Τεχνικός για cd player

vagmak

Established Member
19 August 2009
264
Καλησπέρα,
Eχει κάποιος να μου συστήσει τεχνικό για επισκευή cd player? Αρχίζει και τα παίζει η κεφαλή του audiolab (διαβαζει δεν διαβαζει τα cd) και πιστεύω οτι χρειάζεται αλλαγή. Εαν γνωρίζετε κάποιον που είναι ειδικός στο συγκεκριμένο κομμάτι θα με διευκόλυνε.

ευχαριστώ

εγω θα ξεκιναγα απο το σερβις του εισαγωγεα....αν δεν απατωμαι αυτα πρεπει να τα εισαγει ο ορφεας?

εγω θα ξεκιναγα απο το σερβις του εισαγωγεα....αν δεν απατωμαι αυτα πρεπει να τα εισαγει ο ορφεας?

Μου χάλασε το SACD TEAC CD-2000 που είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια από τη Stepcom.gr
Πήρα τηλέφωνο εκεί, στον πάντα εξυπηρετικό Αντώνη, και μου είπε να το πάω ή στην αντιπροσωπεία ή στο service του Δημήτρη Ζαχαριάδη (Διδότου 16 2155451575) https://www.hxoseikona.gr/3424-revamp.html

Το πήγα, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι γρήγορος (χρειάστηκε 2 βδομάδες), άλλα το επισκεύασε τέλεια με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ευγενικός και σοβαρός. Μου εξήγησε αναλυτικά το πρόβλημα και τις λύσεις. Τον συστήνω.

Καλησπέρα,
Eχει κάποιος να μου συστήσει τεχνικό για επισκευή cd player? Αρχίζει και τα παίζει η κεφαλή του audiolab (διαβαζει δεν διαβαζει τα cd) και πιστεύω οτι χρειάζεται αλλαγή. Εαν γνωρίζετε κάποιον που είναι ειδικός στο συγκεκριμένο κομμάτι θα με διευκόλυνε.

ευχαριστώ

Από περιέργεια θα ήθελα να ρωτήσω ποιό audiolab είναι..