Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Το άργησα λίγο (πρέπει να κάνουμε και κανά δράμι δουλειά που και που,για να συντηρούμε το χόμπυ!),αλλά νομίζω ότι πήγε καλά τελικά.
Ενώ οι κοπές ήταν καλές είχα αστοχίες στα κολήματα (λίγο η κούραση,λίγο η λαχτάρα να το τελειώσω...),αλλά μάλλον είναι σε "ανεκτά" επίπεδα.
Και ιδού ο Gandalf:
View attachment 132227
Είναι σίγουρα το δυσκολότερο που έχω φτιάξει μέχρι τώρα,και μάλλον το καλύτερο (μέχρι το επόμενο!).

Το επαναφερω στη σελιδα για να το χαρουμε περισσοτερο.
Ο,τι καλυτερο και εντυπωσιακοτερο εχει παρουσιαστει στο νημα, και οχι μονο!!

Τα θερμα μου συγχαρητηρια Δημητρη, καταταπληκτικο στα παντα!!!

Waldorf καταπληκτικο απο καθε αποψη ,ειναι αριστουργημα και με μεγαλο βαθμο δυσκολιας ! Οσα μπραβο και να πω λιγα θα ειναι ! Συγχαρητηρια !

Αψογος!
Κοιτα που θα με κανετε να παρω σεγα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα... Αρχισα να ζηλευω (με την καλη εννοια)... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το άργησα λίγο (πρέπει να κάνουμε και κανά δράμι δουλειά που και που,για να συντηρούμε το χόμπυ!),αλλά νομίζω ότι πήγε καλά τελικά.
Ενώ οι κοπές ήταν καλές είχα αστοχίες στα κολήματα (λίγο η κούραση,λίγο η λαχτάρα να το τελειώσω...),αλλά μάλλον είναι σε "ανεκτά" επίπεδα.
Και ιδού ο Gandalf:
View attachment 132227
Είναι σίγουρα το δυσκολότερο που έχω φτιάξει μέχρι τώρα,και μάλλον το καλύτερο (μέχρι το επόμενο!).

Sorry, αλλα δεν μπορω να μην το επαναφερω ξανα πανω πανω. Δεν χορταινεται!!

Δημήτρη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !
Μπράβο σου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελείωσε ο Gandalf,και πήρε σειρά η ανηψιά μου και το bazaar που κάνουν κάθε χρόνο στους προσκόπους.
Σήμερα ξεκίνησα "δοκιμαστικά" και έφτιαξα το πρώτο κομμάτι:
IMG_20161007_203414.jpg

Μιχάλη είναι 16 cm διάμετρος.
Τρύπα με 1mm τρυπανάκι και κόψιμο με τις (απίθανες!) λάμες της proxxon.
6 τρύπες έγιναν συνολικά.
2 σε κάθε αστέρι,και 2 στο μεσαίο κομμάτι (στη ζώνη ας πούμε).Αφού κόπηκε η "ζώνη",είχα αέρα να κόψω όλα τα υπόλοιπα κομμάτια.
ααα και ένα τρύπημα στο εσωτερικό του εξωτερικού κύκλου.

Last edited: