Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Ένας αετός που ολοκλήρωσα σήμερα από οξιά και έλατο.View attachment 137700

Σπύρο πολυ ωραίο . Δεν ξέρω αν σου έκατσε ή τα εψαξες τα "νερα" του ξύλου στα κομμάτια , έχουν κάτσει οι φορές τους (οριζοντια-καθετα , οι καμπύλες , οι χρωματισμοι) τέλεια . Μπράβο !

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια
Τρομερό!!!! :grinning-smiley-043
Πολύ όμορφο. Ανεβαίνεις πίστες πολύ γρήγορα.
Η ακρη του ραμφους επρεπε να στενευει προς το τελειωμα της και θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!
Στενέυει! Απλά η φωογραφία σε ξεγελάει.

Σπύρο πολυ ωραίο . Δεν ξέρω αν σου έκατσε ή τα εψαξες τα "νερα" του ξύλου στα κομμάτια , έχουν κάτσει οι φορές τους (οριζοντια-καθετα , οι καμπύλες , οι χρωματισμοι) τέλεια . Μπράβο !
Τίποτα δε γίνεται τυχαία!

Θέμα με πάνω απο 80 κομμάτια . 9mm κόντρα πλακέ και ακρυλικά χρώματα .
attachment.php
[/IMG]

Ωωω ρε φιλε...!!!... Τι να λεμε, φοβερη δουλεια εκανες, "πρεπει" να κατσω να ασχοληθω κι εγω καποια στιγμη με αυτην την τεχνικη, μου αρεσουν πολυ αυτα που βλεπω.

(Αν μου επιτρεπεις να κανω ενα σχολιο, θα ηθελα τις γωνιες της "κορνιζας" φαλτσες στις 45°).

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παααρα πολυ ωραιο Νικο το χειμωνα ισωσ ασχοληθω και εγω μαυτην την τεχνικη ελπιζω να μου δωσεισ τα φωτα σου:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Ωωω ρε φιλε...!!!... Τι να λεμε, φοβερη δουλεια εκανες, "πρεπει" να κατσω να ασχοληθω κι εγω καποια στιγμη με αυτην την τεχνικη, μου αρεσουν πολυ αυτα που βλεπω.

(Αν μου επιτρεπεις να κανω ενα σχολιο, θα ηθελα τις γωνιες της "κορνιζας" φαλτσες στις 45°).

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή δεν το έχω με τις γωνίες ιδιαίτερα δεν ήθελα σε μισό πόντο ξύλο να κάνω πειράματα !! Έχεις δίκιο οτι θα έδειχνε καλύτερα ! Ευχαριστώ

Πολλά μπράβο greekn1c.

Ευχαριστώ Κώστα! :a0210:

Παααρα πολυ ωραιο Νικο το χειμωνα ισωσ ασχοληθω και εγω μαυτην την τεχνικη ελπιζω να μου δωσεισ τα φωτα σου:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ και ότι θελήσεις και γνωρίζω ευχαρίστως !

Θέμα με πάνω απο 80 κομμάτια . 9mm κόντρα πλακέ και ακρυλικά χρώματα .
attachment.php
[/IMG]

Μπραβο Νικο σχεδον το ειχαμε ξεχασει το intarsia!!
Eκανες ενα θαυμασιο εργο αλλα τα πηχακια της κορνιζας δεν τα εκοψες στις 45 μοιρες!

Θα μπορουσες να τα κοψεις και να τα ενωσεις σε στυλ ινταρσια!:))

Πανέμορφο , καταπληκτική δουλειά !!!! Κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε φθηνά ''καλά '' ξύλα με φυσικούς χρωματισμούς και νερά στην Ελλάδα.

Ακόμα 2 intarsia κλασικά με 18αρι ελατό και ακρυλικά .

Η ''παράξενη'' αγελάδα έγινε αρκετά γρήγορα , το πιάνο με δυσκόλεψε λίγο γιατί έχει περίπου 75 κομμάτια και αρκετά μικρό μέγεθος 15 επι 16 εκατοστά.

20170630_133244_zpsgacxktui.jpg

20170629_214244_zpsjhrm8paj.jpg

20170623_130417_zpsj0mxwjgf.jpg

20170623_114346_zpsdgyr7m38.jpg

20170630_131108_zpsppirtvce.jpg

20170621_182913_zpsh8weusag.jpg

3 φωτογραφίες βγήκαν ανάποδα , αν μπορεί κάποιος να τις φέρει στα ίσια τους !!!

Γιωργο ειναι απλα καταπληκτικο, σε κουρασε μεν αλλα ειναι απο τα ομορφοτερα θεματα intarsia που εχω δει!!

20170629_214244_zpsjhrm8paj.jpg

Συγχαρητηρια φιλε!!! :grinning-smiley-043