TechniSat lcd32'' hd-vision

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Simos.I

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
33,912
Land of Dystopia
H πρώτη τηλεόραση που ενσωματώνει ψηφιακό δέκτη & δορυφορικό δέκτη ( το είδαμε και αυτό!!!! )& παρέχει την εκπληκτική εγγύηση αλλαγής συσκευής ( προσωπικά ούτε Sony oύτε Philips ξέρω να έχουν τολμήσει κάτι ανάλογο ) με μόλις 1 καμμένο pixel!!!!

H γερμανική TechniSat επανέρχεται δυναμικά & παρουσιάζει την lcd32'' hd-vision που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας.

Με τον ενσωματομένο ψηφιακό & δορυφορικό δέκτη εγγυάται απόλαυση όλων των καναλιών χωρίς επιπλέον εξωτερικές συσκευές ενώ δέχεται και κάρτες πρόσβασης κάθε τύπου ( CONEX, IRTEDO )

Η ανάλυση 1366Χ768 WXGA, υψηλή αντίθεση 1000:1 και χρόνο απόκρισης 8 ms, η ΗD Vision, παραδίδει εικόνας υψηλής ευκρίνειας με άριστη απόδοση χρωμάτων και ακρίβεια λεπτομερειών.

Τεχνολογία: ΤFT/LCD
ανάλυση :1366Χ768 WXGA
Φωτεινότητα :500cd/m2
αντίθεση :1000:1
Bάση Στήριξης:Περιλαμβάνεται
Γωνία Θέασης :178/178
Teletext :Nαί Ελληνικό
Συνδέσεις: RF 2CsCART rs 232 ( service & update), USB 1x Composite, Video Out 1x Component video input 1x S-Video CI, HDMI X2 Coaxial
( Toshlink) Smartcard Reader
Hχεία : 2Χ2 bass Reflex
Bάρος :22 κιλά
Διαστάσεις: 1005Χ575Χ200mm

πηγή ενημέρσωσης:ΠΛΑΙΣΙΟ Τιμή 1549,00€

Αλλάζει σιγά-σιγά το τοπίο όταν σε άλλο thread είχαν αναφερθεί για ψηφιακό δέκτη και pvr, η επιθυμία μου εισακούστηκε ελπίζω στο μέλον να δούμε και άλλους μιμητές.

Re: Απάντηση: TechniSat lcd32'' hd-vision

TAΣΟ: θα πάω να την δώ μέσα στην εβδομάδα και θα τα πούμε.

Τελικά την είδε κανείς?

Παιδιά το site την έχει 700 . Μήπως κάνουν κάποιο λάθος?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=835110

Γνωρίζει κανείς εάν θα μπορώ να «πειράζω» τον ενσωματωμένο δορυφορικό της δέκτη, για να βλέπω λίγα περισσότερα κανάλια, ή υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι ενσωματωμένος?

Ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: TechniSat lcd32'' hd-vision

Παιδιά το site την έχει 700 . Μήπως κάνουν κάποιο λάθος?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=835110

όντως κάναν λάθος

Το αλλάξαν σε 1300 .
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν την έκανα παραγγελία στην τιμή που είχαν πριν 700
Θα μου την έστελναν ή θα λέγαν ιστορίες?

Και ήμουν στο τσακ να την παραγγείλω online, φτου να πάρει....