Καλημέρα σε όλη την ομάδα!
Έχω μια Nikon D3500 και έχω αρχίσει να φωτογραφίζω κοσμήματα. Έχω ήδη ένα studio φωτογραφίας (puluz) και έχω ένα καλό τρίποδο με ball κεφαλή αλλά και άξονα για φωτογράφιση ακριβώς πάνω από το κόσμημα.
Μέχρι στιγμής, για να βγάλω μια φωτογραφία, έχοντας την φωτογραφική μου μηχανή πάνω στο τρίποδο, πρέπει να επιλέγω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να βάζω 5 δευτερόλεπτα χρονόμετρο και να αλλάζω το σημείο εστίασης σε όλο το κόσμημα για να κάνω photo stacking μετά στο photoshop. Λόγω ότι η κάμερά μου είναι παλιά (και entry level), θέλω να μπορώ να την χειρίζομαι απομακρυσμένα, μιας και δεν είναι αφής και πολλές φορές με την χρήση των κουμπιών (βελάκια για εστίαση) η μηχανή μου κουνιέται καταλάθος και φτου κι από την αρχή....
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να την συνδέω με κάποιον τρόπο (ακόμα και με καλώδιο) με το κινητό μου Android και από εκεί να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες, να εστιάσω όπου θέλω πάνω στο κόσμημα και να μπορώ να κάνω επίσης και χρήση του χρονομέτρου; Γενικά, να μπορώ να χειρίζομαι εξολοκλήρου την κάμερά μου από το κινητό μου, χωρίς καν να την αγγίζω! Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσω και κάποια εφαρμογή Android...
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!