Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... από τη Sony.

Σαν την Ατλαντιδα θα γινει τελικα η Α7S3.

Θα ακουγονται συνεχως φημες αλλα δεν θα την βλεπουμε ποτε.


Το βεβαιο ειναι οτι αν δεν ειναι τουλαχιστον στα επιπεδα αποδοσης της S1H θα εχει προβλημα...
 
a7sIII_feature-800x420.jpg


Πιθανον να αντικρυζουμε - επιτελους- την νεα Sony A7S III (ή ΙV)


https://petapixel.com/2019/12/13/bl...s-iii-leaked-prototype-shoots-4k-120p-report/

Η πρωτη φημη αναφερει 4κ120fps και αυξηση διαστασεων για να μπουν μεσα ανεμιστηρες οπως και στην Lumix SIH.
 
Μεγάλη απογοήτευση αν ισχύουν αυτά...δεν ξέρουμε τι codec θα έχουν επίσης, αλλα δε προβλέπω κάτι σπουδαίο (πχ raw ), το πολύ να δώσουν 10bit .





Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Πολύ το φοβάμαι....

Δυστυχώς και η σονυ είναι δέσμια του εσωτερικού ανταγωνισμού.
Αν βάλει σε full frame πχ 4K 60p και 10 bit ή raw, θα κάνει μεγάλη ζημιά στις μεγάλες αδελφές της.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Το αντίπαλο δέος καλπάζει πιστεύω θα κάνει την έκπληξη... λέω τώρα εφόσον γίνονται συμφωνίες με τους αισθητήρες.
 
Απάντηση: Re: Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... από τη Sony.

Στην Κίνα υπάρχουν 3-4 εργοστάσια της εταιρίας από τα οποία διατίθεται και μεγάλο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής αισθητήρων, μεγάλοι είναι οι φόβοι οτι η επιδημία του νέου ιού θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ομαλή λειτουργία τους με απρόβλεπτες συνέπειες στην παράδοση των φωτογραφικών μηχανών, κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών όπως το PlayStation 4 μέσα στο 2020.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/C...s-profit-outlook-but-fears-coronavirus-impact
 
Ευκαιρία για αποτοξίνωση από την τεχνολογία αλλά υπάρχει αρκετό απόθεμα στην αγορά δε θα λείψει σε κανένα τίποτα.
Εγώ βλέπω τον ιό σαν μια δικαιολογία για πολλά και είμαι επιφυλακτικός σε ότι διαβάζω ειδικά επειδή είναι Κίνα και η πληροφόρηση είναι φιλτραρισμένη.
 
Εγώ το βλέπω σαν μια καλή ευκαιρία να ανεβάσουν όλοι τους τις τιμές για ακόμα μια φορά!!!! Και μας προετοιμάζουν ψυχολογικά από τώρα!!! Μια χαρά το παίζουν το παιχνίδι τα Γιαπωνεζάκια...

Υ.Γ. Για τον ιό θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη, κρατήστε μικρό καλάθι, πολλά ακούγονται και γράφονται από την κίνα κατά καιρούς.
 
Απάντηση: Re: Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... από τη Sony.

Παιδιά κάντε τον κόπο και μπες τε και δείτε δορυφορικές εικόνες της ίδιας στιγμής, στις περιοχές με έξαρση δεν υπάρχει αυτοκίνητο να κυκλοφορεί και σε άλλες περιοχές μακρύτερα υπάρχει κυκλοφορία κανονική. Εργοστάσια κλείνουν λόγω του ιού ή υπολειτουργούν. Μην τα βλέπουμε ολα ύποπτα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας οτι τα γράφουν για να ανεβάσουν τις τιμές. Και χωρίς τον ιό οι τιμές θα ανέβουν για άλλους λόγους.
 
αλλη μια ευκαιρεια για αναβολες και αρπαχτες εγω τη κοβω... δε πιστευω τιποτα απ αυτα που γραφονται, ειδικα στη Κινα .
Μεγαλοποιουν επιτηδες το θεμα , ως συνηθως τα ΜΜΕ... εχω βαρεθει να βλεπω πια παντου καταστροφες!

δουλεψα σ αυτα και ξερω πως "παραγονται" οι ειδησεις.

Μια κοινη γριπη μπορει να σκοτωσει χιλιαδες κοσμο, δεν ειναι τιποτα καινουργιο αυτο που γινεται...
 
απλα για υπενθυμιση, γυρω στα 150-200 ατομα πεθαινουν καθε χρονο στην ΕΛΛΑΔΑ απο γριπη... φανταστειτε το νουμερο στη Κινα του 1.5 δις καθε χρονο! (25-30.000) απλα μαθηματικα.
 
Η άλλη άποψη... η Κίνα κατέκτησε τη παγκόσμια αγορά ξεπερνώντας τα ''όρια" έτσι οι πεζοναύτες έπρεπε να τους σταματήσουν και αμόλησαν μια πανδημία.