Πλάκα πλάκα η καινούργια Samsung 40F86 την έχει 1800Ε.Τιμή που αποκλείεται 100% να γίνει στην ελλάδα!!
Παιδιά πλέον και στην Ελλάδα υπάρχουν υπάρχουν τέτειες τιμές.Την Παρασκευή 23/11/2007 παρέλαβα την Samsung LE40F86 από το www.apothema.gr .Η τιμή στο site είναι 2088 Ευρώ (με 12 άτοκες δόσεις) αλλά η τιμή μετρητοίς είναι στα 1850 Ευρώ (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα) και με Ελληνική εγγύηση 2 χρόνια.
Μπορεί να την βρίσκεις στην Ελλάδα 1800 αλλά στην Γερμανία έχει 1600 πλέον. Βέβαια για 5-10% δεν νομίζω πως αξίζει να φέρεις από έξω, αλλά για 20-30% διαφορά αλλάζει το πράγμα.
Με απλο ταχυδρομειο στο στειλανε?? Γιατι διαφορετικα δεν εξηγειται.
Να ρωτησω
Παρήγγειλα κατι απο το συγκεκριμένο κατάστημα και μου στείλανε 1 mail σήμερα το οποίο ήτανε στα Γερμανικά. Τους είπα να μου απαντήσουν στα Αγγλικα και μου είπανε οτι εχει αποσταλεί η παραγγελιά με dhl σήμερα ...............
Το tracking number το εχω αλλα δεν δουλεύει προς το παρόν. Μαλλον δεν εχει μπει ακόμα στο σύστημα
αφηστε ρε παιδια..εδω απο Ροδο την φερνουμε και παει η ψυχη μας..εχουμε και εναν Ελληνα να μας βοηθησει αν κατι στραβωσει..που να την φερεις και απο Γερμανια ΚΑΙ χωρις εγγυηση..και τωρα που βλεπω τις τιμες δεν αξιζει..ο Σαββας ειναι πιο φτηνος και σε sony και σε samsung..σε ολα τα μοντελα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.