Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Γιωργο ειναι απλα καταπληκτικο, σε κουρασε μεν αλλα ειναι απο τα ομορφοτερα θεματα intarsia που εχω δει!!

Συγχαρητηρια φιλε!!! :grinning-smiley-043

Εργα τεχνησ καταπληκτικα Γιωργο

Μπράβο Γιώργο, πολυ ωραία.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απ τα ποιο ωραια εργα της ινταρσια που εχω δει εδω!

Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια !!!!

Έχω φτιάξει περίπου 20 εργάκια (άλλα καλά άλλα όχι) με αυτή την τεχνική που την έμαθα εξαιτίας όλων εσάς που δίνετε ζωή σε αυτό το φόρουμ και σας ευχαριστώ για αυτό!

Για ότι έχω ανεβάσει εδώ έχω έτοιμα τα σχέδια στο αρχείο μου και ανά πάσα στιγμή όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει κάτι .Εκτός απο αυτά έχω άλλα τόσα σχέδια έτοιμα στην αναμονή για να τα φτιάξω αλλά δυστυχώς ό περιορισμένος χρόνος και οι ώρες κοινής ησυχίας είναι ανασταλτικός παράγοντας για την υλοποίηση αυτών.Εν καιρώ.....

Ακόμα 2 εργάκια :ο γνωστός Pepe Le Pew με την καημένη Γάτα και ο Speedy Gonzales .

Και μια ομαδική όλα τα έργα (ο Speedy ειναι σε λευκό χαρτί γιατί δεν είχε στεγνώσει ακόμα) και τέλος!! , απο Σεπτέμβρη πάλι !!!!

20170708_211051_zpsj9af4grn.jpg

20170708_211043_zpsi80gj2l3.jpg

20170706_150509_zpsxd4gezrt.jpg

20170707_144640_zpsoa0vmrdv.jpg

μπορεί κάποιος να μου πει τι εγινε με τον λογαριασμό στο photobucket ????Δεν έχω ιδεα !!!

Το δικό μου ακόμα δουλεύει στο τζάμπα. Μηπως έχεις ανεβάσει πολλές φωτογραφίες και έχεις πιάσει το όριο που δίνει?

Σε εμενα φαινονται κανονικα , θα δοκιμάσω και το Flickr σε ευχαριστώ .Μπορείς να διαγραψεις τα άσχετα με την intarsia ποστ μου για να μείνει καθαρό το θέμα ?

Επαναφέρω από το πηγάδι της λήθης το συγκεκριμένο νήμα προκειμένου να σας παρουσιάσω μια προσπάθεια που είχα ξεκινήσει από καιρό και τώρα τελείωσε. Σε σχέδιο δικό μου έφτιαξα το παρακάτω κεφάλι αλόγου. Διαστάσεις 40χ40. Ελπίζω να σας αρέσει.ΓŽβ„’ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ±ΓΒΓΖ’ΓŽΒΉΓŽΒ± άλογο.jpg

Επαναφέρω από το πηγάδι της λήθης το συγκεκριμένο νήμα προκειμένου να σας παρουσιάσω μια προσπάθεια που είχα ξεκινήσει από καιρό και τώρα τελείωσε. Σε σχέδιο δικό μου έφτιαξα το παρακάτω κεφάλι αλόγου. Διαστάσεις 40χ40. Ελπίζω να σας αρέσει.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043