πόσο πολύ σαν ζηλεύω για αυτά τα έργα, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ !! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!
μακάρι να είχα την υπομονή σας να ξεκινήσω και εγώ, αλλά δεν την έχω....απλά χαζεύω με το πόσο όμορφα βγαίνουν στο τέλος....
Το έχουμε ξαναπεί:ποτέ δεν πας δώρο μόνο σε ένα παιδί,όταν έχει και αδερφάκι.Οπότε μετά τον Σνούπι,ξεκίνησα κι έναν Ροζ Πάνθηρα για τη μικρή.
Δεν το τελείωσα ακόμα,αλλά μου άρεσε πολύ και θέλω να σας το δείξω:
Για το επίπεδό μου ήταν δύσκολο.Μικρά κομμάτια σε 18mm ξύλο.Με παίδεψε αλλά το αποτέλεσμα μου άρεσε.
Κρίνος για σήμερα, όλες σχεδόν οι κοπές έγιναν με την πριονοκορδέλλα, ελάχιστες με την πάγκου. Τα ξύλα ήταν διαφορετικά κομμάτια για να φανούν και λίγο τα νερά. Μόλις το χρωμάτισα και γυαλίζει. Τα έσφιξα καλά με τις διπλανές πρόγκες και "φούσκωσε" πρός το κέντρο ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο ανάγλυφο.
Λίγο "ψιλοντρέπομαι" να δείχνω έργα μου όταν βλέπω τόσο υπέροχες δημιουργίες εδώ `μέσα αλλά δεν πειράζει,που θα πάει....θα`ρθει και η ώρα μου για ωραία έργα! !
Ο Ροζ Πάνθηρας είναι πολύ ωραίος, καλοφτιαγμένος και συμπαθέστατος !
enduras1, το έξυσα να σπάσει και πέρασα το δεύτερο χέρι. Ήταν πολύ φρέσκο πριν, μόλις το είχα βάψει, δευτερόλεπτα. Είναι σατινέ, ελπίζω να μην γυαλίζει έτσι. Πάντως με την πριονοκορδέλλα είναι απόλαυση ! Ξέχασα, τα ξύλα είναι σουηδικό, ευκάλυπτος και δάφνη.
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Σπύρο όταν δεν σχολιάζω τα έργα σου,να ξέρεις ότι το κάνω γιατί απλά κάθομαι και τα θαυμάζω και μάλλον θα είναι λίγο ό,τι κι αν πω!(όπως και των υπόλοιπων intarsians,μην παρεξηγηθώ)