Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Κυριάκο εξαιρετικό! :grandpa:
Το αδικεί λίγο η πλάτη, ίσως χρειαζόταν κάτι να το αναδεικνύει περισσότερο, κι έτσι όμως το κυρίως έργο είναι απίθανη υλοποίηση και το βάψιμο πανέμορφο.

Κυριακο ειναι καταπληκτικο. Δεν ξερω πως βγηκαν ετσι εντυπωσιακα τα νερα, αλλα οτι εκανες ηταν μαγικο :))
Δεν ξερω τι εννοεις 'λαθη', το συνολο ειναι θαυμασιο. Μηπως λες για καποια κενα που βλεπω?

af33c3b96f83a5fe8fc40700b295e94f.jpg

Ευχαριστώ Τζεπέτο μου,Μπάμπη ρίξε καμία ιδέα γιατί υπάρχουν στο πρόγραμμα και άλλα παρόμοια έργα πιο δύσκολα από αυτό που παρεμπιπτόντως πήγε δώρο στην πεθερά μου,Να είσαι καλά Μηχαλη πέρα από τα κενά ξέχασα να σχεδιάσω και το έκτο κομμάτι με αποτέλεσμα να μην έχει συμμετρία βλέπεις όλα τα έργα μου τα σχεδιάζω στο χέρι και τέτοια λάθη γίνονται συχνά,τα παλετοξυλα τα πρωτιμω γιατί βγάζουν πολύ όμορφα νερά αφού τα βάψω τα ξανατριβω με γιαλοχαρτα νερού και βγαίνει το αποτέλεσμα αυτό.

Μπάμπη ρίξε καμία ιδέα...

Τώρα σώθηκες... Είμαι λίγο μπούφος σ´αυτά.
Κάποιο pal φωτεινό χρωματάκι θα έλεγα, κάτι που να τονίζει το θέμα. Αυτό το καφέ στο φόντο μου θυμίζει πλάτη από ντουλάπι κόντρα πλακέ. Με χαλάει λίγο.

Πολύ ωραίο Κυριάκο και το βάψιμο πέτυχε μια χαρά. Θα συμφωνήσω ότι το αδικεί η πλάτη.

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

:worshippy::worshippy: Άμα τρως φρέσκα χταπόδια ...τέτοια φτιάχνεις !!!-bye-

Ναι ρε φίλε... Τώρα που το λές... Χταπόδι μου θύμισε. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Δοκίμασα και εγώ να κάνω ένα έργο με αυτήν την τεχνική για πρώτη φορά αν και έγιναν πολλά λάθη σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Από ξύλα παλέτας και πλάτη από κόντρα πλακέ χρωματισμένα με χρώματα εμποτισμού κομμένα εξολοκλήρου στην κορδέλιτσα 40χ40εκ.
af33c3b96f83a5fe8fc40700b295e94f.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι λαθη ρε φιλε ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!

Κυριάκο πολύ ωραίο και το σχέδιο και το χρώμα. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους στο βάψιμο της πλάτης. Πολλά μπράβο!!

Ευχαριστω κυριοι ελατε το καλοκαιρι να φαμε χταποδακι

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο πολύ ωραίο και το σχέδιο και το χρώμα. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους στο βάψιμο της πλάτης. Πολλά μπράβο!!
Μαστορα μου που χαθηκεσ;σε ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Σας διαβάζω συχνά πυκνά και απολαμβάνω τις καλλιτεχνίες σας γιατί χρόνο εγώ δεν έχω προς το παρόν !!

Κι αυτός ο Gred ρε παιδιά, που πήγε και χάθηκε τώρα που θέλω κάποιες πληροφορίες; :nounder:

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Κυριάκο υπέροχο!Φαντάζομαι πως θα είναι το επόμενο!! άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος........
Μοιαζει με την ξυλογληπτικη Νικο θελει των χρονο τησ που αυτην την εποχη δεν εχω των χειμωνα πια θα ξαναδοκιμασω με την παγκοσεγα ομωσ σε κατι πολυ δυσκολα εργα που εχω βρει

Ξεκίνησε για να γίνει δίσκος κοπής σαν και αυτό που ποσταρε ο Κώστας τελευταία όλα πήγαν καλά οι κολλήσεις θαυμάσια μέχρι που είχα την καταπληκτική ιδέα αντί να το τρίψω με το εκεντρο τριβειο να το περάσω με την πλάνη για να φάω τα χοντρά το αποτέλεσμα; τραγωδια αμα δεν μπορεισ γινε κομωτησ που λενε απο τα 3 εκ.εφτασα στα 2 με προοπτικη να γινει τσιγαροχαρτο,καπου εκει σταματησα, ξανα στο θρανιο και στην δεξαμενη του pinterest για να βρω μια κατάλληλη και λόγω ημερών κατασκευή,ξανά από την αρχή κοψίματα, κολλήματα και μετά στην επιτραπέΖιά σεγα να κοπεί,τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το dremel.Απο όλη αυτήν την ιστορία έβγαλα δυο συμπεράσματα 1)αν πάει κάτι στραβά πάντα υπάρχουν εναλλακτικές και 2) χρειάζομαι απαραίτητα ένα μικρό παγκοπριονο για την τρύπα μου
eac23e2f9787262da1252c0299fffd15.jpg
a8b8c20c1f783747ca086ebbf782e2b0.jpg
e4d01e187a299732b44a938bab632249.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk