Τεχνικός για Επισκευή TV ;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

toulou

Senior Member
23 July 2006
570
Αθήνα
Philips CRT 29" (29pt5302_15) μόνο για τηλεοπτικά κανάλια (με θαυμάσιο μαύρο, βάθος κλπ κλπ)

Μια φορά το μήνα έβγαζε ένα στιγμιαίο φωτεινό spike ακόμα και στο standby !
Χθές το έβγαλε την ώρα που έπαιζε και... πέθανε.
Οταν πας να την ανάψεις από τον κεντρικό της διακόπτη, ακούγεται ένα υπόκωφο συνεχές τσιου-τσιου.
Λαμπάκι standby νεκρό

Ξέρετε κάποιον ;;
Το ιδανικό θα ήταν η επισκευή (ή τουλάχιστον η πρώτη διάγνωση) να γίνει στο σπίτι, γιατί για CRT μάλον δεν θα αξίζει τον κόπο-κόστος-χρόνο να μεταφερθεί στα τυφλά.
Περιοχή: Καρέας

xsterg

New member
13 August 2008
45
φιλε μου να σου πω οτι δεν συμφερει η επισκευη της? μπορει να ηταν καλη, να ειχε καλη εικονα, ακομη καλυτερο ηχο, να, να , να αλλα δυστυχως η επισκευη τους ειναι ασυμφορη. αλλα ακομη και αν την επισκευασεις ποιος θα σου εγγυηθει οτι η επισκευη θα διαρκεσει και τα χρηματα της επισκευης θα πιασουν τοπο? σε αυτην την κατηγορια μεγεθους οι τιμες για μια καινουργια ειναι απο 250€.

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω.
Εγώ στην θέση σου αν δεν κοιτούσα κάτι ακριβό, θα έπαιρνα μία από αυτές τις προσφορές που βγαίνουν για 32" με 200~300 ευρώ, που κάποιες FUNAI προσφορών έχουν και 3 ή 5 χρόνια εγγύηση.
Ξέρω πως είναι δύσκολοι καιροί, αλλά μπορεί να δώσεις λεφτά να την επισκευάσεις και να μην κρατήσει.