Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Σπύρο ... απίθανο !!! :worshippy:
Θα μου επιτρέψεις να το βάλω ίσια ...δείχνει καλύτερα και δεν κουράζει.

IMG_20180331_180235.jpg

Good job Nick!!

Και ωραια κορνιζα και ταιριαστη επιλογη background και παπαγαλος στον ωμο, τωρα τον προσεξα!!
Σπυρο οσο πιο πολυ το βλεπω τοσο πιο πολυ το εκτιμω και μου αρεσει περισσοτερο!!

Κύριοι μόλις το τελείωσα και έχω χαρά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Διαστάσεις 60χ40, 11 διαφορετικά είδη ξύλου, 55 κομμάτια!

Έχω μείνει άφωνος!!! Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Τι να σου κάνει η μαύρο Einhell εσένα.

Επαγγελματική θέλεις & επάγγελμα να το κάνεις εγώ λέω !

Εκπληκτικό !!!!
Αυτό είναι πραγματικό intarsia αυτα που έκανα εγώ είναι περισσοτερο puzzle ....

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όταν βρείς χρόνο μπορείς να γράψεις πάνω στην φωτογραφία τα ξύλα που χρησιμοποίησες ??????

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Μου δινουν δυναμη για το επομενο. Τα ξυλα που χρησιμοποιησα τωρα. Φτερο καστανια, καπελο γιλεκο δρυς, μαλλια πευκο, παπαγαλος ξυροπλατανος, μπαλλωματα καρυδια λευκη, πουκαμισο πλατανος, ξυλο στηριξης καρυδια σκουρα, παντελονι κερασια, σχοινι παντελονιου ελια, παπουτσια καρυδια μεσαιας αποχρωσης, προσωπο φτελια.

Κώστα είναι καιρός πραγματικά για καινούργια σεγα, η φτωχοeinhell μ εβγαλε ασπροπρόσωπο άλλα μάλλον πρέπει να κανω αναβάθμιση... Το προβλημα ειναι οτι πριν το κανω θελω να εχω δοκιμασει καποιες σεγες καθως η ευκολια και ο τροπος αλλαγης λαμας ειναι πρωτεύων για μενα.

Eιναι πραγματικα εκπληκτικο αυτο το εργο και συνολικα αλλα και στις εξαιρετικες λεπτομερειες του!!
Η δε επιλογη των διαφορων αποχρωσεων του ξυλου κανει το εργο μοναδικο! Ευγε Σπυριδωνα!!!

Σπύρο το τραγουδάκι "σφύριξα κι έληξες" το ξέρεις;
Πρόσεξε γιατί, τώρα που έχω και δικαιώματα συντονιστή, θα σου ρίξω κανένα ban εξάμηνο για πρόκληση.:flipout:
Υποκλίνομαι, τι άλλο να πώ;

Αύριο το μεσημέρι αν θέλει κανείς επιτραπέζια σεγα proxxon να περιμένει έξω από το παράθυρο μου , με αυτά που βλέπω την πετάω και τα παρατάω !!!
Απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!!!!!!!