Για να μην παρεξηγηθώ, θα αντικατασταθεί από πλευρά μου...

'Έχω αντικαταστησει εδώ και 2 βδομάδες τον απλό δέκτη με pvr!!Αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάνει συχνά παγωματακια και μερικές φορές πιξελιασμα!! Το δηλωσα για βλάβη,ήρθε τεχνικός μέτρησε και από σήμα είμαι φουλ!! Το μηχάνημα σαν ποιότητα σήματος εκτός από 5 κανάλια που έχουν 95% δείχνει 40%!!! Άλλαξα lnb,δέκτη και το πρόβλημα παραμένει!! Ούτε το καλώδιο φταίει γιατί και μέσα στο σπίτι το σήμα είναι φουλ!! Υπάρχει περίπτωση να φταίει η tv?? Ο τεχνικός είπε ότι μπορεί να παρεμβαλει κάτι το σήμα του πιατου και ίσως αν του αλλάξουμε θέση διορθωθεί!!! ΑΝ γνωρίζει κάποιος ας μου πει την γνώμη του γιατί έχω απελπιστει!! Συγνώμη για το μεγάλο μυνημα!!

Πιθανως να φταιει η ρυθμιση του αναμεταδοτη.
Στον αναμεταδοτη Α τετοια θεματακια ειχα και εγω με 40% σημα και πιξελιασματα.
Απο την στιγμη που αλλαξα τον αναμεταδοτη σε Β το σημα πηγε 90-100.

Status
Not open for further replies.