Τεχνιτης !

Mufasa

Established Member
16 May 2008
263
Athens
θελω να κανω μια μεταρρυθμιση [ για την ακριβεια να χαμηλωσω ] στα ηδη υπαρχοντα κουρτινοξυλα μου.. Μηπως ξερει καποιος να μου προτεινει καποιον τεχνιτη? θα το εκτιμουσα δεοντως. -bye-

Δλδ, θες να βγάλεις τα κουρτινόξυλα από τη θέση τους, νέες τρύπες στους τοίχους, στοκάρισμα των παλιών, και βίδωμα των κουρτινόξυλων?

(δεν ξέρω κάποιον, αλλά αν μιλάμε για κάμποσα, φθηνότερα θα σου έρθουν τα εργαλεία άμα έχεις την όρεξη να το κάνεις μόνος)

Απάντηση: Re: Τεχνιτης !

Ούτε καν αλφάδι. Παίρνεις μέτρα από τις παλιές τρύπες... (αν τα παλιά ήταν ευθυγραμμα)

ουτε σκαλα ουτε τρυπανι χρειαζεται :flipout::flipout:

Τρυπανι θα δανειστει απο τον Γειτονα και θα χρησιμοποιησει καρεκλα ....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Τεχνιτης !

Ηλπιζα να αποφυγω το DYI στον τομεα αυτο αλλα μαλλον δεν το γλιτωνω.. :/

Τρυπανι θα δανειστει απο τον Γειτονα και θα χρησιμοποιησει καρεκλα ....:grinning-smiley-043

Η πραγματικοτητα ειναι πιο παραδοξη. Εχω ενα black & decker αλλα δεν εχω καρεκλα! :flipout:

Απάντηση: Re: Τεχνιτης !

Δεν πα να ζει ο Έλληνας όπου θέλει .....................................................

Ελλαδάρα αθάνατη :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Τεχνιτης !

Ηλπιζα να αποφυγω το DYI στον τομεα αυτο αλλα μαλλον δεν το γλιτωνω.. :/

Μα που έμπλεξες και εσύ :flipout::flipout::flipout:

Η πραγματικοτητα ειναι πιο παραδοξη. Εχω ενα black & decker αλλα δεν εχω καρεκλα! :flipout:

Οκ τότε θα δανειστείς καρέκλα από το γείτονα :-)
‛η Καλύτερα από κάποια όμορφη γειτόνισσα τώρα που το σκέπτομαι….
Πές της ότι έχεις ζάχαρη εάν ποτέ χρειαστεί :flipout::flipout::flipout: