TECHNIK DIRECT.DE

Εχω ψωνισει κι εγω πολλες φορες (εκτυπωτες - φωτογραφικα ειδη κλπ).
Ειναι πολυ αξιοπιστο site.
Μονο να ελεγχετε τη διαθεσιμοτητα, γιατι πολλες φορες δεν αναφερεται , παρα μονο κατα το τελος της συναλλαγης.

Γιαννη, θυμασαι εαν τη διαθεσιμοτητα σου τη δειχνει πριν ή μετα αφου βαλεις τα στοιχεια της πιστωτικης?

Αγαπητοί φίλοι εξαιτίας των ελάχιστων γνώσεων που έχω σε ξένες γλώσσες αν και επισκέφτηκα το συγκεκριμένο κατάστημα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.Για το λόγο αυτό παρακαλώ οποιονδήποτε έχει λίγο χρόνο ας το επισκευθεί και ας με ενημερώσει για τα εξής..αν έχει το μοντέλο samsung 46m86, σε ποια τιμή τελική (με έξοδα αποστολής) και αν στέλνει στα Γιάννενα.θα μπορούσα να απευθυνθώ με μνμ προσωπικό σε κάποιο από τα μέλη που είπαν πιο πάνω ότι αγόρασαν από εκεί (άρα μπορούν να συνεννοηθούν ανετα) αλλά δεν θέλω να αγγαρέψω κανέναν.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατι τους τελευταίους 2 μήνες δεν υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι και με βάση τα καλά λόγια που λέτε όλοι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ληθεί το θέμα... :((

Δεν έχει την 46m86 αλλά έχει την 46N87 που είναι λίγο χειρότερη από την Μ86!!Την έχει 1799Ε.Αφού στέλνει ελλάδα στέλνει και γιάννενα!!

πρωτη φορά την ακούω..οχι θα περιμένω μεχρι να βρεθεί σε κάποιο αλλό μαγαζί σε καλή τιμή τώρα που βγαίνουν και οι 100αρες samsung μάλλον θα καταποντιστεί!

Το μόνο κακό είναι ότι δεν φέρνει προϊόντα Pioneer. Περίεργο...:chinscratch:

Η pioneer δίνει εγγύηση μόνο στους επισήμους αντιπροσώπους κάθε χώρας. Οποιονδήποτε άλλο τον θεωρεί ως παράνομο. Είναι πολύ καθάρματα σαν εταιρεία και ας έχουν καταπληκτικές συσκευές.

Re: Απάντηση: TECHNIK DIRECT.DE

pontios;245096................... Είναι πολύ καθάρματα σαν εταιρεία και ας έχουν καταπληκτικές συσκευές.[/quote said:
Οταν εισαι στην Κορυφη ....γινεσε οσο καθαρμα μπορεις , τα ζορια αρχιζουν οταν σου παιρνει συνεχως αλλος το πρωταθλημα .
Μετα γινεσε βουλευτης σε προεκλογικη περιοδο
jealous.gif

Τα τιμή των μεταφορικών φαίνεται τσιμπημένη
Delivery-eu.gif

Κάποιο άλλο αντίστοιχα αξιόπιστο μαγαζί που να φέρνει Ελλάδα ξέρουμε?

Δεν νομίζω να είναι τσιμπιμένη, αν λάβεις υπόψη σου και το θέμα της ΔΩΡΕΑΝ επιστοφής της σε περίπτωση βλάβης, αλλά και τη διαφορά των τιμών με την Ελλάδα....

Οπως και να χει κερδισμένος βγαίνεις! :drummer:

ναι βρε παιδια αλλα αν ειναι

χωρις ελληνικη εγγυηση

τοτε τι να το κανω?

λογια μονο.

θα

μου πεις

σε ποσους χρειαστηκε η εγγυηση?

αλλα με 2.000 ευρω δεν παιζω

(εγω τουλαχιστον που ειναι

μεγαλο ποσο για μενα)

αν ειχαν ελληνικη εγγυηση πολυ καλυτερα.

Απάντηση: Re: TECHNIK DIRECT.DE

χωρις ελληνικη εγγυηση

τοτε τι να το κανω?

λογια μονο.

θα

μου πεις

μεγαλο ποσο για μενα)

κανονικη εγγυηση εχουν τα πραγματα που αγοραζεις απο εκει

Απάντηση: Re: TECHNIK DIRECT.DE

χωρις ελληνικη εγγυηση

τοτε τι να το κανω?

λογια μονο.

θα

μου πεις

μεγαλο ποσο για μενα)

Τεράστιο λάθος!

1) Ολα τα προϊόντα τους έχουν 2 χρόνια εγγύηση (όχι σαν κάποιες ελληνικές αντιπροσωπείες που δίνουν 1 χρόνο επειδή έτσι τους αρέσει)

2) Αν χαλάσει στην παίρνουν και στην ξαναφέρνουν στην πόρτα σου χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ (εννοείται ότι κρατάς κουτιά).

Αν νομίζεις ότι είναι ανέκδοτο, τα έχω γραπτώς σε email, μπορείς να τους ρωτήσεις κι εσύ ο ίδιος και άλλωστε τα γράφουν στα terms and conditions.

Και όταν μιλάμε για εγγύηση οι γερμανοί δεν παίζουν.... ούτε δεν μου φαίνεται χαλασμένο, ούτε πονηριές.

Οσο για τα μεταφορικά είναι αστεία ειδικά όταν μιλάμε για έναν όγκο όπως 40"+ τηλεόραση.

Aν έκαναν έστω και έντοκες δόσεις με την πιστωτική δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα από Ελλάδα, καταραμένος βασικός μισθός...:rifle: