Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες ....από την Νikon.

Απάντηση: Nikon φήμες για νέες mirrorless?

Yπάρχουν έτοιμα picture profiles για τις Nikon που προσομοιάζουν κάμερες άλλων εταιρειών και films και είναι παραμετροποιήσιμα (για jpg πάντα)

Πρσωπικά τα jpg της 750 τα έχω με 5D mkiii profile ( :flipout: ) αν και δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ.

Re: Nikon φήμες για νέες mirrorless?

πριν 28 χρονια ο καθηγητης φωτογραφιας μου ελεγε οτι για να βγαλεις μια σωστη landscape φωτογραφια θες τουλαχιστον μια 6χ6 ,τριποδο και ας ειναι νταλα ηλιος .... τωρα με ενα iphone εισαι μαγκας:slapface:

πριν 28 χρονια ο καθηγητης φωτογραφιας μου ελεγε οτι για να βγαλεις μια σωστη landscape φωτογραφια θες τουλαχιστον μια 6χ6 ,τριποδο και ας ειναι νταλα ηλιος .... τωρα με ενα iphone εισαι μαγκας:slapface:

αλλάζει η τεχνολογία. Ακόμα πιο παλιά με 4χ5.

την φωτογραφια την βγαζει η φ. μηχανη, ο φωτογραφος την "σκηνοθετει" ....αλλα οτι οι "πινεζες" ειναι οι καλυτερες φ. μηχανες με ξεπερνα

Ποτε κανεις δεν παραπονεθηκε για τα χρωματα της Nikon. Την εχεις μπερδεψει με την αλλη σου αγαπημενη μου φαινεται.

Μην το λες... στους ανθρώπους ειδικά των λίγο παλιότερων Nikon, πχ D600, σε παίδευε... η D750 σαφώς καλύτερη.

Μιλαμε για σοβαρες Nikon, Canon οχι τα παιδικα μοντελα......:D

Oι δυο καμερες που αναμενονται δεν θα ειναι στην κατηγορια begginers /consumers αλλα πολυ πιο advanced .

Η ΝΙΚΟΝ με τις μεχρι στιγμης πληροφοριες δειχνει να ειναι ετοιμη να χτυπησει 'δυνατα' και ανελεητα..
Θα εχουμε δυο μοντελα το Ζ6 στα 24mp με εξαιρετικες επιδοσεις στα 'χαμηλα' & το Ζ7 στα 45mp.
Εντυπωσιακος θα ειναι ο νεος prime φακος f0.95 ενεκα της νεας μοντουρας που θα ελθει..
Περισσοτερα σε λιγες μερες

Καλημέρα . Ασχετο αλλά για να μαθαίνουμε και κάτι , τα 4Χ5 και 6X6 που μνημονευονται παραπάνω σε τι αναφέρονται ;

Ευχαριστώ

Συμβατότητα με όλους τους Νikor F mount υπόσχεται το τελευταίο σποτάκι που κυκλοφόρησε...

Μακάρι να μην κάνει ένα σκασμό λεφτά, να ειναι ανάλογα καλή με την Sony (A7 III), να την γλυτώσει και ο 70-200 που μου έχει μείνει από το σόι της νικον
Πότε θα την δούμε;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk